Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Vmi jót tudtok mondani a 2005ös pyxis vázról ? Most olvastam régebbi topicban, hogy a kinesis váz ,,nehéz, pontatlan, rugalmasabb, rövidebb élettartamú".
A bikemag elõzõ számában sem dícsérik agyba-fõbe a team vázat.
Remélem ez vmi erõs váz és nem 1-2 évig fogja bírni...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe Ákos,neked van pár hasonló sztorid nem!?
gép hátsórész stb átalakitás...

ma meglesetem a hioctánt...
hát jobb a hátsórésze mint az enyémenek/nitorus nak...
nem anyira sárral eltömõdõs

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
gyááá az nem rossz ! Amúgy Yasec-bácsi sem él örökké, akkor meg, hogy lehet örökélet garanciát vállalni a vázra ? :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor mesélek egy szép, magyargaris történetet. M******* VRS 5.0 váz, még abban az idõszakban (98) amikor az aluvázak annyira nem bírták, eltörött a láncvillája. Hát felküldtük a ****-hoz, hogy érvényesítsük a garit. Ott azt mondták, hogy persze, persze, kiküldik a gyárba, mert tényleg csúnya és ott csinálnak valamit. Namost fél év várakozás után a váz megérkezett, a nagyker azt mondta megjárta áméérikát, a gyár szakemberei felülvizsgálták a dolgot és úgy ítélték meg, hogy egy felülhegesztés erõsítéssel pont kiváló lesz, így gyári erõsítés került rá. A hiba csak ott volt, hogy Szabó János hegesztõmester számláját felejtették el kivenni a nyeregvázcsõbõl... hihihi

Aktuális civil

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
de yasecnél nem az az élettartam gari, hogy megheftöli neked for free? vagy gyárt egy új vázat neked? :confused:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
haver 2 hónapot várt összesen. élettartam gari inclusive.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
viszont ha nincsenek spéci igényeid,akkor megeshet,h 120ért veszel 1 olyan vázat,ami ugyanazt tudja,mint 1 30as szériadarab,csak hosszabb és biztosabb rá a gari...:-/
yahh,és nem keveset kell rá várni

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azért _annyira_ nem drága, tekintve hogy már 90-tõl van váza, és 120 körül már igecsak lehet válogatni geometriában és egyébben is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Jaja, Yasec egy kultusz! És magyar...és rohadt drága! :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Máté;
nem integrált.gyárilag azt hiszem,WTB van benne

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
YASEC: ez magyar termék? ezt olvastam egy német fórumon véletlenül "Yasec aus Ungarn macht auch traumhafte Bikes. " tényleg?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Hali ! Egy vázas kérdés. Hogy integrált/ahead k.csapács kell a '04-es magellan pyxisbe ?!?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Hát a professzorok már csak ilyen kétkedõk..;)

lejöttök hozzánk azt megnézitek hogy van használva az a váz és nem lesz kétség :)

képek alapján Kala elégéé egyszálbél srcának tünik,ráadásul a magyar viszonyokhoz képest tönkretehetetlen egy váz,ha rendeltetésszerüen van használva...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Najó, csakhát az említett cuccnak ugye ferde a ny.vázcsöve....vagy ilyenkor a ny.vázcsõ elfõ vége - monoblokkház távot kell mérni?
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
fuckbkv: mondjuk a nyeregvázcsõ és egy mérõszallg segítségével marha könnyû megkülönböztetni a kettõt

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Azért, mert a 2003-as szériának semmi baja, csak ezt nem lehet beleverni a professzorok fejébe ! ;)

Hát a professzorok már csak ilyen kétkedõk..;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Skacok, kéne nekem infó!! Altrix Airborne-t még nem sokat láttam, mi az a jellegzetes elem, amin meg lehet különböztetni hogy 15ös vagy 17es (le van festve az egész, szal ráírva nincs)?? A régi px-eken pl. a kulacstartószem, bovdenvezetõ izé, meg a támvilla máshol csatlakozott be - ezek voltak a különbségek. Vmi ilyesmi nincs az altrixnél??
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

nem lesz semmi baja...

Haverom eléggé keményen használja minden nap és semmi baja...

Azért, mert a 2003-as szériának semmi baja, csak ezt nem lehet beleverni a professzorok fejébe ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát amiben a supermonster nem áll rosszul az valszeg túl magas.
De én a helyedben kitenném a vázat a falra mint szép emlék.
Bevetném minden anyagi forrásom és kapcsolatom és szereznék egy alacsonyabb vázat;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem is a súlyával van a fõ gondom, hanem azzal, hogy qva magas.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"