Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezek amiket elmondtál elég jó dolgok. kezdésnek kitünö.

kerekeknek, ha tárcsafékest akarsz, akkor mindenképpen csapágyas agyakat válassz, ne shimano-t. szerintem

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Köszi a válaszokat! JO haverom a boltos de nagyon keveset ér rá igynincs ideje elmagyarázni. Ö is annyit mondott, hogy a deore simán kiszolgál. Meg ö ugy gondolja,hogy kb 150000FT-ért nem a cruxot kéne megvenni, hanem csak a vázat és épiteni vagy SRAM vagy simano deore szett Truvativ hajtokarral Avid fékekkel és a tavalyi psylo teloval. Ahogy nézegettem ezek számomra szinte tökéletesek lennének, elegek. hogyan hangzik???
a kerekekröl még nem tudok

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Azok közül amit Tam felsorolt az XT a legdrágább...

Azok közül igen, meg el is kanyarodtam. Bocsesz

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
retisas:
kezdésnek mindenképp egy összerakott gyári gépet vegyél, ha te rakod össze, rengeteget belebuksz.
egy teljes deore szett áráért már majdnem kapható jó komplett monti, amin deore, alivio cuccok vannak!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Azok közül amit Tam felsorolt az XT a legdrágább...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
kicsit elkanyarodtál a témától Andrew:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az XTR a legdrágább, nem? A Ford Mustang az jobb, mint a Nissan Micra, ez tuti.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hüha. itt aztán lesz meló. :D

ha nagyon kezdõ vagy [ahogy nézem igen] akkor talán nem biztos hogy építened kéne bringát, nehogy a boltos átb.ssza a fejedet. ha jó haver, akkor oké. bár ha lenne boltos jóhaverod, akkor nem kérdeznél minket.

szóval véleményem szerinte egy komplett gépet kéne vásárolnod. Ha Crux, akkor gondolom a klasszikus CC vonalon vagyunk. arra jó lesz. ha dörtölni/sztrítelni/gizdulni/stb akarsz, akkor nem.

a deore és a deore LX és a deore XT között az a különbség, hogy ezek ebben a sorrendben emelkedõ színvonalat képviselnek. az xt a legjobb, a legdrágább, legkönnyebb. [nagy vonalakban]

nem lebecsülendõ téged, de azt kell mondjam, hogy kezdõ bringásként egy teljesen Deore cuccokkal felszerelt gép is tökéletesen ki fog szolgálni.

az hogy a shimano jobb mint a Sram, nem igaz.

ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy a ford jobb mint a nissan. miért lenne? miben? mire? stb.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Mi a véleményetek a Magellan idei vázairól most szeretnék összerakatni egy bicót és nagyon sokan ajánlották a MAgellan Crux-ot váznak. Nektek mi a véleményetek róla??? Ki tudná elmagyarázni (még kezdö vagyok) hogy mi a különbség a Deore a Deore LX ÉS a Deore XT között??? MIben jobb a Shimano mint a Sram???

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Veszel egy Altrix 1.5" csapágyat 6e-ért, további néhány ezerért meg csináltatsz szükítõt és kész is !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nme nagy cucc a szûkítõ, szólsz, és csináltatok ezred-mm pontosat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Bár nekem a digger fr jobban bejön!De a váz ára 1500 euro!pöppet sok,és itthon nem kapható:(!De a wasp 01 is szép,de most vettem kb 2-3 hete a z150-emet amihez ragaszkodok:)!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pedig ez egy nagyón jóó váz és árban sem egy állszált téma

ha nem spéci a szûkitõ (scott,mongoose)akkor azt simán legyártja egy bárki pár ezer forintért

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Vagy még õt néztem ki csak õ itthon nem kapható;(
Feltöltött kép
Wheeler digger FR

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Róla lenne szó:
Feltöltött kép Feltöltött kép
Feltöltött kép Feltöltött kép

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Nem hinném!A wasp 02 merevfarú míg a wasp 01 fully!2005-ös váz!Lásd idei mali katalógus!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
viszont esztergályostól, meg ha jól sejtem az imént felszólaló iljicstõl simán lehet kapni.
esztergályostól csak abban az esetben ha tudja mit kell csinálnia, szal marad a külföldrõl_cuccokat_behozó_fórumtárs-nak való rimánkodás effektus, abban az esetben, ha ez kell.
ez a wheeler wasp 01 a 02 elõdje, vagy?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hazai boltban nem lehet kapni és nem, nem gyengíti.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
És azt boltban lehet kapni vagy home made?Nem gyengíti?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
létezik szükítõ:-)