Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. december 01. - 11:21
akkor nekem is konám van.
Átbasztak........
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. december 01. - 11:16
ebben én nem lennék ilyen biztos.... ennyi erõvel ugye a matrix a bullit kicsit átalakitott változata, és amugy is minden 4 forgáspontos váz konaA Wheeler wasp meg ugye a Heavy tools Bulldog elsõ telós változata picit átalakítva.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. december 01. - 10:23
A Wheeler wasp meg ugye a Heavy tools Bulldog elsõ telós változata picit átalakítva. De ettõl még szép, és masszív.
Írta 2005. december 01. - 01:35
vagy kisbighit
vagy coiler...
nem szóltam
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 30. - 23:54
Írta 2005. november 30. - 23:23
vagy a váz is elég lenne, és amit tennék bele:
Sram X-7
Sram X-Gen
X-7 trigger shifter
PG 970+PC59
RS Tora 302 Solo Air/Recon???(vki írja már meg a telós topicban, h mi a baj a Torával)
Zoogie(iparis,tárcsás),Mach1 MX disc, DT kerék
Avid BB7+FR5+jagwire bowdenezés
hajtómû???? új deore/vmi truva
Írta 2005. november 30. - 23:12
meg z1 sl átütõs. álmodik a nyomor.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. november 30. - 22:29
Írta 2005. november 30. - 22:11
zolle: igen? az jó de mondjuk egy 3. tányér kéne rá kerekek fékek rendben, de olyan hogyismondja hanyattesett ezen a képen.
csak nekem tûnik úgy, hogy azon az AC-n van egy 3. tányér is? (fekete)
Írta 2005. november 30. - 22:08
de wasp náluk már nem az enduro kategóriába tartozik.
150 -et mozog ha jol emlekszem.
Akkor milyen kategoria? Mert hogy nem DH es nem CC az biztos. A ketto kozt a kovetkezo buvos szavak vannak:
enduro
all mountain
freeride
Es meg van par, de aki megmondja nekem mi a kulonbseg az kap egy pacsit
De ha mutat 3 kulonbozo palyat megfelelo indoklassal a 3 kategoriara vonatkozoan, akkor meghivom egy sorre is
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 21:56
én vagyok láma, vagy tényleg nincs ezen a ki.....ott wheeler site-on geo adat..?most ellent mondok magamnak de a wheeler hornet 30 184-ért???
7005-ös alu
Fox Float R
4 forgáspontos 125-150-ig gyorszárral??? állítható
egyetlen hátrány az integrált fejcsapi.
komplett gépként:
http://www.wheelerwo.../hornet-30.htm#
de ha ennyiért veszel vázat, cumót is tudsz rá venni?
meg a hátsó rész nem csirke kicsit ekkora rugóúthoz..? már ha ki is használják..vagy csak én szoktam meg a tekergõ bumszli csöveit
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 30. - 21:54
Írta 2005. november 30. - 21:48
180ért már lehet is.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. november 30. - 21:48
Írta 2005. november 30. - 21:35
7005-ös alu
Fox Float R
4 forgáspontos 125-150-ig gyorszárral??? állítható
egyetlen hátrány az integrált fejcsapi.
komplett gépként:
http://www.wheelerwo.../hornet-30.htm#
Írta 2005. november 30. - 20:43
te ugyanannyiért mit vennél? egy matricagyár termékét vagy olyan márkát, amelyik GYÁRT kerékpárt?
lehet hogy nem rossz a scamp = betyár, de elkövetik ugyanazt a hibát amit a magellán.
Írta 2005. november 30. - 20:29
170 -ert mar kapsz rendes vazat
Tényleg?milyen vázak ezek a magyar "Scamp"-ek?(vagy mik...)
tapasztalatok?(mert ugye enélkül nemlehet véleményt alkotni.. )
Vagy nagyon újak?
Írta 2005. november 30. - 19:17
hajjaj nehéz a helyzet.
lottózni fogok az lesz a vége...
karácsonyi versenyben eddig a trans-mission speed vezet.
Írta 2005. november 30. - 19:04
jut eszembe van vmi új magyar márka a bikediszkonton: Scamp ennek va na Colt váza tag nélkül 118k és egy taggal olyan 170-bõl szerintem meg lehet úszni.
errõl vmi vélemény?
170 -ert mar kapsz rendes vazat
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 19:00
nem ide tartozik de szerintem a splice-ot f@szság lenne torára cserélni.....akkor már pike (akár levegõs és az még könnyû is vagy relevation.....szvsz tora nem lenne minõségi csere a splicehoz képest).....bár egyiket se próbáltam,,,,elképzelhetõ mindig amikor vmi ünnepi alkalom van próbálkozok szülõknél, hátha megtámogatnak. ha moszt nem akkor legközelebb májusban ballagáskor:D
vmilyen oknál fogva szülõk nme díjazzák h én sportolgatni akarok:(
ezen gyárilag 2,5"-os gumma van ez helybõl leugrana, a truva isoflow hajtómû se egy odavaló darab, Hayes Sole fék maradna, szivem szerint a Splice-ot Torára cserélném,éa akkor a 135/130-as út elég jól is hangzana még talán sok is.
viszont fura h hátul "csak" 8 speed van. de a váz alapjában jó.
a váltórendszert szivem szerint Sram 7-esre cserélném trigger shifterrel a hajtómûvet vmi komolyabb truvára vagy az új deoréra.
asszem ennyi.
ha van vkinek még vmi tuti tippje az szóljon pls.
Trans mission teccetõs,ára is faja, csak olyan fura az a felelmás hátulja a gépnek. biztos erõs mert ne msok panaszt hallani felõle.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való