Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Dig miért kell abba ti rugó? Beleraksz egy gumibelsõt és felfújod. De, ha ez se elég akkor héliummal fújod fel.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ja hogyé a tini rugó?Tag-ra persze...
és a boxxi-ba? ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ennyiert ha tenyleg nincs baja, akkor megeri. Csak a tag kulon a felet eri. Jo kis vaz az.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nagy nehezen elõtúrtam a régi nickem. Szóval, szerintetek megér-e 100e Ft-ot az apróban is látható illmatic dh váz+fox v rc. Ha minden igaz semmi baja (de ha valaki esetleg tud róla az szóljon). Vagy inkább gyûjtsek még tovább?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A titan rugoval a ket tag kozti sulykulonbseg marad ugyanannyi, mivel mindkettot Ti rugoval kell szamolni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na ezaz kész ennyi ;D megincsak kiderült hogy.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én ilyenek miatt nem veszek össze senkivel, mindenki azt vesz és használ amit akar ! :)

Persze, hogy máshogy mozog, ez a lényege, van aki szereti van aki nem, kész.

A súlyt titán rugóval tartják kordában, csak az olcsó(bb) tagokból ez kimaradt.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
áááááááááá nem azt mondtam hogy nem mozog csak nem úgy ahogy az én primítív seggem megszokta és szereti ;D(nehogy összevesszünk ezen mert megöllek ;D) szóval ezért.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A Fox taggal nekem sem volt bajom a sogoroknal sem ;) ;D

Es 3-400 grammal konyebb mint a Swinger... ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Kettõnk között az a különbség, hogy nekem volt hagyományos taggal szerelt bringám és most van Platform dampingos, tehát kb. tudom mi a különbség ! ;)

Ez utóbbival nyilván nem lehet átmenni rázókon, mert nem mozog... ::)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Megelõztél ;D

iljics:az hogy tele van gyökérrel és apró kis rázókkal a kanyar és nagyon szépen kimozogta és sokkal könnyebben átsuhansz felette..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mint a boxxi pumpálás ugye.. ;)
Egyébként nem fejteget tovább mi a jobb nekem jó a könnyen meginduló össze vissza pogózó mindent kimozgó, könnyû fox tagom ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az is realis, hogy a Boxxer eredeti... kiveve amikor pumpaval fuj bele levegot... olyankor ketelkedik az ember kicsit ;) :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ti rugóval nincs 1 kiló felett, a belsejében max. Push cucc lehet más nem hiszem, hogy foglalkozik rugóstag átalakítással, ill. a TFTuned szerint õk szervizelik Peat tagját, ami reális mert Peat is meg a cég is angol.

Edit: a kanyarokba való belefékvésnek mi köze a tagnak ? Platform damping-gal nem dõl a bicikli ? ???

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Csak senki nem tudja hogy abban a 5th elementben mi van.

Foleg hogy Peat a sulyra ment ra, nem hiszem hogy berak egy tobb mint egy kilos tagot a vazba...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Gracia a villáról beszélt, a rugóstag minden körülmények között egy Swinger 6-way, ahogy a Peat-nek 5th Element, stb, stb.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
na ezaz bitmuan..dh-ra no spv..és mg ha én csak egy nagyon kezdõ dh-s is vagyok szeretem ha izeg mozog a seggem alatt a gép..ma is próbálgattam a jó puha rugózást a a sáros és üres(miért dizordezeik mindenki :'() hegyen és szinte belefekszem a kanyarokba..gyönyörû..na ennyit rólam ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A "Description" ben benne van a Swinger tag, ugyhogy valzeg azzal egyutt ertendo az ar is.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
errõl infó:
http://www.mtbr.com/...ct_122530.shtml
3,50/5
viszont csak 750 dollár...
edit: rugóstaggal ennyi? mert akkor maga a váz igazán nem sok... :o

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gracia gépe a német bike-ban volt benne, ott nyilatkozta, hogy dh no spv, freeride yes spv. ugyanis abban (új gemini dh) már x-works dorado van (nagy)

weyless 67. yeah. bullit foreva' :-X