Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
de hoznak ;)
jodának is csak megjött a 222-es. igaz jóóó lassan.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Úristen de vérláma bagázs:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nem hoznak, de ez le lett már tisztázva egyszer. Max 200as dhx tagot hoznak be.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
dhx azért más :). 3 közül szerintem egyértelmûen a dhx a nyerõ. 230-ast is lehet szerezni. az más kérdés hogy itthon nem biztos van a polcon..sõtt. de biztos hoznak itt is pár hónapon belül a boltok. (fukktorr)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
aham

pont ezért agyaolk enyit hogy mien tag legyen,mert "lényegében"ugyan arra van mind(swinger,5ths,dhx)csak azért eléggé eltérõ véleményket lehet evvel kapcsolatban olvasani...
meg ugye a 230as hosz is eléggé beszûkítí a dolgokat,illetve nem udom sulyomhoz mekkora rugókeménység kell ezeknél a platform tagoknál

igen nekem is az az érzésem hogy az a jobbik ezek közül,de mint ahogy írod,nem áll készleten nagyobb szemtávú tag szinte sehol.
igy néztem szét hogy miket lehet kapni,aztán találtam egy metel rpt.230as hosz 70mm stroke.jó is lenne

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
naja, lehet :)
de úgy volt nekem a rugó, épp hogy ne lötyögjön rajta. no de már mind1. :-)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
1. a rugót a lehetõ legkevésbé kell elõfeszíteni 5th-nél (is)
2. ha a rugó nem stimmel a súlyod alá akkor kár a többivel foglalkozni

Lassabbnak pedig lassabb, ez az elõnye amit itthon hátrányként élnek meg a népek. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
az is igaz. meg pl lehet egy vegában biztos jobban szuperál mint egy 1forgáspontosba. no meg be kell jól állítani...

fox rulez

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
meglátásom szerint az 5th nagyon kényes a rajta levõ rugó keménysége és a benne levõ olaj sûrûsége közti kapcsolatra....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
egyforgáspontosba nekem elég lassucska volt a 5th. ugrálni jó lett volna. lehet neked más lezs.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Jé haverjának (Geri) van egy eladó 5th elementje ha megvan még, szemét olcsón. azt!
inkább mint metelt, nekem az nem szimpi
persze ha jó méretben is..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Elég más a kettõ. Én Metelt vennék.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
rugóstag kérdés:

metel rp vagy rs deluxe pro?!

help

egyforgáspontos 0 bonyolítás vázba kéne,szóbval ha a nopogot be lehet lõni az pozitív.
igen néztem én is eladókat,de 230as hoszban már kevés van...
de ha az 5emeletre ez stimmel akor jöhet

meik mért jó/rossz?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nálunk is van bennt a boltban. ugyanaz a papir alu váz, mint az "acid-like" modell. ettõl persze lehet erõs.
geometriára feltûnõen jó. és hát szemét olcsó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sok embernek lehet mert szemét olcsón adják
nekem mondjuk nem tetszik, de én a kecses acélvázakat szeretem (DMR RHYTHM)
attól függetlenül lehet jó, ha a geoja megfelelõ

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

azaz! bikemagban van hírdetése , szerinem kegyetlen durván néz ki , nem olyan "szokatlan és érdkekes" mint a 2005 ös. márcsak valami testközeli élményre lennék kíváncsi:b

Láttam már élõben, jól néz ki, de ennél többet nem tudok róla mondani. Szerintem kevés embernek lehet ilyen váza.

A sebesség mindent megold.

paradox

paradox

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

az melyik,a 24/26os kerékhez állítható féktüskés? :-/

azaz! bikemagban van hírdetése , szerinem kegyetlen durván néz ki , nem olyan "szokatlan és érdkekes" mint a 2005 ös. márcsak valami testközeli élményre lennék kíváncsi:b

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az melyik,a 24/26os kerékhez állítható féktüskés? :-/

paradox

paradox

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
ÜDV!

Valaki látta már élõben azúj altrix airborne vázat?! ha valkinek vannak tapasztalatai a 2006 os vázról akkor pls ossza meg velünk! elõre is köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha szerencséd van, az skf-nél kapható is olyan persely (bronz teflon bevonattal) ami a tagba való.
azért mondom, hogy ha szerencséd van, mert volt egy olyan vanilla rc itthon, ami amcsi szabvány szerinti volt, és olyat nem forgalmaznak itthon (de az is van nekik)