Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Köszönöm a hozzászólásokat, asszem a régebbi airborne lesz a nyerõ.

1. Igazából a Meridáról az a véleményem, hogy naon jó cc-s vázakat csinál, de a fr mûfajban még nem elég kiforrottak a megoldásaik. Azért voltam kíváncsi a véleményetekre, mert sok helyen hallottam, hogy valaki ilyen-+ olyan törött, repedt UMF-et látott, de érdekes módon szinte mindenki csak hallotta, hogy a haverjának a haverjának a szobatársának az ismerõsének a mittóménkije csinálta...... tehát értitek.

2. POLAR-X nem kell mert mindenkinek az van. Egy tömegbájk. (legalább a 2004es) Bár a csillagos fejcsövû fekete-fehér bejön.Ez melyik évi ? 2002?

3. A régi airborne-t ismerem, az egyik barátomnak is az van.
Nem tudjátok, hogy a narancs-fekete, és az ezüstön kívül van-e még v.milyen színben? VAgy hol lehet vázat átfestetni?(Budapesten)

-THX-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha 2 méter magas vagy, minden 14"-es váznál belerugsz a kormányba....
szerintem 16-os polarix-et, vagy tavalyi airborne-t vegyél, abból is a nagyobbat. mindenképpen 16"-os vázat ajánlok. (bár thez a maga 195 centijével egy 14"-es idei px-en ül, de érdekesen nézhet ki...)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Matrix Airborne-ból a 2003mas az jó mert elég vastagok a csövek.A 2004-esnek még vékonyabb az anyaga a fejcsõnél mint egy UMFnek.Kézzel be tudtam horpasztani ami azért elég ciki
NO OFF,USE SEARCH

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Vegyél polarX-et inkább.
szvsz...
Autist Team:)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
szerintem érdemesebb akkor az altrixot megvenned mivel az van nagobban is,a meridáról csak annyit hogy ahogy én tudom és olvastam a meridáknak eléggé hamar eltörik a fejcsõnél a váz.Ez azért van mivel eléggé vékony anyagból gyártják.Én láttam már az altrixot élõben és engem meggyõzõtt.
Viszont érdemes lenne neked inkább valami nagyobb colos bicót szerezned.Én pl ajánlanám még ha tudsz szerezni akkor a 2004-es matrix airborne vázat mert jó váz az is ebben a kategóriában.Én amikor a bicóépítést kezdtem akkor nekem mali boára tellett ami sztem jól bevált és ha nem vagy az a tipus aki minden 2. trükköt elrontja akkor nem is fog eltörni.
ezaz én véleményem ha valamit nem jól mondtam volna javítsatok ki, de,értelmesen...;)

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Helló!
A tanácsotok kérném. Két váz között vacilálok.
ALTRIX AIRBORNE vs. MERIDA UMF KICK

Ti melyiket vennétek? Ha lehet ne ilyeneket írjatok, hogy egyiketse mert mind xar... Ha esetleg tudtok még valami jó merev fr vázat hasonló árkategóriában akkor ÍRJÁTOK+! Saját tapasztalatok + ilyesmi.Ya és azt hallottam az umfrõl,hogy a nagyembereknek beakad a lába a kormányba tekerés közben.Ez igaz vagy csak kamukirályok riogatnak. Elég fontos lenne mer majdnem 2méter vagyok...
Elõre is kösz a sigítséget.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valahonnan ismerõs nekem ez a váz. vagyis egyes darabjai. hát persze! a magellan katalógusból :P

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
http://cgi.ebay.com/...7128083693&rd=1

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
pppersze,hogy jó bármilyen megoldás érdekel!
Köszi szépen elõre is!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Nem igazán találtam olyan topikot ahol igazából ezt a kérdést,kérést megírhatnám!
Arról lenne szó,hogy van egy Giant Rainier bicóm és már valaki említette,hogy a az egyik Bike Mag-ban volt róla egy teszt.
Ha lenne valaki aki betudná scanelni és elküldeni nekem mail-ban azt nagyon szivesen venném!!!!
Vagy a weben nincs archiválva valahol?

Ha tudom holnap lefényképeztetem neked a cikket és elküldöm, ha így jó.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
rj privit Rave Ace-nak,és õ elküldi a cikket neked...õ írta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nem igazán találtam olyan topikot ahol igazából ezt a kérdést,kérést megírhatnám!
Arról lenne szó,hogy van egy Giant Rainier bicóm és már valaki említette,hogy a az egyik Bike Mag-ban volt róla egy teszt.
Ha lenne valaki aki betudná scanelni és elküldeni nekem mail-ban azt nagyon szivesen venném!!!!

weben nem hiszem hogy fent lenne. A szkennerbe meg nem merem berakni a régi bikemagot, mert félek, hogy.... :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Miért ne lenne? (Csak nem replica)

én se azt mondtam, hogy F600as nincs...csak azt, hogy SoBe Team szinekben nincs már.......

Nem adod el?

nem :) ........én nem is adhatnám mert nem az enyém...... :P

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Miért ne lenne? (Csak nem replica)
Az SL a legjobb (megtarthatnám a HS33-as Magurákat), de olyat nem fogok találni sehol csak külföldön.
Nem adod el?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
2005öst ilyet nem kapsz, mert 2005ben ilyen már nincs ;)

(nálunk is van egy ilyen otthon, csak az SL verzió)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Hát igen de csak egy pötit. Ez itthon 390, Bécsben az új (2005) 1500-1600 euro + az utazás. Viszon ez is Team Replica (SoBe)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Féktüske különben nem az évjárat függvénye, mert a 2005-ös modelleken is lehet féktüske. Bár ez a féktüske dolog a team modellek esetén nem igaz.....én is bizonytalan lennék?

igy igaz...Team Replica-k esetében az évjáratot tekintve nem mindegy melyiken van féktüske s melyiken nincs....(furcsa, hogy amit vennél/vettél volna azon csak hátul van....mert "felesbe" nem nagyon szokták csinálni...gyárilag...)

300ért már akkor ez is (http://www.mali.hu/image.php?image=26)
egy használt volna?

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Amit én vennék (nem a Pinkbike-os) , azon csak hátul van féktüske, elõl nincsen.
Féktüske különben nem az évjárat függvénye, mert a 2005-ös modelleken is lehet féktüske. Bár ez a féktüske dolog a team modellek esetén nem igaz.....én is bizonytalan lennék?
Nem gondolom különben, hogy beleugrom a dologba, mert akkor is öreg a váz.
Azt hiszem ez jobban megéri 300ért, teljesen új állapotban: http://www.mali.hu/image.php?image=26
(csak Magura Louisse fékekkel)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja.
nem is lestem. abból indultam ki, amit te mondtál :)
akkor még lehet kétezres is. el vagyok bizonytalanodva. vagy mégsem?