Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2005. September 15. - 21:26
a gyártási költségnek kapásból a fele lejön legalább mert csak egyféle vázat kell csinálni
mondjuk 3-4 linkplate-el, és kész a coiler, a c.deluxe, és stinkybõl is ugyanezek
Posted 2005. September 15. - 21:23
a tag ugyanaz bennük a linkplate áttétele nagyobb a stynkiben....ja igen ennyi különbség van a vázakban, de geo meg csõszett az ua...http://www.khsjapan.com/main.html
ez egy nem rossznak tûnû váz... 4,5 kiló..
nah ha semmiben nem külömbözik akor lehet egy normális rtaggal a coiler sem lenne
törni nem nagyon szoktak ezek,ugye?!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. September 15. - 21:18
Posted 2005. September 15. - 21:10
ez egy nem rossznak tûnû váz... 4,5 kiló..
nah ha semmiben nem külömbözik akor lehet egy normális rtaggal a coiler sem lenne
törni nem nagyon szoktak ezek,ugye?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. September 15. - 21:06
egyébként igen
Posted 2005. September 15. - 20:46
Posted 2005. September 15. - 20:35
rc taggal
írtam is üzenetet a khs miatt:)
bár lehet hogy kevésbé lenne tekerhetõ.de írj részleteket!!
04es stinky-coiler között csak a rugóut a külömbség!?
ok,csek soon
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. September 15. - 18:52
akko bocs eszt nem tuttam...nem. ha külön vázat veszel 5.0-val adják. kompletten a a bicajt 4.0-val.
Posted 2005. September 15. - 18:49
Posted 2005. September 15. - 18:46
a dee lux ban csak 4,0 van...de sztem annyiért mint a de lux 4,0 val, lecserélik a faktorban az alap stinki 3,0 ját 5,0 - ra.....'05-ös az jó. dhx5.0-val mondjuk. (a dee lux).
keményedik meg minden amit karsz, progresszív meg istenharagja. elég jó/szép kis váz, szépen is mozog. 8.5"-os tag, 7"út.... sztem nagyon jó váz lett.
A sima stinky csak dhx3.0-ás taggal jön. azzal nemtom milyen lehet.
Régebbi szériát meg nem próbáltam...
Posted 2005. September 15. - 18:41
bocs hogy nem keresek vissza,de kona vázak pl stinky hogy mozog?!mien érzés?
vége keményedik vagy hogy?
pls ha valkinek van vagy próbálta segítsen
'05-ös az jó. dhx5.0-val mondjuk. (a dee lux).
keményedik meg minden amit karsz, progresszív meg istenharagja. elég jó/szép kis váz, szépen is mozog. 8.5"-os tag, 7"út.... sztem nagyon jó váz lett.
A sima stinky csak dhx3.0-ás taggal jön. azzal nemtom milyen lehet.
Régebbi szériát meg nem próbáltam...
Posted 2005. September 15. - 18:30
Posted 2005. September 15. - 07:19
bár nekem a régi volt szóval csak olyan 14-et mozgott, viszont a karakter kb ugyanaz az újaknál is. ha olcsó kommersz relatíve erõs vázat akarsz, akkor jó. de amennyiért az apróban nyomják öket, van ezer más jobb. pl egy scott octane
Posted 2005. September 15. - 07:04
endre szerint is
Posted 2005. September 14. - 23:13
vége keményedik vagy hogy?
pls ha valkinek van vagy próbálta segítsen
Posted 2005. September 14. - 22:43
a német bike a szeptemberi számban mérte a speci karbont (akik nem titkoltan lekoppintották a scott vázépitési technológiáját) és 1150 grammra jött ki. nem mintha nehéz lenne, csak a scott 980....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. September 14. - 22:17
mint ahogy cécótól általában ...
Posted 2005. September 14. - 22:12
csak ha ez így lenne akkor nem kéne bótban árulni 2000 ájróért....hát én azt gondolom hogy a scott váza kimeríti az abszolut kompromisszum mentes verseny vázat.
itt a tartósság szerintem az utolsó amit néztek,legyek könnyû és merev.
ha versenyenként cserélik,ám legyen,ha azzal nyernek x másodpercet akor elégedettek lehetnek
normál -verseny- használat mellett se sokat láttak összetörve....
Posted 2005. September 14. - 22:09
itt a tartósság szerintem az utolsó amit néztek,legyek könnyû és merev.
ha versenyenként cserélik,ám legyen,ha azzal nyernek x másodpercet akor elégedettek lehetnek
hát hogy normál használat mellet nem esett szét az a mérnököket dicséri
persze hogy kapni,mert van nyugaton egy réteg akinek mindig top cuccok kellenek,bang&oufslen,akor már a biciglije is legyen hi end...