Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
aha, szerintme jó lenne, elég jó a felfüggesztése, és vastagok a vázcsövek, biztos bírja majd. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Kinéztem egy fs-t magamnak. Cécézni, maratonozni, déházgatni és néha egy kicsit dörtölni kéne. Ez szerintetek jó lenne?
http://www.pix.bikem...bum839/IM000997

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Márió:
éppen akad egy a garázsban;)

írj privit hogy mid van meg mi kell,aztán írok majd én is hogy nekem mim van!
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem a .243 jobban bejön...

az talán kecsesebb meg olyan elegánsabb
beszakad a beton mindkettõ alatt szóval jók ;)

...valkinek nics egy 18as merev váza?!adnék egy uj 16,5ös cromo vázat ....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Na tényleg Matt te mit veszel?
szerinted jobb a 243 racing?

meg te ugyis ismersz, elférek én azon?

t

nekem jobban tetszik.. vékonkább csövek elegánsabbak szerintem mint ezek a baszomnagy merevítések.
hogy elférsz-e?
hát ezek nem arra vannak hogy kényelmesen elférj rajtuk ;) meg amugy se lesz egy ilyne bicajbol sztem egy kényelmes darab. azoknak találták ki ezeket sztem akik nem szeretik a puha landolásokat hanem szeretik hallani a bicikli csattanását ahogy földet ér. )

de mire akarod használni? nem felelne meg arra a jenny? fontold sztem meg hogy inkább azt szereled fel atombrutál alkatrészekkel ) mondjuk nehéz már fejleszteni )

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Csáó!

Valami véleményt szeretnék hallani a rock machine dirt vázairól.
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is a .243 racing-ra szavazok. ahogy thez mondta, egy méret van (st, azaz seatstay - nyeregvázcsõ) 13" de hosszban mások (tt - top tube - felsõcsõ) cs meg chainstay - láncvilla. adatok inchben.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
- off -
nem kicsi-e...
- bár végülis ez mindig on -

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ezen énis paráztam, amikor 14,5" Px-et vettem a 193centimhez, hogy nem-e kicsi...
de a BMXeken is elszoktakf érni az emberkék ;)

edit: öööö nyelvtanilag gondolod, vagy átvitt értelemben, ezta "kötözködést"? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

mondjuk a .243 az cromo... :lick:

CS az a láncvillahossz az ST nyeregvázcsõ az 13", a méretbeni különbségek (S,M,L) pedig a felsõcsõhosszra értendõek.

Na tényleg Matt te mit veszel?
szerinted jobb a 243 racing?

meg te ugyis ismersz, elférek én azon?

t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Rosszul látod.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ugylátom a bansee-nak integrált a fejcsapija..ami sztem hátrányos tényezõ..(najóó..már akinek) :X

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mondjuk a .243 az cromo... :lick:

CS az a láncvillahossz az ST nyeregvázcsõ az 13", a méretbeni különbségek (S,M,L) pedig a felsõcsõhosszra értendõek.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ezt így lehetetlen megmondani.
Minde a kettõ a felsõ kategóriás brutális extrém merev gépek kategóriájába tartozik.
itt az esztétika a döntõ..melyik tetszik jobban?
Mind a kettõ örök darab.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
tapasztalt :) forumos révén kicsit olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, és a 243 racing-al kapcsolatban lenne kérdésem.
megnéztem a honlapjukat, és ahogy kivettem 3 méret van, de a tényleges méret 13' lenne? ST?
vagy a CS a méret 15.1 /16.7 ??

és szeintetek egy .243:
http://www.243racing.com/page142.htm

vagy ez bírna többet??:

http://www.bike-mail...roducts_id=1102

t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

az igaz hogy biztos nem egy minõségû csapágyak kerülnek beléjük, iiletve kidolgozásban lehet még eltérés ,meg nézd meg a king agyak szinét :)

nehogymár a nikibe a suly miatt került ck ;)

nekem akkor is a ringlé cuccok az etalon közeli dolgok...

Miért ne kerülhetne a súly miatt IS a ck agy?Ha dh akkor rakjak bele hussefeltet meg cromo/ólom monblokkot dubel vájd 3"-os gazza deore hátsóváltó bike+ pedál és esetleg egy monsta jaj kihagytam a funn launch pad-et.És itt a hátsó ringlém szóval lehet azt is nézni;)Biztos az is olyan mint egy bike+ agy csak szebb a felirat rajta.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

jó pörgessük
fûzz be nekem elõre egy atomlabot, leszedem a féket, te is a hopeot és majg meglnézzük, hogy melyik forog tovább...

miért nem mondod azt, hogy van rá mancsó, megveszem kész. csak azért, nehogy nekem legyen igazam? (á lá headlock..)
jobban forog... bocs de az akkora lol, hogy sírok..

:cry:

Csak egy dolgot emelsz ki, és akkor sem adok neked igazat.
Mert ilyen alapon be lehetne érni akármivel ami közepesen jó és funkcióját betölti és a legjobbat meg fölöslegesnek lehet nevezni.De én nem.( a headlock más tészta és eddig mûködött simán headlock nélkül a gépem, most majd meglátom milyen, nincs rá garancia hogy azzal majd jó is lesz;))
És igen jobban forog.Sírhatsz de könnyebb a futása.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az igaz hogy biztos nem egy minõségû csapágyak kerülnek beléjük, iiletve kidolgozásban lehet még eltérés ,meg nézd meg a king agyak szinét :)

nehogymár a nikibe a suly miatt került ck ;)

nekem akkor is a ringlé cuccok az etalon közeli dolgok...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elsõagy és elsõagy között is van különbség. súly, élettartam, csapágyminõség, anyagminõség, stbstb.

szóval én tune-t veszek majd ;) :D 160 gramm, és boltonos.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jó pörgessük
fûzz be nekem elõre egy atomlabot, leszedem a féket, te is a hopeot és majg meglnézzük, hogy melyik forog tovább...

miért nem mondod azt, hogy van rá mancsó, megveszem kész. csak azért, nehogy nekem legyen igazam? (á lá headlock..)
jobban forog... bocs de az akkora lol, hogy sírok..

:cry: