CC maraton felhasználásra merev vázba bõven elég a 80mm Az rst az nem alternatíva.,inkább a neves gyártók közül MAZSOLÁZGASszerintetek megérné erre
http://apro.bikemag....hp?product=2263
lecserélni a mostani Gila T4-es telómat??? mégiscsak 100mm-t mozog..
Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen!
Írta 2006. január 29. - 22:06
Írta 2006. január 29. - 22:05
Máté ennyi pénzért 2003-as KLEIN Q pro -t tudok full ultegrával karbon elsö és hátsó villával.Ja és csak szinte szobabicikliként funkcionált,gyakorlatilag új.
kitõl honnan mikor ? Kép ? mekkorát ?
Írta 2006. január 29. - 22:04
Máté ennyi pénzért 2003-as KLEIN Q pro -t tudok full ultegrával karbon elsö és hátsó villával.Ja és csak szinte szobabicikliként funkcionált,gyakorlatilag új.na az a lényeg,hogy megy. Beadtam anyáéknak a bicajt. Semmi ellenvetés eddig az eredeti 99 helyetti 199 miatt (170-et vallottam be, még gyûjtök 15-öt, a többit meg lealkudom)
Írta 2006. január 29. - 22:02
A full karbon villa max 65kilós emberke alatt viselkedik megfelelõen mereven.Itthon leszek valószínüleg ,de elõtte hívj fel.
Foggyunk le ?!
Írta 2006. január 29. - 22:00
A full karbon villa max 65kilós emberke alatt viselkedik megfelelõen mereven.Itthon leszek valószínüleg ,de elõtte hívj fel.Kipróbáltam a bicajt: Király!!!:krol: Az igaz, hogy az elsõ pár méter olyan volt, mint amikor elõször ültem o.utira, azt hittem felborulok. Még jó, hogy nem jött egy autó sem, amikor kikanyarodtam a házunktól...:w_morde: De pár perc után már aránylag "természetes" érzés volt. Tök másként fekszek rajta, mint a MALI-n. Még ha felül, túrázgatósan fogom a kormányt, akkor is aerodinamikusabban vagyok, mint eddig. Úgy is mondhatnám, hogy a téli (teli) pocak beleér a combomba, de ez majd elmúlik.
Visztont érdekes volt, hogy az elsõ villát tök imbolygósnak éreztem. Már nem is annyira le-fel gondolom, hanem inkább oldalirányba. A Cro-Mo villa után legalábbis túl rugalmasnak tûnt, de nem zavaró, hanem csak más. Nem sokat mentem, ezek csak elsõ benyomások. Majd pár száz kilóméter után többet tudok.
Ati, az üléssel igazad volt, tényleg állítanom kellet volna a dõlésszögén: úgy feltörte a seggem, hogy még!!! És a váltómon már utána kell állítani, de ez természetes. (Holnap délután estefele otthol vagy? Visszavinném meló után a lemezt.)
:chodz_w_r
Írta 2006. január 29. - 21:47
köszi a válaszokat, meggyõztetek, nem cserélem le, majd ha csak több zsetonom lesz egy jobbra...
nincs MSN-ed ?
Írta 2006. január 29. - 21:31
Írta 2006. január 29. - 20:06
Szerintem ekkora fejlesztés nemér semmit. Az a +pár mm nemszámit szerintem. Ha fejleszteni akarsz akkor olyanra cseréld ami jól is mozog. Ilyen okokból RST-t én ki is zárnám. Marad a marzó az rs és manitou. Marzó az jólmozog csak nem hiperkönnyü manitout nemszeretem...
Lényeg, hogy szerintem felejleges lecserélni capa telót gilara.
Ezt egy merevvillás mondja, de egyetértek vele. CSak lusta voltam uezt leírni
Írta 2006. január 29. - 20:03
Lényeg, hogy szerintem felejleges lecserélni capa telót gilara.
Amúgy merevvvilla is jû dolog. Könnyü és jól mászik
Bár elvileg aluvázba nemérdemes mert könyebben fárad meg midnen dolog.
A telókhoz értésemet meg nemkritizálni. Max ahoz értek 1 picit.
Eddig minden tippem/segitségem bejött.
Írta 2006. január 29. - 19:35
szerintetek megérné erre
Én marzom azé jobb mint RST-k 80 mm-t mozog, bõven elég, ha nem DH-zol, meg FR, meg ugribugri, meg Endurozol
Írta 2006. január 29. - 19:32
Írta 2006. január 29. - 19:20
Dejó, hogy már csak ez a gond
Írta 2006. január 29. - 19:16
Visztont érdekes volt, hogy az elsõ villát tök imbolygósnak éreztem. Már nem is annyira le-fel gondolom, hanem inkább oldalirányba. A Cro-Mo villa után legalábbis túl rugalmasnak tûnt, de nem zavaró, hanem csak más. :chodz_w_r
milyen villa van benne neked? és azt megkérdezhetem mennyi volt a váz egymagában vagy egyben vetted a bicót? merthogy én pont most akarok venni villát és érdekelne a tapasztalatod...
Írta 2006. január 29. - 18:11
Írta 2006. január 29. - 18:02
Visztont érdekes volt, hogy az elsõ villát tök imbolygósnak éreztem. Már nem is annyira le-fel gondolom, hanem inkább oldalirányba. A Cro-Mo villa után legalábbis túl rugalmasnak tûnt, de nem zavaró, hanem csak más. Nem sokat mentem, ezek csak elsõ benyomások. Majd pár száz kilóméter után többet tudok.
Ati, az üléssel igazad volt, tényleg állítanom kellet volna a dõlésszögén: úgy feltörte a seggem, hogy még!!! És a váltómon már utána kell állítani, de ez természetes. (Holnap délután estefele otthol vagy? Visszavinném meló után a lemezt.)
:chodz_w_r
Írta 2006. január 29. - 15:55
5,10-tõl medium/large 177,4 cm-tõl- 182,4-tõl a large-t
én 180,5 vagyok.. jólesz az...
Írta 2006. január 29. - 11:59
A GIANT méretezése másként szokott lenni, nem? Úgy mint S,M,L...Ez szerintem az M-es lehet. Akkor meg nem valami jó neked. Szerintem. Kérdezd meg a hírdetõt, hogy hány cm. (Nekem egyszer az 52-es vázra is mondták, hogy hosszabb stucnival jó lesz az. Persze.)
Frame sizesS(44cm)/M(50cm)/L(55.5cm)
Írta 2006. január 29. - 11:46
Írta 2006. január 29. - 11:38
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez is 55,5-es a kurva élet. Meg drága is. 170-ért még talán elvinném LESSÉTEK MEG. A VÁZMÉRET MEGNEMTOMJÓ-E ?!?!?!