Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hihi.
Naná,hogy két cégnél,amik CC-re vannak ráállva,CC-s a gyári csapat is:)
Kicsit furcsa lenne máshogy.Meg talán ezért nincs rendes durvulós vázuk.
Ez olyan,h az SC Superheroes csapatból tényleg kevesen outiznak,viszont sokat esnek le háztetõkrõl:)
És a Karpiel is kevés CCst támogat:)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Csak meg kell nézni a gyári Merida csapatot. Akár magyar akár nemzetközi. Full CC-s. Tisztelet a kivételnek.

A Trek majdnem ugyanez. Ott is Bootes a kivétel.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igaz.
és én is csak annyit vettem észre, hogy van 2 merida váz.
nem az enyémek, de elég soka idõt töltök a srácnál, és elég sokat szerelek én is ott, mert unom magam, meg mert szeretek is a bicóval foglalkozni, meg hát a társaság miatt is(arc a srác ;))
egy dual trust-ja volt.
ennek kellemeltenül letört a fejcsöve, de hát istenem. talált otthon egy merida matt speed-et is, anno egész felsö kategóriásnak megfelelö(valami 40-50 ezer ft-os ) cc vázat.
odatettem a dual trust mellé, súlyban ugyanaz, csövek, heggesztések ugyanaz, geometria(!!!!) ugyanaz, minden ugyanaz, csak 18 col volt, nem 14.
tehát annyiban különbözik a dual gép, hogy kisebb 4 collal, és más van ráírva.
ebböl kitörve próbálták meg összedobni az umf-et, ami persze igy egyik pillanatról a másikra nem lehet egy világmegváltó, törhetelen váz, majd szép lassan....
merida sokkal inkább a cc-re, maratonra összpontosít, hisz lehet mondani, SOKKAL többen ûzik ezt az ágát a kerékpáros sportnak,mint azt, amit mi, és még sokan tesztek(ugribugri)
(ez helytálló kijelentés, nézzen ki az egy maratonra, aki nem hiszi el!)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem most ne kezdjünk bele a "px vs. the rest of the world" vitába. tény, hogy itt még egy kép sem volt, ami bizonyította volna hitelt érdemlõen, hogy van törött px. és az is tény, hogy a saját szememmel láttam azt az umf-et, minek hiányzott a fejcsöve. (2004 dj 1 rulez?)
de: ne feledjük, hogy a merida mennyit öl innovációba. és azért a cc/túra/maraton vázaik között van egypár megazsír. (vegyük legjobb példának a trans missiont) lesz jó dh gépük is, az tuti. hosszú ideig nme engedhetik meg maguknak, hogy sz*rt csináljanak, az rombolja az image-t. szóval vagy kiszállnak, vagy csinálnak jót. én a másodikra tippelek.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
spálya az gci jó tolja!Polar-x meg nem szar!Inkább mint egy author :-X Najó exe-t elfogadnám!

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
ja, meg AUDI

Spálya meg tud biciklizni, dehát még a legjobbak is cseszhetnek el ugrásokat.Benne van a pakliban.De nekünk is azt mondta, hogy kuka az a váz.

Kona:Haveromnak Stuffja van.Amikor elõször próbálkozott dirtjumpal, volt egy ugrása ami igen pocsékul sikerült.A mavic felnije , a bombere és a bokája tönkre ment.A váz nem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Sõt ! Vannak meg ilyen 4 betûs drága festések !

1. YETI
2. EVIL
3. .243

Ha van rá keret vedd meg a Stuff-ot, négyszögesített csövek, 5 év gari, mi kell még ?!

igen, és mind jók is!
ezt irtam énis, ha az tetszik neki, vegye meg.
de nem kell itt ez a "fuj magellan" hozzáállás, mert elég egyedül van vele ez a GOD srác.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Van még ilyen 4 betûs márka, igaz ezek teló gyártók:
1.Mozo
2.Zoom
;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Sõt ! Vannak meg ilyen 4 betûs drága festések !

1. YETI
2. EVIL
3. .243

Ha van rá keret vedd meg a Stuff-ot, négyszögesített csövek, 5 év gari, mi kell még ?!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Hi mindenki!
Ha bárki tud valamit a Kona Stuff vázról, lécci írja meg a véleményét, mert most készülök venni egyet, és nem akarom csõbe húzni magam.
Elölre is Köszi

strapabíró... mellesleg szerintem kicsit drága dehát a márkának ára van???? ;D

ebben szerintem itt elég sokan egyetértünk:
a márkának ára van.
tehát a ráírt 4 betûnek: KONA. drága egy festék ::) ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
GOD:
vajdának nincs magellánja.
azért dicséri, vagyis mond rá dicsérõ szavakat, mert tudja milyen.
tudom, csomóan jönnek ide hogy "láttam törött polarxet" de ez a kijelentés után eltünnek. nem is tudom miért, de ugyhiszem, veled is ez fog történni. azért "olcsó", mert egy magyar cég a magellan. és ez az olcsó most épp 43 ezer forint. mig a kona stuff meg 49ezer. és a kona igen, divatmárka, de ezt ki nem szarja le, hisz a magellan is. mindeki azt veszi, amit akar, ami tetszik neki. de polarx-et tényleg nem látott még szinte senki eltörni, söt elég sok esetben lehet látni mit kap, és semmi baja, senki nem cserélte le még másra, azért mert eltört volna, csak azért mert lett pénze egy magasabb szintü vázra(onone, dmr, össztelós)
és én a saját bicómat is fikáznám ha szar lenne. mert miért ne tenném? de nem az, mindent túlél alattam.
spályát meg jópáran ismerik, és tudják h a vadmalac kategóriába tartozik. és akkor is tudott bicózni, mikor eltörte az umf-eket.
és nem csak ö tört umf-t. és a dual kategoriáról. hány képet linkeljek törött merida dual trust/fun-ról? szivesen megteszem bármikor.
szal alapja nem sok volt annak amit itt elmondtál, csak az tünt ki belöle, hogy merida fan vagy. és hogy utálod, ha van erösebb váz a tiednél....
kona stuff: uaz mint a scrap, shred.... én személy szerint ennyit nem fizetnék egy ilyen vázért, lévén a magellan(ugye, már megint!) sokkal erösebbnek tünik, sokkal kevesebb pénzért... persze, nem KONA van ráírva, ezért....
mind1, ennyi

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Hi mindenki!
Ha bárki tud valamit a Kona Stuff vázról, lécci írja meg a véleményét, mert most készülök venni egyet, és nem akarom csõbe húzni magam.
Elölre is Köszi

Én úgy tudom hogy nem rossz kis váz és eléggé strapabíró... mellesleg szerintem kicsit drága dehát a márkának ára van???? ;D

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
K!svajda:Már hallottam rólad elég sok jót és biztos jobban benne vagy a biciklis Tmában mint én de valószinûnek tartom hogy neked is polar-x-ed van vagy valamilyen magellánod,nem???Ha nem akkor bocsánatot kérek de az tuti hogy én nagyon sok polar-x-et láttam széttörni és sok ismerõsöm van aki láttott széttörni...Amugy ha a polar-x olyan nagyon törhetetlen és jó volna miért ennyire olcsó a többi ilyen felhasználású vázhoz képest???? ::)Spalyat momentán nem ismerem de szerintem még nem tudott rendesen bicajozni amikor szétzúzta az UMF-eket. :o Nem csak menni kell mint az állat...UMF-et még nem láttam komoly zúzás alatt de Dual Funt viszont igen és semmi baja...Pedig igencsak komolyakat kapott...És szerintem nem ez az egyetlen ami ilyen faxa..
ponebike: Nem lehet hogy azért fikázzák mert mindenki polar-x-et használ és a saját bicaját nem fogja fikázni másrészt a KONA meg divatmárka és innentõl a megfizethetõ vázak meg kifujtak ::) :P????Hát ez a véleményem ha esetleg nagyon sok hülyeséget írtam volna akkor kérlek titeket javítsatok ki ;)

The_Rider

The_Rider

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hi mindenki!
Elölre is Köszi

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

Vegyetek PolarX-et vagy Napalm-ot !

Oké, most már tudjuk mi a dolgunk. ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
azért az, hogy az UMF-nek meg egy-két Dual Fun-nak kitágul a fejcsõve, meg egy umf-et szaggatott már szét egy dirt jumper, azért jelent valamit. Érdekes, dirt vázakba csak az umf-eket fikázzák, másról nem is hallani. Bár amit láttam konát leszakadt tárcsarögzítõvel, azért az is érdekes volt.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az UMF ki van könnyítve mint a többi Merida váz -csak azok XC-re valók- így nem csoda ha nem bírja, ráadásul hogy lehet integrált csapágyat tervezni egy dirt vázba ?!
Vegyetek PolarX-et vagy Napalm-ot !

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
off
tamaska: elol 38 hatul 11-32
gyenged emelkedokon epphogy elmegy, a 34-gyel sokkal szerencsesebb volt... nem az a maszogep, foleg hogy a legkisebb attetelt nem is kene nagyon eroltetni... esetleg ha a lancvonalat atallitja az ember, akkor meg nyerhet egy kicsit.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert en a Spalyara nem alapoznek semmit... ;D ;D ;D ;D ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ismered Spalyat?
asszem 4 UMF fejcsövet tagitotta ki, aztan most vett egy px-et es semmi baja vele...
a masik meg merida dualt mar lattam/lattak torni, pxet meg nem ;)