Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Silvesán Máriusz
06-20-323-4562

ez még így van most is?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ha garis idõn túl törik akkor alacsony összegért kapsz új elsõ/hátsó háromszöget. Ha garis idõn belül akkor egyértelmü a díjmentes csere.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
tehat ha torik akkor csere?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát meg jobb cégeknél (Yeti)van crash replacement...
aztán akor jó nekd

de grossmanra van versenyzésre kiterjedõ gari

merida merevekre 5év ösztelósra 2év garit ad

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
versenygarancia kb semmire sincsen...

csak mikor odamész a törött vázzal, bizonyítsák be h versenyeztél.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
kerdezenm hogy a vaz garancia 5ev amit a merida vállal az mindenre kiterjed kivéve versenyzés?

olvastam a garjegyet de az kocsog jogaszoknak valo :)
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
csak a pyxis felsõcsöve hosszabb mint a meridáké...sztem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Párom 176 cm és 18"-as Merida vázzal teker teljes megelégedettséggel.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Van valakinek tapasztalata Pixis vázzal? Kinéztem egyet, de 18", én pedig 172cm-es törpe vagyok. A mostani vázamnál kb 10cm-el hosszabb, de ahogy néztem, meredekebb a nyeregcsõ is, tehát nem kerül annyival hátrébb a nyereg. Jelige: sürgõs!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

egy spec van a gyapinál
FSR meg passz, de kérdezd az importõrt, vagy gyapit :)
vagy talán wilker

Köszönöm, kolléga!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
wheeler buddy vázon kézi hegesztés nyomai a láncvillánál ahol a monoblokkhoz kapcsolódik a yoke helyén a felülhegesztés. nézd meg még egyszer, majd mond azt, hogy szép :P szerintem inkább igénytelen, de izlések és pofonok.
amugy jó váz, kár hogy azt a yoke-ot kispórolták, akkor tökéletes is lehetne.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem nagyon akarok beleszolni, de turazni CC vaz. Szerintem.

nekem egy Hardy 3as van, kifelyezetten jo a kialakitasa (14,5") 120as telo van benne, igy egy kicsit chopperes, de vadallat.. ha olyan magas vagy mint en, (193) akkor felejtsd el a gurulgatast vele, mert allandoan beleakad a terded a kormanyba, ha kifejezetten ugribugri gepet akarsz (dirt/street) akkor az UMF Hardy jo valaszas, eros es aranylag konnyu.. turheto aron.

Ha szeretnel neha turazni is, esetleg varosban rohangalni, akkor ez nem a te vazad, akkor a polar-x a nyero.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Tudja vki, hogy hol lehet kapni Bighit vázat újonnan vagy használtan? Ha igen, az küldjön nekem légyszíves privit! Thx

egy spec van a gyapinál
FSR meg passz, de kérdezd az importõrt, vagy gyapit :)
vagy talán wilker

BiFi

BiFi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

hello, lenne egy kérdésem. most szerelem össze a bike-omat és nem tom, hogy milyen vázat vegyek. Vegyek egy Polar X-et vagy egy UMF Hardy-t?Elõre is köszönöm annak aki visszaír.

nekem egy Hardy 3as van, kifelyezetten jo a kialakitasa (14,5") 120as telo van benne, igy egy kicsit chopperes, de vadallat.. ha olyan magas vagy mint en, (193) akkor felejtsd el a gurulgatast vele, mert allandoan beleakad a terded a kormanyba, ha kifejezetten ugribugri gepet akarsz (dirt/street) akkor az UMF Hardy jo valaszas, eros es aranylag konnyu.. turheto aron.

Ha szeretnel neha turazni is, esetleg varosban rohangalni, akkor ez nem a te vazad, akkor a polar-x a nyero.
.. " édesanyám már beletörõdött, hogy pici fia egyszer úgyis fának kenõdve végzi ... "

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Tudja vki, hogy hol lehet kapni Bighit vázat újonnan vagy használtan? Ha igen, az küldjön nekem légyszíves privit! Thx

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a Buddy nem egy ugris váz?

túrára minek?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

csika

csika

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hi
Õszinte leszek. Már megvettem a vázat (az enyémen a hegesztések gyönyörûek) csak nem találtam sok infót róla. Azt tom hogy a villától nem kell csodát várni. Ha esetleg van vkinek ilyen bicója, vagy ezzel tapasztalata írjon vmit. Az enyémbõl csak akkor lesz vmi, ha a régi bicómat eladtam. Az eddigieket köszi. Én egyébként 95 kg, elég jó izomzatú vok és túrázásra használnám, hol terepen hol, erdõben. erre nekem ez mennyire lesz tartós?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sztem egy hegesztõgépet nem használnak ilyen olcsó váz gyártására, mert a gép kopása többe kerül, mint amennyit a vázon megkeresnek. ergo igen, kézi hegesztés. csúnya kézi hegesztés.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

kézi hegesztés
handmade?:)

naná
de nem jóértelemben

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A shop stop-ban lattam 1 hete kb. buddy 3 bicajt, hogy kulon vazuk is van-e... Hivd fel oket. www.mali.hu -n ott figyelnek a telszamok.

Hi
Lehet kapni a mali-nál Wheeler Buddy03 vázszettet. Errõl tud vki mondani vmit?
Pl. hogy milyen minõségû a váz, hegesztések milyenek, stb. A komolytalan hozzászólásokat mellõzzétek légyszi.
köszi!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak