Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2005. July 05. - 17:36

Amúgy meg hozzászólva a legutolsó vázhoz ami kicsit erõsebb figyelmet kapott még, azaz a px elég fasza, de szeritem nem a legjobb mert ha telót akarsz rá meg tárcsaféket akkor már majdnem 180 körül vagy és akkor vegyél egy RM quake-t az fasza váz nagyon és a felszereltsége is jobb mint a px é szerintem.
Nekem egy hete lopták el a saját biciklitárolómból a biciklimet, a köcsög biztosító alig fizet..(150 be volt az elõzõ gép)
De azért a biciklizés ilyen apróságoknál fontosabb, szal ha kell a testemet is árulni fogom érte:D
Tehát én is most akarok majd venni egy 180 körüli dolgot, volt ez a kona bizbasz, valóban drága hogy a legtrébb shimano fék van rajta amit boltban külön nem is lehet kapni kül meg olyan 10 rongy /db az már súrolja az rst tárcsa kategóriát. Nem biztos infó, de azt is mondják hogy a shred scrap stuff vázak festése kis idõ után lepattogzik..
A RM quake minden alapcuccal rendelkezik csak a telót lehetne egy Dirt Jam comp ról pró ra javítani, de ez már anyagi kérdés.
Posted 2005. July 05. - 17:12

én nem fogok lealacsonyodni oda hogy ne használjak ékezetek csak mert pár gyík nem tudja felrakni a középeurópai kódlapot linuxon. és nekem is sokáig angol windowsom volt, most meg magyar van, és semmi különbség. ezis egyfajta sznobizmus, hogy nekem angol billcsi kell, angolul akarom olvasni hogy Edit. én a Margót szeretem jobban. És mindkét hp rackszekrényen angol kiosztású a bill. bár nekem teljesen mind1 hogy írsz, ha lehetõség van arra hogy magyarul, ékezettel, akkor én úgy teszem.
puszi
Posted 2005. July 05. - 16:12

Szép váz
Ezekszerint nem lesz másik.
Mások punknak tartanak, és a barátaim nagy része az. A többibe nem nagyon lehet megbízni!! Ezt csak azért, hogy tudjátok, nem csak fajgyûlölõ, hanem antináci is van itt.
Nkarcsi-nak válaszoltam.

303 postja volt akkor.
Posted 2005. July 05. - 16:11

Szép vázA következõ vázam.

Ezekszerint nem lesz másik.

Mások punknak tartanak, és a barátaim nagy része az. A többibe nem nagyon lehet megbízni!! Ezt csak azért, hogy tudjátok, nem csak fajgyûlölõ, hanem antináci is van itt.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. July 05. - 16:05

Posted 2005. July 05. - 15:59

szerintem a kisbetüs mondatkezdés a sok csetelés hagyatéka, legalábbis nálam
az ékezet nélkülözése viszont nagyfokú igénytelenségre vall, és ez a más kiosztás meg csak pampogás, max az û van máshelyen mint amúgy szokott lenni, az meg egy olyan betü amit 7459 évente használ az ember.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. July 05. - 15:56

Amugy a sracnak nem az a gondja, hogy nem olvassa el amit ir, a szavakat nem ismeri helyesen, az a baj. Pl. nala bicigli a bicikli, egyepkent az egyebkent, stb.
nem ezen múlik, hogy el tudod e olvasni vagy sem.
vagy ennyire zavar?
Let the people speak
Posted 2005. July 05. - 15:36

Posted 2005. July 05. - 15:34

ja végülis próbálják nevelni a népet, verik a fejükbe a tudományt, felét nem fogod használni, de legalább érdekes. de nem. mert kocsmába járni, berugni, meg punknak lenni trendibb.
Hát nem épen vagyok én punk!De van 1 olyan érzésem , hogy ezt a részt törölni fogják.Szóval visza kellene térni a vázakra.
Posted 2005. July 05. - 15:34

de azért alakul
érdekes hogy tini fejjel mindig a tanár a köcsög, megutáltatja az emberrel a tárgyakat, szemétkedik, elveszi a mecsboxom
elírás volt....
egyébként meg tényleg a tanára szar, metr neki az a dolga, hogy ha a gyerek kivikli VÁZakkal akar járszani órán, akkoris megtanítsa neki, hovatovább, felkeltse az érdeklõdését....
vázvázváz
Posted 2005. July 05. - 15:32

Posted 2005. July 05. - 15:32

Posted 2005. July 05. - 15:31

de azért alakul
érdekes hogy tini fejjel mindig a tanár a köcsög, megutáltatja az emberrel a tárgyakat, szemétkedik, elveszi a mecsboxom
Hát ha tényleg szemét akor mit mondjak rá?
Az alsóra meg már alig emléxem.
A felsõ meg maradandó traumákat okozott.

Posted 2005. July 05. - 15:28

Jó oké nem fogok gyorsan írni soha többet.
Nem perc alapu internetem van(korlátlam) szóval nem kell kapkodnom.
Mellesleg alsóban nagyon szar nyelvtan tanárom volt és semmit nem tanított.
5.-ben keztem nyelvtan tanárhoz járni (külön).
Minden évben megkaptam a 4 es nyelvtant.
De ha próbálok fogalmazni akkor általában nagyon szar a helyesírásom.
Nem tehetek róla ezt próbálom fejlezsteni.
Ha pedig Word-ben írnám attól még nem lennék jobb helyesító mert a Word javítaná ki a hibákat helyettem.
de azért alakul

Posted 2005. July 05. - 15:27

Nem perc alapu internetem van(korlátlam) szóval nem kell kapkodnom.
Mellesleg alsóban nagyon szar nyelvtan tanárom volt és semmit nem tanított.
5.-ben keztem nyelvtan tanárhoz járni (külön).
Minden évben megkaptam a 4 es nyelvtant.
De ha próbálok fogalmazni akkor általában nagyon szar a helyesírásom.
Nem tehetek róla ezt próbálom fejleszteni.
Ha pedig Word-ben írnám attól még nem lennék jobb helyesító mert a Word javítaná ki a hibákat helyettem.
Posted 2005. July 05. - 15:03

az ékezet nélkülözése viszont nagyfokú igénytelenségre vall, és ez a más kiosztás meg csak pampogás, max az û van máshelyen mint amúgy szokott lenni, az meg egy olyan betü amit 7459 évente használ az ember.
Posted 2005. July 05. - 14:58

Akkor illene nagybetuvel kezdeni a mondatokat, ha mar. En maradok az ekezet nelkuli verzional. Nem vagyok hajlando minden egyes gepen megtanulni a kiosztast, marad az angol bill.
nem ezen múlik, hogy el tudod e olvasni vagy sem.

vagy ennyire zavar?
Posted 2005. July 05. - 14:54

na ezért olvasom el én minden beírásomat 3x mielõtt megnyomnám a küldés gombot.
nekem több-kevesebb sikerrel bevált.
ajánlom mogyinak is.
Let the people speak
Posted 2005. July 05. - 14:45

egyéPként

Posted 2005. July 05. - 14:45