[quote name='tamaska']compressor: milyen stílus? cc? vagy valami keménykedõsebb?
Olyasmi váz kéne amibe be tudom tenni a nixon-t(hátul kb 120-130mm-t moccanó),lehet vele zúzni is meg tekerni is jó...(ugye ez lenne az enduro/light freeride vagy mi)kategória.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2005. April 20. - 11:14
Posted 2005. April 20. - 08:36
468e asszem.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 20. - 00:27
itthon mennyibe kerül a giant Dh váz ujjonnan?
csak mert láma vok nem találtam sehol...
csak mert láma vok nem találtam sehol...
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt
Posted 2005. April 19. - 23:07
http://www.sykkel.co...de/Giant DH.jpg
Ezt láttátok már? Sztem gyönyörü.
A giantet ki forgalmazza magyarországon?
A hátsó háromszög valamiért nem tetszik, de a színe...
Posted 2005. April 19. - 22:58
Posted 2005. April 19. - 22:57
http://www.sykkel.co...de/Giant DH.jpg
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt
Posted 2005. April 19. - 22:15
kocogtasd meg a p3 felsöcsövét, utána sörösdobozozd le a konákat (kacsint)
px igen annyi, és cserébe nem is rossz váz.
px igen annyi, és cserébe nem is rossz váz.
Posted 2005. April 19. - 21:14
Ja az jó de azt hiszem elviszema telót egy ismeröshöz aztán bele tuszkoljuk majd meglásjuk milyen. (px-be)
az most mennyibe van 45000?
Meg van egyik haveromnak umf-je bár szerintem s -est vett de akkor is nagyon kicsi olyan mintha gyerekbringán ülne
az most mennyibe van 45000?
Meg van egyik haveromnak umf-je bár szerintem s -est vett de akkor is nagyon kicsi olyan mintha gyerekbringán ülne
Posted 2005. April 19. - 21:04
Umf-t kihagynám az integrált korm.csap. miatt.
polar x?
polar x?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. April 19. - 20:56
ja sörösdobozban nem nagyon bizok én sem ,de gondoltam a cowan biztos jobban birja csakhát a racing narancsárga ... :mybad:
Tudtok mondani olyat amit lehet itthon kapni és yo lehet? pl umf vagy ilyesmi?
Amuyg szerintem P.3 lesz az a legszimpibb.
Tudtok mondani olyat amit lehet itthon kapni és yo lehet? pl umf vagy ilyesmi?
Amuyg szerintem P.3 lesz az a legszimpibb.
Posted 2005. April 19. - 16:36
compressor: milyen stílus? cc? vagy valami keménykedõsebb?
corsair: szerintem nézd meg, hogy a kiszemelt vázakat gyárilag mivel szerelik. Jó a cowant nem tudod, mert az ugye nem kapható kompletten. De amugy elég jól látszik az, ha egy váz kifejezetten streetre van, és merevvillával adják alapból. Abba sok a sherman. De általában szerintem jó lehet. Én nem nagyon vennék konát, de azokba is pl biztos passzol.
corsair: szerintem nézd meg, hogy a kiszemelt vázakat gyárilag mivel szerelik. Jó a cowant nem tudod, mert az ugye nem kapható kompletten. De amugy elég jól látszik az, ha egy váz kifejezetten streetre van, és merevvillával adják alapból. Abba sok a sherman. De általában szerintem jó lehet. Én nem nagyon vennék konát, de azokba is pl biztos passzol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. April 19. - 11:53
Hali,
Tudom hogy ez nem az a topik,DE
Keresek fully vázat,de az itthoni kínálat elég szegényes.Lehet hogy külföldröl kell megoldanom.
Ha valaki tud egy olyan online boltot(boltokat)-lehetöleg Németo.ban-ahol vázak széles választéka található(esteleg használt is) akkor adjon címet vagy tippet.
Köszi
Köszi
Posted 2005. April 19. - 11:45
ha megnéztek egy marzocchit, rock shoxot, és egy shermant, akkor kiderül, hogy a shermannek a legkisebb a lába!!! a sherman (130mm) beépítési magassága nem nagy (505mm). nem csak azt kell nézni mennyit mozog... a 66nak például cseszett magas a lába (pedig a sherman breakout plus is 170-et mozog, de a lába sokkal kisebb)
na akkor mutatok valamit : az én !!!"'14-os!!! RM Quake vázamba is belement egy 2004-es Sherman Flick (fekete )... ránézésre szarnak tûnik a villaszög, de menet közben kimozog mindent, minden ütésre reagál... no comment... a ránézés semmit sem ér...
http://gportal.hu/po...fd42cd801e6548c
na akkor mutatok valamit : az én !!!"'14-os!!! RM Quake vázamba is belement egy 2004-es Sherman Flick (fekete )... ránézésre szarnak tûnik a villaszög, de menet közben kimozog mindent, minden ütésre reagál... no comment... a ránézés semmit sem ér...
http://gportal.hu/po...fd42cd801e6548c
Posted 2005. April 18. - 20:16
Posted 2005. April 18. - 20:14
http://img198.echo.c...cimg00066fd.jpg
http://img37.echo.cx...cimg00149zj.jpg
Igy néz ki élöben
Hát nekem megemeli az univegát, pedig azt árulták gyárilag pysloval ami szintén
~130mm Pontosabban csak 125mm.
http://img37.echo.cx...cimg00149zj.jpg
Igy néz ki élöben
Hát nekem megemeli az univegát, pedig azt árulták gyárilag pysloval ami szintén
~130mm Pontosabban csak 125mm.
Posted 2005. April 18. - 20:05
A 03'Sherman nem 130-at mozog max?Nehogy má az nagyon megemelje.Bár élõben nem tudom hogy nézhet ki, de nekem nem tûnik vészesnek.
Posted 2005. April 18. - 20:04
jaja én is gondoltam rá mert nem tré...pontosabban az de tetszik
de sztem magas bele a firefly max akkor nem ha lenyomom dehát ugy csak nem maradhat...
de sztem magas bele a firefly max akkor nem ha lenyomom dehát ugy csak nem maradhat...
Posted 2005. April 18. - 20:01
tré...
sherman elég magas lenne bele...
mondjuk megszokás kérdése...letekerve talán jó lenne..
de most így fejbõl nem tudok beépítési magasságot a shermanra....
sherman elég magas lenne bele...
mondjuk megszokás kérdése...letekerve talán jó lenne..
de most így fejbõl nem tudok beépítési magasságot a shermanra....
Autist Team:)
Posted 2005. April 18. - 19:59
Posted 2005. April 18. - 19:52
Monjdatok nekem légyszi egy olyan merev dirt/street vázat amiben belemenne a 2003as sherman firefly-m.(és persze nem vágná nagyon hanyat a geo-t.
Mert gondoltam én a a stuff-ra mega cowan-ra vagy p.3-ra de még egyet sem láttam élQben és nemtom mekkora villa megy még beléjük.
Mert gondoltam én a a stuff-ra mega cowan-ra vagy p.3-ra de még egyet sem láttam élQben és nemtom mekkora villa megy még beléjük.