Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Nyíregyháza itt is jelen!
Indította
sianis
, 2004. november 30. 16:07
Írta 2005. december 05. - 14:58

jah, és a telefont is basszák felvenni, ráadásul az orvos nem írt ki erre a hétre :mad: :cry:
Írta 2005. december 05. - 14:58

A pedálfordulatszám az jó dolog, mert ha kicsit lankad a figyelmed, máris nem tudod tartani az idõt + a sebességet 
Meg rájössz, hogy milyen áttételben mennyi az ideális. Nekem vezetéknélküli van, sokszor kell elemetcserélni. 2200 km...

Meg rájössz, hogy milyen áttételben mennyi az ideális. Nekem vezetéknélküli van, sokszor kell elemetcserélni. 2200 km...
Írta 2005. december 05. - 12:02

Az új bringámra ezt az órát néztem az ebikén (Máté jó reklámot csinált a cégnek, kérjen tõlük ezért extra kedvezményt) http://ebike.hu/term...k/vezetekes/213
csak mert pedálcsapásmérõs. Van ennek szerintetek gyakorlati jelentõsége, vagy vegyek nyugodtan olcsóbbat. (A vezeték nélküliek most húzósak nekem, mert kicsit kiköltekeztem.)
csak mert pedálcsapásmérõs. Van ennek szerintetek gyakorlati jelentõsége, vagy vegyek nyugodtan olcsóbbat. (A vezeték nélküliek most húzósak nekem, mert kicsit kiköltekeztem.)
Írta 2005. december 05. - 11:56

Bazze ! ***** ebike...
Még mindíg nincs e-mail
Csörögj rájuk. Én egyszer egy hétig vártam a visszajelzésre.
Írta 2005. december 05. - 11:29

Várom az alternativákat. Hova vigyem a bringámat ha aztakarom, hogy hozzáértõ olcsón szervizelje vagy ha alkatrészt akarok.
Én Öcsihez szoktam járni. Szerintem nagyon rendesek, legalább is én nem tudok rosszat mondani. És szerintem az árak is korrektek. :cool2:
A Szent István utci bolt is egész jó bár ott csak 1-2 dolgot vettem szal nem sok tapasztalatom van azzal boltal.
A Szarvas utcai boltrol inkább nem nyilatkozok.
Írta 2005. december 05. - 11:27

Bazze ! ***** ebike...
Még mindíg nincs e-mail
Még mindíg nincs e-mail
Írta 2005. december 05. - 08:55

A Szarvas utcai bolt tényleg elég drága. Már vettem pár olyan dolgot bambaságból, amit nem akartam igazán, és nem is volt olcsó. Tanulópénz!
A Szent István utcai zöldpontosban viszont a srác mindíg nagyon korrekt volt velem, tök szimpatikus.
Viszont Nyíregyházán végül is minden iszonyat drága. Javtson ki aki tapasztaltabb, de szerintem mindegy hova mész, árba hellyel-közzel ugyan ott vagy, legfeljebb valahol hajlamosabbak átvágni, ha hagyod magad.
A Szent István utcai zöldpontosban viszont a srác mindíg nagyon korrekt volt velem, tök szimpatikus.
Viszont Nyíregyházán végül is minden iszonyat drága. Javtson ki aki tapasztaltabb, de szerintem mindegy hova mész, árba hellyel-közzel ugyan ott vagy, legfeljebb valahol hajlamosabbak átvágni, ha hagyod magad.
Írta 2005. december 05. - 08:40

helló!
Nem ismeri valaki közületek POP SZEBASTIÁNT?
Nyíregyházi bringás.
Egy "régi" Specializeddel nyomta.
Az elmúlt években együtt tekertem Vele a Zemplén 50-es TT-n.
Csak tavaly eltûnt.
Vagy én :-)
Nem fordul elõ itt a neten?
Esetleg valami hír Róla???
THX.
Ralph
Szia! Sajnos én sem ismerem.
Írta 2005. december 04. - 23:58

Várom az alternativákat. Hova vigyem a bringámat ha aztakarom, hogy hozzáértõ olcsón szervizelje vagy ha alkatrészt akarok.
Írta 2005. december 04. - 23:54

Megyek aludni :clap: jó8 !
még éjjel lehet felnézek
még éjjel lehet felnézek
Írta 2005. december 04. - 23:53

Nekünk meg (fujtatásért + nyergen való állításért pénzt kért)
Triatlonos srácnál nem volt 200 Ft, felírta a nevét
Triatlonos srácnál nem volt 200 Ft, felírta a nevét

Írta 2005. december 04. - 23:52

Írta 2005. december 04. - 23:51

Mikor látták, hogy leesik az állam az ártól,
250-re levitték... Bajussz 4EVER

Írta 2005. december 04. - 23:51

Hát áraik olyanok mintha 1 rendes drága helyen raknád össze darabokból.
Nekem van velük kapcsolatban jó és rosz tapasztalatom. Rosz csak amiatt, mert olcsóbban is kilehetne hozni ha ügyeskedik az ember.
De mikor bajom volt valamivel pl apám gépén váltókat elferdült akkor megcsinálta ingyen vagy valamit beleejtetünk bolt melleti rácsal fedett valamibe akkor szerzett mágnest és kiszedtük.
Szal emberileg semmi negatív. Sõt.
Nekem van velük kapcsolatban jó és rosz tapasztalatom. Rosz csak amiatt, mert olcsóbban is kilehetne hozni ha ügyeskedik az ember.
De mikor bajom volt valamivel pl apám gépén váltókat elferdült akkor megcsinálta ingyen vagy valamit beleejtetünk bolt melleti rácsal fedett valamibe akkor szerzett mágnest és kiszedtük.
Szal emberileg semmi negatív. Sõt.
Írta 2005. december 04. - 23:47

260ért akarták rámsózni (én kértem)
- idei pyxis
- axel super
- truva firex
- bb7 e.fék
- avid V-h.fék
- deore e.agy és váltó
- lx hátsó.
- Sram x-7-es h.váltó
- tavalyi pyxis
- Marzo MXR air
- xt agyak és e.váltó
- dt küllõk
- sram x-9 trigger
- sram x-9 váltó
- elõl hátul BB7
- XT FÉKKARok
- Stylo team
Írta 2005. december 04. - 23:37

Én azért nem írnám le anyira a profi bringát. Jani elég korektül szervizel. Az áraik nem a legjobbak. Ebikeon persze mindig minden olcsóbb. Én ott vettem scott vázam meg elég sok mindent.
Ha tudtok jobban akkor nekiméljetek.
Megnézem aztis.
Ha tudtok jobban akkor nekiméljetek.

Írta 2005. december 04. - 23:36

Ati JUBILÁLSZ 100. hozzászólás

Írta 2005. december 04. - 23:33

De !
De nem óccsó. Összedobjuk rá ?

Írta 2005. december 04. - 23:28

Írta 2005. december 04. - 23:18