Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2004. november 29. - 17:14
de mért is akarok én 1.5öst??iljics??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. november 29. - 16:13
vaze remélem nem komolyan csinálod......ijenk ..
kérdésedre: nem lehet venni természetesen. csináltatni lehet, mondjuk egy esztergályossal.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. november 29. - 16:11
de még egy kérdés a scott octanenak lehe a fejcsöcsét cserélni ugye?!
ijenk kitt nincs vagy van!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. november 29. - 10:33
Írta 2004. november 29. - 10:24
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. november 29. - 10:18
Írta 2004. november 29. - 10:10
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2004. november 29. - 10:08
Írta 2004. november 29. - 09:47
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2004. november 29. - 01:26
rocsipeti: emléxem, a kona talin nézegetted a bullitomat, hogy milyen a geoja, mert ilyet akarsz. elmondtam, hogy mi a bajom (rövid tengelytáv, magas monoblokk) és helyeseltél.
közben azonban rájöttem a megoldásra. a rugóstag felfogató helyett kell egy másik.
látom, késõn szólok, hogy vehetsz olyat is mindenesetre a kérdés marad számomra: miért nem gemini dh-t vettél akkor? (olcsó volt ez?)
ja,emlekszem.szoval az te voltal!bizony az egy szep bicaj volt.a bullit az egyik jelolt volt.a gemini mellett szolt a rugout allithatosag,a suly.aztan kezdtem kacsingatni az ironhorse fele is.de rajottem,hogy ahhoz,hogy a magyar versenyeken jo legyek,nem egy nehez hosszuutas dh gep kell.valoszinuleg boxxer rideot teszek bele,mert akkor tudom majd hasznalni 4xre is.kicsit felek tole,mert volt race-em,es nagyon utaltam.de majd GuMi talan tud benne valamit maceralni.
a gemini dh-nak tobb,mint 45cm a hatsovillaja,magasabb az egesz bicaj,es mindossze 1 centivel mozog tobbet.ja,es igen.nagyon olcso volt...foleg,hogy minden alkatreszt eladok belole.
mar Koszegen is mondtad,hogy at akarod alakitani a bullit befogatasat.jo otlet,en is ezt tennem.a geminibe valoszinu,hogy az uj fox fog kerulni.a geometria atalakitast meg ugy fogom megoldani,hogy a 170 mmes allasnal hatrebb furom a lyukat a lengokaron.persze elotte valami szakembert keresek,aki meg tudja mondani,hogy akkor nem fog-e meggyengulni.bar,ahogy nezem,szerintem nem.
Írta 2004. november 28. - 23:08
Írta 2004. november 28. - 22:21
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2004. november 28. - 22:03
csak megvan a két véglet...
mellesleg dw sem annyira erõs, mitn amilyen széles...
Írta 2004. november 28. - 21:56
aki ilyen széleset akar, szerintem az nem fog azon filózni, hogy mennyire lesz nehéz a 3" gumijaival (nekem 2.3"). van amire ez jó, és az nem a maraton. de egy bicikli ilyen felnivel nekem még mindig nagy élmény. persze nem egy verseny felni, de arra van más. ha kiló alatt van az még jó szerintem. valamire. rá kell jönni. én még nem éreztem túl nehéznek. meg az sem baj, ha combosodik is az ember. aki könnyû kereket akar, az nem fog ilyenen gondolkodni, de ha valaki erõs széles cuccot akar azt ne tántorítsa el a súlya.
mindig ezzel van riogatva a banda, csak ez zavar egy kicsit. annyira azért nem vészes a súlya.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2004. november 28. - 21:39
Írta 2004. november 28. - 21:36
Írta 2004. november 28. - 21:31
321 661g
az a kétszáz g megéri a 45mm-t meg a 6mm peremet
szerintem.
és a 880g nem is sok fõleg nem azokba a biciklikbe amikbe teszik
mondjuk persze a 1100g-s Alex felnihez képest persze
ja és öröm nézni, ahhogy szétnyilnak rajta a gumik.
szóval ettõl szerintem nem lesz sokkal nehezebb egy bicikli
Írta 2004. november 28. - 20:39
közben azonban rájöttem a megoldásra. a rugóstag felfogató helyett kell egy másik.
látom, késõn szólok, hogy vehetsz olyat is mindenesetre a kérdés marad számomra: miért nem gemini dh-t vettél akkor? (olcsó volt ez?)
Írta 2004. november 28. - 20:14
csak annyi, hogy ez a súly önmagában még nem halál.
ha beleteszel 3 colos kerekeket double wide_val, persze 24 collal, akkor már az lesz.
mert ha a kerekeken felesleges súly van, az sokkal rosszabb, mintha az a másfél-2 kiló "felesleg" a vázon lenne...
szal a screamot összetenni kis, könnyebb alkatrészekkel, és bõven a 20 alatt lehet maradni...
persze van aki ezt hülyeségnek tartja, de van aki meg nem.
itt jön az hogy mindeki máshogy szereti, és mindennek máshogy van értelme.
embere válogatja.
mondjuk cc gépet én sem ebbõl csinálnék
ja és megint jön az hogy nem csak a bicó tud nehéz lenni...
egy 40 kilós embernek vasággyal rengeteg, tekerhetetlen súly egy 20 kilós bicikli.
jön utána egy 80-100 kilós júzer, és röhögve használja, amire akarja.
Írta 2004. november 28. - 19:40
RAUH-Welt
B E G R I F F