Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nem csak az, hanem olyan semmilyen. :P nem olyan "különleges".

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Bocs de ez ronda ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rob is in love with some handbuilt south african frame, called morewood izimu.

Feltöltött kép

5.4 kg acélrugós swinger 6-way-el, hadley 150*12 hátsóaggyal és karbon(!) brake therapy-val. meg 2200 usd :)

edit: ár brake therapy nélkül...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lehget én vagyok gonosz, de nincs 1 óránál több idõ felérni pestre sem. felkelsz, 8kor felülsz egy vonatra, 9re fentvagy, és Tied a VILÁG. aztán az utolsó vonat meg 23:35kor indúl a délibõl... simán eléred akármit is csinálsz.
a 2 között meg annyi boltot játsz végig, ahányat akarsz. esztergályos meg ott is van, de meg lehet különböztetni egy kisebb csavar miatti zörgést attól, h valami betegsége van a tagnak. még én is megtudnám.
mellesleg vegák mindegyike kottyan picit mikor leejted a hátulját magad mellõl a földre. természetes jelenség, rugóstag alsó felénél adja ki a hangot.(presze van pár igényes aki ezt rég orvosolta). simán csak a távtartózás hibádzik kicsit. de még senki nem halt ebbe bele.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az a vaz azert ad furcsa hangot,amikor leejted a hatuljat,mert nincs eleg olaj a rugostagban.ha az egy fox rugostag,akkor nem allnek neki szetszedni...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát azért talán nem ilyen egyszerû. olajon kívül van ott más is. de vigyázz. nehogy új tagot keljen vegyél :P
deezzelmenjarugostagostopikba

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ja csak itt fehérváron, könnyen úgy járhatok, hogy beviszem a szervízbe és 3 hétig várok, aztán meg csak annyit mondanak, hogy sajnáljuk, de...
Itt nincsenek erre specializálódva a szervizek (van 2). Pestre meg azért csak nem szálingózok fel minden nap. Inkább megpróbálom itthon amit lehet. Ja egyébként egy srácnak írtam aki ezt írta vissza az olajfeltöltésre: BEFOGOD SATUBA A TARTÁLY FELÕL,DE
RONGGYAL,ÓVATOSAN,NEM KELL FULLRA HÚZNI,A NYOMÓRÚD
ALJÁNÁL VILLÁSKULCCSAL LETEKERED AZ ALU KUPAKOT ÉS
BELEÖNTESZ OLAJAT.CSAK A BENZINKÚTNÁL VEGYÉL
LENGÉSCSILLAPÍTÓ OLAJAT,MÁST NE TEGYÉL BELE!

Most ha ez igaz, akkor egy pár órás munka.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
baze, már ezer éve megcsinálták volna azt a k*baszott vázat, ha szétszedted volna, és elvitetted volna valahova, ahol van esztergályos.....

rajzoljak?

ha már elmondani nem tudod, legalább egy pár képet csinálj róla.

de mi lenne, ha egészen egyszerûen elvinnéd egy k*baszott boltba, és megcsináltatnád?
nehéz azt mondani (ha már volt 100 ezred egy vázra) hogy fiúk itt a vázam, nem tudom mi a baja, csináljátok meg, majd kifizetem?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
http://www.bikemag.h...=4198;start=135
Itt Salának volt hasonló gondja mint nekem. Nem tudom, hogy teljesen ugyanaz volt-e a gondja mint nekem. De hogyan oldotta/oldották meg? Mert mindenki írt mindent, én meg a szûk átmérõjü agyacsakámmal nem fogtam fel.

Az olajfeltöltés itthon is megoldható? Szerszámok stb?

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Vole, mennyi idõ amig megcsinálják a tagot? Esetleg itt fehérváron is meg tudják csinálni? Mennyire nehéz utántölteni? De ha tényleg ez a hiba akkor a távtartók viszont jók.

Nekem is van egy ujratöltendõ tagom. Pff azóta is a szekrényben áll.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Vole, mennyi idõ amig megcsinálják a tagot? Esetleg itt fehérváron is meg tudják csinálni? Mennyire nehéz utántölteni? De ha tényleg ez a hiba akkor a távtartók viszont jók.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Sõt a fejcsõ illesztés, a forgópont, meg szerintem a láncvilla is jellegzetes...

Legalább fejlõdtek a fiúk

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jah tényleg, iljics, én is elfelejtettelek kijavítani ;)
ha megnézed az alsócsövet, akkor látod, hogy az csak orange lehet, ki az az idióta, aki annyi szögbe nyomja meg még az alsócsövet.....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ez nem a 222, hanem valami gagyi.

mondom a 222 elotti orange dh vaz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
haverom is most bukott a motorral. mondtam is neki, hogy jó, hogy a szezon végén, mi lett volna, ha júniusban abálja le a z750-et...... ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Akkor erdemes, telen ugysem kell ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
csak egy kis olaj maradt ki, meg távtartó kell. örûjl neki, hogy csak ennyi. :)

aha faktor. ::) ha most elviszed akkor nyáron már talán tudod használni. :P
de ha ráérsz akkor nincs mese. legalább jól megcsinálják.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Elvileg a Faktorban mar tudnak Fox-okat javitani, ugyhogy erdemes bevinni. Ha megcsinaljak, akkor lesz egy nagyon tuti kis tagod.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor megérte százezerért vegát venni... ::)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
az rosszat jelent, tetemes mennyiség hiányzik belõle.