Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Lassan körvonalazódik hogy melyik tipusú csillagrombolót akarod te...de én nem vennék tankot a világ minden pénzéért sem.
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
akkor nem arról a vázról van szó, ami tömegbicikli és könyebb?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
aham szóval érgi swich kaka mostaniak már jók,gondolom...

neekm sem létkérdés az octánt cserélni de az a RM nagyon tetszik...

vagy norco atomic.vagy passz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Siwtch: nekem a '02-es volt, ez FOX Vanilla RL taggal 4860g. Ez már önmagában sokmindent elmond úgy gondolom. Szal kõnehéz, de legalább kevest mozog (130mm), plussz S-es volt én meg 182 cm vagyok, de ez egyéni probléma. Az újabbak biztosan jobbak, könnyebbek és többet is mozognak, így a "hibák" úgymond javítva vannak.

Yeti: életemben ma éreztem elõszõr, hogy elcsavarható a segge, úgyhogy emiatt én most se esek pánikba ! :P Dig, az elhiszem, hogy Te simán váltanál, de nem biztos, hogy hozzám nem az AS-X áll közelebb mint a másik ami 375g-mal nehezebb és 210mm-t mozog meg csõntegelyes.

Majd dönt a sors.
jaj kihagytam egy fõ érvet:Made In Usa:D
Egyébként az a 375 g-lóf*sz.
Na mindegy majd kiderül.
Én remélem hogy váltasz:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Akkor a Yeti a Te géped ! Akárhol fel lehet vele menni, különösebb megpróbáltatások nélkül, stb.

Viszont ez most nem olyan csere nálam, mint a Switch-Yeti váltás, hogy még megvolt a Switch, de már úton volt a Yeti, ez olyan, hogyha épp elviszik a Yetim és még épp megvan a másik akkor váltok, egyébként nem. Döntsön a Sors... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
EHH én ezt nem vágom :)
Én személyszerint a 120mm rõl fontolgatom a váltást a yetire ...de én nem DH zok és fontos az is hogy felfelé is tudjak menni.Persze nem maratonozok csak dombtetõn lakom :)
A másik szerelmem a G-spot.
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Siwtch: nekem a '02-es volt, ez FOX Vanilla RL taggal 4860g. Ez már önmagában sokmindent elmond úgy gondolom. Szal kõnehéz, de legalább kevest mozog (130mm), plussz S-es volt én meg 182 cm vagyok, de ez egyéni probléma. Az újabbak biztosan jobbak, könnyebbek és többet is mozognak, így a "hibák" úgymond javítva vannak.

Yeti: életemben ma éreztem elõszõr, hogy elcsavarható a segge, úgyhogy emiatt én most se esek pánikba ! :P Dig, az elhiszem, hogy Te simán váltanál, de nem biztos, hogy hozzám nem az AS-X áll közelebb mint a másik ami 375g-mal nehezebb és 210mm-t mozog meg csõntegelyes.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Na jó, akkor lehet, hogy nem egyre gondolunk. Amit Iljics mutatott nekem, az lényegesen nagyobb gép volt... Én 3 év lejtõzõgép tologatás után utáltam meg õket egy életre...

Kb egy súlyban van az AS-X-el..
Az meg azért más hogy neked tologatni meg tekerni kell csomót de mi itt kényelmeskedünk:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na jó, akkor lehet, hogy nem egyre gondolunk. Amit Iljics mutatott nekem, az lényegesen nagyobb gép volt... Én 3 év lejtõzõgép tologatás után utáltam meg õket egy életre...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
És ki mondta hogy a profi lejtõzõ gép egy monstrum?;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nos. alacsonyabb súlypont kisebb tömeg...
mérne mennél jobban? és nem lenne sokkal nagyobb a yetinél...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Igaz, megnézzük elõtte a pályákat. Én csak annyit tudok, hogy a Mecsekben nincs hely, ahol jobban tudsz menni egy monstrummal, mint a kis roham Yetivel...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

ne vicceljetek már... ;)

Miért lenne vicc?Minek ide a kistányér?
Lejtõzni egy profi lejtõzõ géppel jobb általában mint egy fr vázzal..hiába is fasza.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Mert mindig lejtõzöl fölösleges a kistányér, lejtõzz professzionális szinten.

ne vicceljetek már... ;)

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

De én nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy az jobb. És ezt komolyan mondom. A Switch-cset könnyedén adtam el, nem tudok róla semmi jót mondai azonkívül, hogy 2 atomtámadást is túlélne az fix. De a Yeti-rõl meg nem tudok rosszat mondani, max. az ótvar gyári festést.

Hát azért vannak elõnyei..tengely, súlypont, festés:D
De nem rossz a yeti sõt az egy nagyon jó váz, csak hidd el hogy nem csavarodna soha a segge jobban éreznéd a gépet ha a lentebb van a tag.Meg ugye a geó is más.
Én simán váltanék.Mert mindig lejtõzöl fölösleges a kistányér, lejtõzz professzionális szinten.Vagy legalábbis törekedj rá.
És nem jobb csak más!, és amire te használod arra lenne jobb.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
pedig a switch best looking váz, nálam legalábbis

az persze lehet, hogy annyira nem jó ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
én nem adnám el semmi pénzért. Nekem tökéletesen ideális a Mecsekbe. Egy romboló lehet, hogy jobb DH pályán, kár, hogy itt ilyen nincs. Mármint pálya...
Sõt ma már azt mondom, hogy a 15 centikkel jobban mentem/élveztem, mint a 18-cal.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
swich...
nah arrol kicsittt bõvebben lécce

másik jelöltem az

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
De én nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy az jobb. És ezt komolyan mondom. A Switch-cset könnyedén adtam el, nem tudok róla semmi jót mondai azonkívül, hogy 2 atomtámadást is túlélne az fix. De a Yeti-rõl meg nem tudok rosszat mondani, max. az ótvar gyári festést.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Az a baj, hogy nagyon is igaza van és ezért nem vagyok most se teljesen biztos abban, hogy el akarom adni és azt a másikat (aki tudja miaz annak psszt ! ;) ) meg meg szeretném venni. :confused:

cöcö.
Megbánod még ha el tudnád adni és AZT nem veszed meg..;)
Nekem is néhy hiányzik a marin de azért örülök hogy fentebb léptem egy kategóriát.