Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

szerintetek megérné erre
http://apro.bikemag....hp?product=2263
lecserélni a mostani Gila T4-es telómat??? mégiscsak 100mm-t mozog..

CC maraton felhasználásra merev vázba bõven elég a 80mm Az rst az nem alternatíva.,inkább a neves gyártók közül MAZSOLÁZGAS

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Máté ennyi pénzért 2003-as KLEIN Q pro -t tudok full ultegrával karbon elsö és hátsó villával.Ja és csak szinte szobabicikliként funkcionált,gyakorlatilag új.

kitõl honnan mikor ? Kép ? mekkorát ?
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

na az a lényeg,hogy megy. Beadtam anyáéknak a bicajt. Semmi ellenvetés eddig az eredeti 99 helyetti 199 miatt :D (170-et vallottam be, még gyûjtök 15-öt, a többit meg lealkudom)

Máté ennyi pénzért 2003-as KLEIN Q pro -t tudok full ultegrával karbon elsö és hátsó villával.Ja és csak szinte szobabicikliként funkcionált,gyakorlatilag új.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

A full karbon villa max 65kilós emberke alatt viselkedik megfelelõen mereven.Itthon leszek valószínüleg ,de elõtte hívj fel.

Foggyunk le ?!:D

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Kipróbáltam a bicajt: Király!!!:krol: Az igaz, hogy az elsõ pár méter olyan volt, mint amikor elõször ültem o.utira, azt hittem felborulok. Még jó, hogy nem jött egy autó sem, amikor kikanyarodtam a házunktól...:w_morde: De pár perc után már aránylag "természetes" érzés volt. Tök másként fekszek rajta, mint a MALI-n. Még ha felül, túrázgatósan fogom a kormányt, akkor is aerodinamikusabban vagyok, mint eddig. Úgy is mondhatnám, hogy a téli (teli) pocak beleér a combomba, de ez majd elmúlik.

Visztont érdekes volt, hogy az elsõ villát tök imbolygósnak éreztem. Már nem is annyira le-fel gondolom, hanem inkább oldalirányba. A Cro-Mo villa után legalábbis túl rugalmasnak tûnt, de nem zavaró, hanem csak más. Nem sokat mentem, ezek csak elsõ benyomások. Majd pár száz kilóméter után többet tudok.

Ati, az üléssel igazad volt, tényleg állítanom kellet volna a dõlésszögén: úgy feltörte a seggem, hogy még!!! És a váltómon már utána kell állítani, de ez természetes. (Holnap délután estefele otthol vagy? Visszavinném meló után a lemezt.)

:chodz_w_r

A full karbon villa max 65kilós emberke alatt viselkedik megfelelõen mereven.Itthon leszek valószínüleg ,de elõtte hívj fel.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

köszi a válaszokat, meggyõztetek, nem cserélem le, majd ha csak több zsetonom lesz egy jobbra...

nincs MSN-ed ?

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
köszi a válaszokat, meggyõztetek, nem cserélem le, majd ha csak több zsetonom lesz egy jobbra...

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Szerintem ekkora fejlesztés nemér semmit. Az a +pár mm nemszámit szerintem. Ha fejleszteni akarsz akkor olyanra cseréld ami jól is mozog. Ilyen okokból RST-t én ki is zárnám. Marad a marzó az rs és manitou. Marzó az jólmozog csak nem hiperkönnyü manitout nemszeretem...
Lényeg, hogy szerintem felejleges lecserélni capa telót gilara.

Ezt egy merevvillás mondja, de egyetértek vele. CSak lusta voltam uezt leírni :D

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Szerintem ekkora fejlesztés nemér semmit. Az a +pár mm nemszámit szerintem. Ha fejleszteni akarsz akkor olyanra cseréld ami jól is mozog. Ilyen okokból RST-t én ki is zárnám. Marad a marzó az rs és manitou. Marzó az jólmozog csak nem hiperkönnyü manitout nemszeretem...
Lényeg, hogy szerintem felejleges lecserélni capa telót gilara.

Amúgy merevvvilla is jû dolog. Könnyü és jól mászik :)
Bár elvileg aluvázba nemérdemes mert könyebben fárad meg midnen dolog.

A telókhoz értésemet meg nemkritizálni. Max ahoz értek 1 picit. :)
Eddig minden tippem/segitségem bejött.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

szerintetek megérné erre

Én marzom azé jobb mint RST-k 80 mm-t mozog, bõven elég, ha nem DH-zol, meg FR, meg ugribugri, meg Endurozol

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
szerintetek megérné erre

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Megbeszéltem Apával meg Kiszely Bandival, hogy ránézünk a gépre hétvégén. A kérdés csak az, hogy megcsinálják-e Apa Mercijét addig...
Posted Image Dejó, hogy már csak ez a gond :)

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Visztont érdekes volt, hogy az elsõ villát tök imbolygósnak éreztem. Már nem is annyira le-fel gondolom, hanem inkább oldalirányba. A Cro-Mo villa után legalábbis túl rugalmasnak tûnt, de nem zavaró, hanem csak más. :chodz_w_r

milyen villa van benne neked? és azt megkérdezhetem mennyi volt a váz egymagában vagy egyben vetted a bicót? merthogy én pont most akarok venni villát és érdekelne a tapasztalatod...

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
na az a lényeg,hogy megy. Beadtam anyáéknak a bicajt. Semmi ellenvetés eddig az eredeti 99 helyetti 199 miatt :D (170-et vallottam be, még gyûjtök 15-öt, a többit meg lealkudom)

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Kipróbáltam a bicajt: Király!!!:krol: Az igaz, hogy az elsõ pár méter olyan volt, mint amikor elõször ültem o.utira, azt hittem felborulok. Még jó, hogy nem jött egy autó sem, amikor kikanyarodtam a házunktól...:w_morde: De pár perc után már aránylag "természetes" érzés volt. Tök másként fekszek rajta, mint a MALI-n. Még ha felül, túrázgatósan fogom a kormányt, akkor is aerodinamikusabban vagyok, mint eddig. Úgy is mondhatnám, hogy a téli (teli) pocak beleér a combomba, de ez majd elmúlik.

Visztont érdekes volt, hogy az elsõ villát tök imbolygósnak éreztem. Már nem is annyira le-fel gondolom, hanem inkább oldalirányba. A Cro-Mo villa után legalábbis túl rugalmasnak tûnt, de nem zavaró, hanem csak más. Nem sokat mentem, ezek csak elsõ benyomások. Majd pár száz kilóméter után többet tudok.

Ati, az üléssel igazad volt, tényleg állítanom kellet volna a dõlésszögén: úgy feltörte a seggem, hogy még!!! És a váltómon már utána kell állítani, de ez természetes. (Holnap délután estefele otthol vagy? Visszavinném meló után a lemezt.)

:chodz_w_r

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Lehet mégis jólesz az. 5láb 11colltól ajánlják a LARGE-t
5,10-tõl medium/large 177,4 cm-tõl- 182,4-tõl a large-t
én 180,5 vagyok.. jólesz az...

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

A GIANT méretezése másként szokott lenni, nem? Úgy mint S,M,L...Ez szerintem az M-es lehet. Akkor meg nem valami jó neked. Szerintem. Kérdezd meg a hírdetõt, hogy hány cm. (Nekem egyszer az 52-es vázra is mondták, hogy hosszabb stucnival jó lesz az. Persze.)

Frame sizesS(44cm)/M(50cm)/L(55.5cm)

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
A GIANT méretezése másként szokott lenni, nem? Úgy mint S,M,L...Ez szerintem az M-es lehet. Akkor meg nem valami jó neked. Szerintem. Kérdezd meg a hírdetõt, hogy hány cm. (Nekem egyszer az 52-es vázra is mondták, hogy hosszabb stucnival jó lesz az. Persze.)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
http://apro.bikemag....1&cat=12&page=1
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez is 55,5-es a kurva élet. Meg drága is. 170-ért még talán elvinném LESSÉTEK MEG. A VÁZMÉRET MEGNEMTOMJÓ-E ?!?!?!

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Nem tudod, hány fok van kinn?