nem csak az, hanem olyan semmilyen. nem olyan "különleges".
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. November 05. - 12:53
Posted 2004. November 05. - 12:48
Posted 2004. November 05. - 12:06
rob is in love with some handbuilt south african frame, called morewood izimu.
5.4 kg acélrugós swinger 6-way-el, hadley 150*12 hátsóaggyal és karbon(!) brake therapy-val. meg 2200 usd
edit: ár brake therapy nélkül...
5.4 kg acélrugós swinger 6-way-el, hadley 150*12 hátsóaggyal és karbon(!) brake therapy-val. meg 2200 usd
edit: ár brake therapy nélkül...
Posted 2004. November 05. - 10:00
lehget én vagyok gonosz, de nincs 1 óránál több idõ felérni pestre sem. felkelsz, 8kor felülsz egy vonatra, 9re fentvagy, és Tied a VILÁG. aztán az utolsó vonat meg 23:35kor indúl a délibõl... simán eléred akármit is csinálsz.
a 2 között meg annyi boltot játsz végig, ahányat akarsz. esztergályos meg ott is van, de meg lehet különböztetni egy kisebb csavar miatti zörgést attól, h valami betegsége van a tagnak. még én is megtudnám.
mellesleg vegák mindegyike kottyan picit mikor leejted a hátulját magad mellõl a földre. természetes jelenség, rugóstag alsó felénél adja ki a hangot.(presze van pár igényes aki ezt rég orvosolta). simán csak a távtartózás hibádzik kicsit. de még senki nem halt ebbe bele.
a 2 között meg annyi boltot játsz végig, ahányat akarsz. esztergályos meg ott is van, de meg lehet különböztetni egy kisebb csavar miatti zörgést attól, h valami betegsége van a tagnak. még én is megtudnám.
mellesleg vegák mindegyike kottyan picit mikor leejted a hátulját magad mellõl a földre. természetes jelenség, rugóstag alsó felénél adja ki a hangot.(presze van pár igényes aki ezt rég orvosolta). simán csak a távtartózás hibádzik kicsit. de még senki nem halt ebbe bele.
Posted 2004. November 05. - 03:34
az a vaz azert ad furcsa hangot,amikor leejted a hatuljat,mert nincs eleg olaj a rugostagban.ha az egy fox rugostag,akkor nem allnek neki szetszedni...
Posted 2004. November 04. - 18:32
hát azért talán nem ilyen egyszerû. olajon kívül van ott más is. de vigyázz. nehogy új tagot keljen vegyél
deezzelmenjarugostagostopikba
deezzelmenjarugostagostopikba
Posted 2004. November 04. - 18:24
Ja csak itt fehérváron, könnyen úgy járhatok, hogy beviszem a szervízbe és 3 hétig várok, aztán meg csak annyit mondanak, hogy sajnáljuk, de...
Itt nincsenek erre specializálódva a szervizek (van 2). Pestre meg azért csak nem szálingózok fel minden nap. Inkább megpróbálom itthon amit lehet. Ja egyébként egy srácnak írtam aki ezt írta vissza az olajfeltöltésre: BEFOGOD SATUBA A TARTÁLY FELÕL,DE
RONGGYAL,ÓVATOSAN,NEM KELL FULLRA HÚZNI,A NYOMÓRÚD
ALJÁNÁL VILLÁSKULCCSAL LETEKERED AZ ALU KUPAKOT ÉS
BELEÖNTESZ OLAJAT.CSAK A BENZINKÚTNÁL VEGYÉL
LENGÉSCSILLAPÍTÓ OLAJAT,MÁST NE TEGYÉL BELE!
Most ha ez igaz, akkor egy pár órás munka.
Itt nincsenek erre specializálódva a szervizek (van 2). Pestre meg azért csak nem szálingózok fel minden nap. Inkább megpróbálom itthon amit lehet. Ja egyébként egy srácnak írtam aki ezt írta vissza az olajfeltöltésre: BEFOGOD SATUBA A TARTÁLY FELÕL,DE
RONGGYAL,ÓVATOSAN,NEM KELL FULLRA HÚZNI,A NYOMÓRÚD
ALJÁNÁL VILLÁSKULCCSAL LETEKERED AZ ALU KUPAKOT ÉS
BELEÖNTESZ OLAJAT.CSAK A BENZINKÚTNÁL VEGYÉL
LENGÉSCSILLAPÍTÓ OLAJAT,MÁST NE TEGYÉL BELE!
Most ha ez igaz, akkor egy pár órás munka.
Posted 2004. November 04. - 18:11
baze, már ezer éve megcsinálták volna azt a k*baszott vázat, ha szétszedted volna, és elvitetted volna valahova, ahol van esztergályos.....
rajzoljak?
ha már elmondani nem tudod, legalább egy pár képet csinálj róla.
de mi lenne, ha egészen egyszerûen elvinnéd egy k*baszott boltba, és megcsináltatnád?
nehéz azt mondani (ha már volt 100 ezred egy vázra) hogy fiúk itt a vázam, nem tudom mi a baja, csináljátok meg, majd kifizetem?
rajzoljak?
ha már elmondani nem tudod, legalább egy pár képet csinálj róla.
de mi lenne, ha egészen egyszerûen elvinnéd egy k*baszott boltba, és megcsináltatnád?
nehéz azt mondani (ha már volt 100 ezred egy vázra) hogy fiúk itt a vázam, nem tudom mi a baja, csináljátok meg, majd kifizetem?
Posted 2004. November 04. - 17:18
http://www.bikemag.h...=4198;start=135
Itt Salának volt hasonló gondja mint nekem. Nem tudom, hogy teljesen ugyanaz volt-e a gondja mint nekem. De hogyan oldotta/oldották meg? Mert mindenki írt mindent, én meg a szûk átmérõjü agyacsakámmal nem fogtam fel.
Az olajfeltöltés itthon is megoldható? Szerszámok stb?
Itt Salának volt hasonló gondja mint nekem. Nem tudom, hogy teljesen ugyanaz volt-e a gondja mint nekem. De hogyan oldotta/oldották meg? Mert mindenki írt mindent, én meg a szûk átmérõjü agyacsakámmal nem fogtam fel.
Az olajfeltöltés itthon is megoldható? Szerszámok stb?
Posted 2004. November 04. - 15:45
Vole, mennyi idõ amig megcsinálják a tagot? Esetleg itt fehérváron is meg tudják csinálni? Mennyire nehéz utántölteni? De ha tényleg ez a hiba akkor a távtartók viszont jók.
Nekem is van egy ujratöltendõ tagom. Pff azóta is a szekrényben áll.
Posted 2004. November 04. - 15:36
Vole, mennyi idõ amig megcsinálják a tagot? Esetleg itt fehérváron is meg tudják csinálni? Mennyire nehéz utántölteni? De ha tényleg ez a hiba akkor a távtartók viszont jók.
Posted 2004. November 04. - 11:53
Sõt a fejcsõ illesztés, a forgópont, meg szerintem a láncvilla is jellegzetes...
Legalább fejlõdtek a fiúk
Legalább fejlõdtek a fiúk
Posted 2004. November 04. - 11:01
jah tényleg, iljics, én is elfelejtettelek kijavítani
ha megnézed az alsócsövet, akkor látod, hogy az csak orange lehet, ki az az idióta, aki annyi szögbe nyomja meg még az alsócsövet.....
ha megnézed az alsócsövet, akkor látod, hogy az csak orange lehet, ki az az idióta, aki annyi szögbe nyomja meg még az alsócsövet.....
Posted 2004. November 04. - 05:39
Posted 2004. November 03. - 23:43
haverom is most bukott a motorral. mondtam is neki, hogy jó, hogy a szezon végén, mi lett volna, ha júniusban abálja le a z750-et...... ;D
Posted 2004. November 03. - 23:42
Posted 2004. November 03. - 23:40
csak egy kis olaj maradt ki, meg távtartó kell. örûjl neki, hogy csak ennyi.
aha faktor. : ha most elviszed akkor nyáron már talán tudod használni.
de ha ráérsz akkor nincs mese. legalább jól megcsinálják.
aha faktor. : ha most elviszed akkor nyáron már talán tudod használni.
de ha ráérsz akkor nincs mese. legalább jól megcsinálják.
Posted 2004. November 03. - 23:39
Elvileg a Faktorban mar tudnak Fox-okat javitani, ugyhogy erdemes bevinni. Ha megcsinaljak, akkor lesz egy nagyon tuti kis tagod.