Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Neked ez is volt?:o
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ismerem én azt szerintem.
ez volt nem?

nekem nem jött be igy. próbálgattam elhiheted, de akkor sem.

Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Hát a caprine déhá elég ronda, az alsócsõve olyan mint a boának (még a csõ alja is ugyanúgy el van lapítva), de azért a northsore szerintem annyira nem vészes. EGyik haver nemrég szerzett be, kicsit csavarodik a hátulja, és persze nem 9 méterekrõl kell vele leugrani, de pont 130millis marzó van benne, és hát... azért a hanyattvágás az odébb van. Aki nemhiszi küldök fotót

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azzal állítod a progresszivitást. hogy milyen karakterisztikával mozogjon a tag az út elején-közepén-végén. persze észrevenni csak a profik veszik észre szerintem, de jó móka szórakozni vele. milyen jó, hogy a bulliton csak egy lyuk van mindkét oldalon :D

matrix northshore: 140 mm-t mozog, megkérdõjelezhetõ minõségû rugóstag és egy 130 mm-eres marzo villa már majdnem hanyatt vágja. nem épp jól eltalált geometria jellemzi.
akkor már inkább a caprine, ami egy olcsó slk kopi. megerõsítve egy jó taggal még akár jó váz is lehet. azt leszámítva, hogy szerintem bûn randa.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sti

sti

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Helo

Lenne egy olyan kérdésem, hogy:a stinkynél van a rugóstagnál egy olyan ,,állítási" lehetõség, hogy a tagot át tudom rakni az alsó tengelynél egy másik lyukba.
ez mire jó?

köszi

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
north shore: keresés(!). elég sok szó volt róla.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Köszi expert!:-)
Nekem is nagyon tetszik, de még utána nézek...
Meg kéne kérdezni Máriuszt, hátha õ tud vmit róla.

Matrix North-Shore?
Eddig csak dícsérték, de az csak használtan érdekelne, majd.....
off: Ha vki megy bankot rabolni Brüsszelben szóljon! Ja mûkincs lopás is jöhet!
on
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jaaa, meg az umf dh....de az nem törik hanem csavarodik :D

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
07aszp: én kedden vettem egy Caprine Treat-et, leárazva 23900Ft-ért (persze rugóstag nélkül)! Azért vettem ezt, mert van ismerõsöm, aki használja, és több véleményt is hallottam róla, sokan dicsérik az ár/teljesítmény aránya miatt!
Beszéltem szervizesekkel, azt mondták, hogy tényleg eltört néhány darab, de az elenyészõ szám, és ha megerõsítteted ezt a pontot (láncvilla elején), akkor nem fog eltörni!
Persze ez nem egy "húdeatomtörhetetlen", de ennyi pénzért+plusz a megerõsítés, egy elég frankó vázat kaphatsz! ez az én véleményem, persze biztos sokan szidják, sokan szeretik, én csak neked akarok segíteni, hogy van egy ilyen lehetõséged is!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
meg az umf dh ;)
de az ac télleg jó kezekbe került :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ha elõbb szólsz lett volna egy szépséges ac-m:) de már mind1....jó kezekbe kerûlt :D
stinky...hmm. itthon annyiért adják használtan, hogy annyiért már majdnem újonan megveszed.
de az a jó, mert az nem törik..ja, meg a bullit;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a stinky nem kifejezetten dh, de magyarországra elég lehet.
a vegák jók, azt érdemes, ha látsz olcsót.
az slk is jó váz, akinek van szereti. ha tetszik, akkor abba is érdemes beruházni.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Hello mindenki!

A segítségeteket szeretném kérni egy számomra nagyon fontos váz vásárlásban.
Az a helyzet, hogy már régóta szeretnék egy ösztelós vázat amit egyáltalán nem
cc-re használnék(János-hegy, DH versenyek.....). Az egyetlen baj, hogy a szüleim nem naon szeretik, hogy én eztet csinálom és nem nagyon akarnak hozzájárulni(ennek ellenére az öcsém persze kap egy zsír új polar-x-et.....), tehát végesek a lehetõségeim. Szeretném a lehetõ legkevesebb pénzbõl megúszni....
Elsõdlegesen azt szeretném tudni, mi a véleményetek az alábbi két vázról:
Caprine DH (Az óbudában azt mondták, hogy törik/hajlik a hátulja)
Matrix North-Shore

A másik lehetõség, tovább spórólni és használtan:
Kona Stinky
Vega
Hitec SLK

Az a kérdés ezek mennyire lehetnek lehasználva, ha 100-130 körül kínálják õket.

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
persze, ezt se zárhatjuk ki.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
talán nem "olyanok" között forgolódsz
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én valahogy nem tapasztalom, hogy a Px népbicikli lenne
velem még csak kért haverom gurult szembe egy 02' és egy 03' as-sal.
jah meg még két embert ismerek, akinek 01'es van.
+az én 04esem
eddig ennyivel találkoztam

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
gyors korrigálás; a csillagos PX az 02-es sztem.(tamaskaé is az,itt parkol lenn:) )legalábbis az volt az elsõ csillagos széria,a 01-es még "csíkos" volt,03-asra sajna nem emléxem...:)
OFF;
DooM; 02-es piros/fehér nem bejövõs?kompletten,vagy csak vázként?
illetve ha TÉNYLEG kell,akkor fekete/fehér kombó is +oldható... (mindkettõ 16'os)
http://www.bikemag.h...album12/nepkero
ON

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts
Mit tudtok a caprine dualról ?
Úgy hallottam nagyon ott van!
Nem láttatok mostánában ilyet bringaboltban?
Megnézném milyen élõben...
Milyen szériákat gyártottak eddig (2002,2003stb..) ?
És lesz-e idén újabb váz?
Ya és a legfontosabb mennyi cash ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a csillagos polarix az a 2003as széria volt. nekem is volt olyanom, a bordó, hát mit mondjak, k*rvajó kis váz az. Bátran merem ajánlani. :spoko:

festés: nem muszáj homokfuvatni, nem tudom mennyibe kerül, de veszel egy üveg kromofágot, ~800 forintért, és egy óra pepecseléssel megszabadíthatod a vázat az összes festékétõl. Én legalábbis így csináltam.

UMF-et igaz én sem láttam töröttet, de egy haver levette a fejcsövét. Csak azért nem láttam, mert mikor történt a dolog nem voltam ott, utánna meg már nyilván nem birt vele bringázni. Meg vissza is lett küldve a nagykerbe. De ez nem legenda (sajnos...)

Airborn: ez az uj dizájnos (Giant ACid-re hajazó) ez egyrészt sztem gyengusabb, mint a régi, másrészt nagyon pici, szal méretben sem neked való.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Vazfestes BP -n, az Arpad hidnal 2e korul. Szintereznek szinte barmilyen szinure. De nincs homokfujas, ezert elotte le kell homokfujatni. Homokfujo ott van nemmessze ettol, a Lehet ternel.
Van biztos mashol is szinterezo, de en ezt ismerem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!