Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
[OFFika]
170Ftos :DDDD
[ONy]

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Olvass vissza pár oldalt;)

De honnan tudod hogy reped...ez szerintem hülyeség...egy 170Ft-os merev váz csak úgy reped???Ez biztos???:scared:

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Olvass vissza pár oldalt;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez a Duncon megaLOL Feltöltött kép
Csak par idezet a Dh vazrol:

tömött golyóscsapágyak minden forgáspontban
100 mm szélességû a hajtókarok közötti távolság.

"Presa Canario a csúcstechnológia! Számítógépes tervezéssel készült a legjobb anyagok felhasználásával." erre kesobb: "alu 7005-ös anyagból készült a váz"

"új hátsó lengéscsillapító-rendszerünk... a tekerésnél és a fékezésnél is aktívan részt vesz" Feltöltött kép

" A szabályozás széles lehetõségeket kínál, mindenki a saját elvárásaihoz, és az útvonal igényeihez tudja a Presa Canario-t hozzáilleszteni." - hozzateszem a vazon a rugostag mindket vegenel egyetlen pozicio van Feltöltött kép
"A FMP® (floating main pivot) az új hátsó lengéscsillapító-rendszerünk, amelynek 220 mm-es szöge van"

"Lengéscsillapító mozgástartómánya:"

vaz tulajdonsagoknal:
"Kormány: A-head "

"Extra minták: Láng, villam, terepszínû, sivatagi kamuflázs, " ( mi az a kamuflazs? )

Osszesegeben azert latszik hogy hazzaerto emberek dolgoznak a cegnel Feltöltött kép
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Kérdezz engem nekem lesúlytó a véleményem az orange vázakról;)

OK:Lökjed azt a lesújtó véleményt.....:chin:

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Tudom hogy nincs sok,csak kérdeztem hogy ti mit hallotok róla,milyen lehet,meddig bírja stb.

Kérdezz engem nekem lesúlytó a véleményem az orange vázakról;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Van, összesen egy darab:D

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Orangebiker: kishaznákban vagûn vagy összesen 5 darab Orange márkájú váz. Szerinted tudunk tapasztalatot írni róla?

Tudom hogy nincs sok,csak kérdeztem hogy ti mit hallotok róla,milyen lehet,meddig bírja stb.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem itthon senkinek nincs...
nézz körül külhoni oldaalokon...
nsmb.com mtbr.com

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Marcellus: Esetleg ebben a topikban is nézelõdhetnél:

http://img109.exs.cx/img109/8172/hpim13527ay.jpg

én is úgy találtam, hogy Keresõ -> Részletes keresés -> beállítod, hogy ne csak a topikokat találja meg, hanem a hozzászólásokat listázza ki [balra alul] és voálá.

Orangebiker: kishaznákban van vagy összesen 5 darab Orange márkájú váz. Szerinted tudunk tapasztalatot írni róla?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok!Tervezek egy ORANGE MS ISLE váz beszerzését,és annyit szeretnék TÕLETEK kérdezni,hogy nektek van e valami tapasztalatok errõ a vázról,vagy úgy álltalában mit hallotok róla?

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Na megint én.

már visszaolvastam egy csomó oldalt, de nem találtam a beírást. Ha amiból hoznak vázat, akkor kell fizetni vámot?, Ha igen, mennyi? és mennyi a postaköltség és van-e más is, amit fizetni kell?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
workshpban van egy vázuk...
ha magellán áron adják akkor egy próbát megér szerintem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezeket a duncon vázakat a lengyeleknél csinálják. a merevek elég meggyõzõek, de valszeg kõnehezek, az ösztelósok inkább nocomment jellegûek....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
hát így ránézésre a csúcs dh-ra csak úgy oda van szórva a heggesztés, bár nekem már minden heggesztés szar ami nem a nicolai féle trendi-lássuk hogy elit heggesztés;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez nem matricagyár szerintem. Annál egyedibb dolgaik vannak. Persze azt nem állítottam, hogy nem távolkeleti-import... :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Ez meg milyen matricagyár már megint? :) de legalább informatív a honlap.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Már megint én...
Errõl mi a véleményetek?
http://duncon.com/hungary/cock.html

Ki látott már ilyet? mennyire használható, bírja-e stb...?
Hardtails are fun. They are more precise, much stronger, cheaper, and lighter then full suspension. They improve your riding skill and provide a greater challenge. Beat them like heck, that's what they're for!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
persze el kell kezdenie leszedni, ahhoz, hogy ezt megtudja...
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Vigyázz hogy ne legyen túl hosszú a rugó mert halál és kínszenvedés egy kemény rugót leszedni a tagról ami túl hosszú..