Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Sóstói erdõben.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Van valakinek kedve január elsõ napján tekeréssel kezdeni az évet?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Sok tekerésben és sok kilóméterben gazdag újévet kívánok mindenkinek :)
Ízzitsátok a pezsgõket mert hamarosan jöhet a durrogtatás :D :winko:
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Én meg csak úgy simán: BÚÉK!!!!!!:cheers: :tank: :impreziar

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Tekerésben és sikerekben gazdag boldog újévet kívánok mindenkinek!

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Kilométerekben gazdag balesetmentes közlekedéses,maratonos,országutas újévet kívánok kerekes tettestársaim!

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Ezt csak azért írom,mert ez a 200.!!!

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Boldog új évet kívánok mindenkinek!Sok kilométert és balesetmentes közlekedést!

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
:bananadan
jo hosszú grat :P

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Étel-túladagolásban ápolják intenzíven :D
Engem ma hoztak haza.

Szerintem visszakerült az intenzívre!

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Ez a mellény dolog tényleg nem túl jó ötlet!Bár kétség kívül eléggé látható az éjszaka sötétjében!Ennek ellenére én sem támogatom az ötletet!Nem csak azért mert elég sz**ul néz ki benne az ember,hanem mert nem így kellene megoldani a biztonság kérdést.Miért nem építenek inkább kerékpárutakat,amivel elkerülhetõek lennének a balesetek?Azért mert a mellény olcsóbb,és amúgyis semmibe néznek minket!Állítólag kerékpárutakra nincs igény Magyarországon,mert kevesen vagyunk mi bringások!(aki ezt gondolta szerintem életében nem ült bringán)
Egyébként egyetértek a sisak használatával és a lámpák nélkülözhetetlenségével!
(tök jó,már régen írtam ilyen sokat)

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Máté úgy látszik megcsömölt.De mitõl?HEHEHE!

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Szegény mátéval mitörtént?

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Nyugaton sokkal több a keréppár út és így kevesebb az autós és bringás közti
konfliktus is. Az biztos, hogy egy mellény nem old meg mindent, de segithet. Lehetséges, hogy a városon kívüli éjszakai úton tekerésben lenne értelme, de városban nemsok.
A kötelezõvé tételét nemtámogatom.
Én még a lámpával sem minden esetben értek egyet. Street, dh, trial bringákesetében.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Lassan már a gyalogosok zebrán való átkeléséhez is kötelezõvé teszik a mellényt.A sisak és a fényforrás az szerintem szükséges, a mellényt nem forszíroznám.Tegyük fel hogy apuci kedvenc kisfia friss jogsival apu A8 -asával fullra belõve hazafelé tart a DISZKÓBÓL.Akkor mitõl véd meg a mellény,mikor még az úton tartás is problémát okoz.Az az igazság hogy a közlekedési szokásainkon is változtatni kellene,nemleszorítósat játszani stb.A fejlett uniós országokban egyenrangú partnerként kezelik a kerékpárost,és a gyalogost.Mi még nagyon messze vagyunk tõlük minden tekintetben,tehát minden téren tanúlhatunk.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Hát kerékpár utakat épitok szépen lassan. Mert szerintem látják, hogy van értelme ha nem is maittunk, de legalábbis a német túristák miatt.
Tokaji kempingben szoktam látni nemkeveset túragépekkel.

Mellényt nemnagyon támogatom, mert nemszivesen venném fel.
A lámpával is úgyvagyok, hogy mikro úgyvélem kell akkor hazsnálom, de nem mindig.
Napalmon soha.
Lehet nem szabályos meg nemis szép dolog, de hát napalra nemvaló!

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

Hát igen valahova elmegy a sok pénz. És nem hiszem el, hogy a parlamentben egy vécéülõke 1millió.:)

Meg 1 tekercs wcpapír 500000ft :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

De a mellény tényleg marhaság. Nappal semmi értelme, este meg lámpával megyek. Szankcionálják eréjesebben a kivilágítatlan bicajosokat. Szerintem.

Én biztos hogy nem veszek fel mellényt, bár van 1 amit nyertem, de van lámpám is és inkább azt használom ha már megvettem. Egyébbként én egyetértek a kivilágítattlanok megbüntetésével, megérdemlik, mert nem igaz hogy nem képes venni legalább hátra 1 villogót. (ha jól tudom 1 hátsó olcsó villogó már 350-tõl van)
és elõre is lehetne venni az se sokkal drágább (a kettõ együtt nem kerül 1000ftba (olcsóbbak))

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts

hát jah :) Mondjuk ha esetleg ez megvalósulna vagy legalább tört részét megkapnánk bicikliútakhoz akkor is lehetne gondolom pályázni az uniós pénzre, de a magyar politikusok lusták hogy valamit is tegyenek. Egyébbként nemcsak az adók másak mint a többi tagálamban, hanem a bérek is sokkal alacsonyabbak. úgyhogy ez is egy elég érdekes paradoxon, nyugat több pénz több adó itt kevesebb pénz magas adók és mégis a sok beszedett pénz valahova elfolyik amirõl sajnos mi nem tudunk hogy hova.

Hát igen valahova elmegy a sok pénz. És nem hiszem el, hogy a parlamentben egy vécéülõke 1millió.:)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Szerintem is elég a lámpa (elõre, hátra). Bicaj utat meg nem igazán fognak csinálni mert még a rendes közutak is sz**ok. És mivel a parlamentben (szerintem) egy képviselõ sem jár bicajjal nem sokat várhatunk (de még busszal se nagyon járnak).
A politikusok amúgy is jobb helyre teszik el a pénzt: kocsi, ház, utazás stb. Na jó azért vannak kivételek.