Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Mind1, majd kipróbálom a hétvégén és jól lefikázom, hogy nem is akarok olyat (feltéve, ha az) de egyre jobban rákattantam a témára és minden szögbõl összehasonlítottam, a fehér csík is árulkodó lehet, ha nem csak becsillanás, meg nem is folytatom.
Bár a "Foes usa" dombormûvet nem sikerül ezen szögbõl látni, az mindent bebizonyítana.

Most hétvégén még biztosan nem lesz belõle gép, mert nincs fékem és láncterelõm, kb. jövõ szerda a reális, addig dezinformálok ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

még a giant xtc van ilyen 1,6 körül súlyban és 70 körül volt tavaly, kormánycsapival..idén nem tudom mennyi....

1530 gramm a 19"-es (lemértem) V-fék csonkkal, de csapágyat nem adnak ám hozzá, az csak a karbon Giant vázakhoz jár immár (XTC hybrid, NRS comp stb), mert oda valami speckó mini-félintegrált kell

idén egyébként könnyebb (1400 körül az alu), de drágább

ha ügyes vagy, 70e körül tudsz szerezni régi 04-es XTC-t, az alatt nehéz...de ha van sok pénzed, vegyél hybrid XTC-t az 110 körül már beszerválható és egy etalon merevváz, porba aláz nagyon sok más vázat mind súlyban mind hatékonyságában (és mégse 200 az ára)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Palmi én sosem akarnám hogy ideges legyél ! :)

Mind1, majd kipróbálom a hétvégén és jól lefikázom, hogy nem is akarok olyat (feltéve, ha az) de egyre jobban rákattantam a témára és minden szögbõl összehasonlítottam, a fehér csík is árulkodó lehet, ha nem csak becsillanás, meg nem is folytatom.
Bár a "Foes usa" dombormûvet nem sikerül ezen szögbõl látni, az mindent bebizonyítana.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha valasztani kene az Authort valasztanam.

[quote name='gyurri87'][quote name='al01']Authornal 1.6kg az alja. Viszont az pedig arban veri oda a "nagyokat" bar ha valaki tud mondani patinas gyartot aki 42e penzert ad 1,67kg-os jo vazat vagy 66e-ert 1,6kg-osat az szoljon :-)

A Trek 8500 meg a Giant XTC vázat 60-70ért dobják utánad és mind2 1.6kg körül mocorog.[/QUOTE]

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
[quote name='al01']Authornal 1.6kg az alja. Viszont az pedig arban veri oda a "nagyokat" bar ha valaki tud mondani patinas gyartot aki 42e penzert ad 1,67kg-os jo vazat vagy 66e-ert 1,6kg-osat az szoljon :-)

A Trek 8500 meg a Giant XTC vázat 60-70ért dobják utánad és mind2 1.6kg körül mocorog.

Raga

Raga

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Annyit tuti!
Úgy is gyakran vagyok Pesten majd benézek oda. Kösz....
Amúgy a www.testbike.hu -n sokan írták az új Polar-X rõl, hogy szar a paucsa és ha 1 azt mondja meg 5 is akkor az úgy is van.... Nekem a (2002) Marzocchi-ról is letört a tárcsakonzol és az is hasonló kialakítású mint az új Polar-X.
Az itt Ragadt vendég....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
apróban nézz körül
vagy a zöld pontban lehet hogy van még
http://www.bicycle.hu/
37.900 huff
annyit megér :)

Raga

Raga

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
A caprine erõsségével nincs baj, de tényleg rossz a geo-ja a súly még elmegy....
2002, 2003-as Polar-X-et sehol sem kapok, pedig azok tényleg tökéletesek.
Az itt Ragadt vendég....

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Mondjuk minden caprine hosszú.. cc-vázak is.... Authoron már ültem igaz nemsokat, de nem volt rossz... Mondjuk mielõtt vennék azért végigpróbálgatom :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Van akinek bejon :-)

na author meg pont az ellenkezõye
nagyon rövid sztem

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
na author meg pont az ellenkezõye
nagyon rövid sztem

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás

caprine dual sztem hulladék, sár nehéz, és szar a geoja
keress 2003as polarxet, az hibátlan
zöld pontban talán még van

Jah hát hogy most már lassan 1 éve használom ezt a vázat tényleg eléggé durva... Kurva hosszú :/ És 2.2 kg :( Viszont Polarxbõl max 2002es feketefehércsillagos kéne, az nyamm.... Vagy valami DMR vagy Azonic vagy... mind1 :) Lehet nekem is authorom lesz... egyre jobban tetszenek :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szoval 2-3x annyiba faj.

hát kb ezt mondtam egy lappal ezelõtt:
"súlyban meg veri a specko, kona, trek csúcsvázakat fele-harmad annyiért....csak nem olyan "patinás" a felirat...."

még a giant xtc van ilyen 1,6 körül súlyban és 70 körül volt tavaly, kormánycsapival..idén nem tudom mennyi....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szoval 2-3x annyiba faj.

a specko stumpjummper s works az 1510 gramm, és thomson nyeregxsõvel 200
az enyém 1535 gramm és 125 a listaára, kona kula Easton csõbõl 1500 körül van és 120, a scandium 1400 g körül szintén 200..

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azert mondtam, hogy nagyot. Kelly's es Author pedig ocso es jo :-)
Egy ilyen 1.4-1.6kg vaz mennyibe faj speckoeknal pl.?

a specko stumpjummper s works az 1510 gramm, és thomson nyeregxsõvel 200
az enyém 1535 gramm és 125 a listaára, kona kula Easton csõbõl 1500 körül van és 120, a scandium 1400 g körül szintén 200..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
volt problem az új papuccsal
1elõre csak 1-2,szal mint átlagban szokott lenni
csak azt sajnálom,h nem maradt a régi
mert azzal ennyi sem volt :-/

de használd Vfékkel,és akkor zsír:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azert mondtam, hogy nagyot. Kelly's es Author pedig ocso es jo :-)
Egy ilyen 1.4-1.6kg vaz mennyibe faj speckoeknal pl.?

hm a kelliz 66K és 1,42 kg...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Authornal 1.6kg az alja. Viszont az pedig arban veri oda a "nagyokat" bar ha valaki tud mondani patinas gyartot aki 42e penzert ad 1,67kg-os jo vazat vagy 66e-ert 1,6kg-osat az szoljon :-)

A Kelly's cumokkal csak az az egy bajom, hogy a festes/matrinya nekem sokk rajtuk. De ez az Author vaz szerintem nagyon baba
http://bikemag.hu/ap...1kAFYBg0xQf.jpg

hm a kelliz 66K és 1,42 kg...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
caprine dual sztem hulladék, sár nehéz, és szar a geoja
keress 2003as polarxet, az hibátlan
zöld pontban talán még van

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Authornal 1.6kg az alja. Viszont az pedig arban veri oda a "nagyokat" bar ha valaki tud mondani patinas gyartot aki 42e penzert ad 1,67kg-os jo vazat vagy 66e-ert 1,6kg-osat az szoljon :-)

A Kelly's cumokkal csak az az egy bajom, hogy a festes/matrinya nekem sokk rajtuk. De ez az Author vaz szerintem nagyon baba
http://bikemag.hu/ap...1kAFYBg0xQf.jpg

autorokat nem néztem annyira
én erre gondoltam hogy agyonveri súlyban a "nagyokat" :
http://www.kellys-bi...lass=14&prod=82

Enyim Paripa

Let the people speak