Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

egy kérdés: az rst gila telóm mikor ma kimentem bicózni kb 10 percig még mûködött rendesen aztán már csak kb 1 cm-t mozgott.megkeményedik benne a rugó? milyen csillapítású teló a legjobb? tapasztalatokat és márkákat is írhattok, köszike...

Olyan mint a fiuk nemiszerve ha berakod a tököd -4 fokos akármibe.... :D:D:D

Fox elég jó, meg új marzok
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
egy kérdés: az rst gila telóm mikor ma kimentem bicózni kb 10 percig még mûködött rendesen aztán már csak kb 1 cm-t mozgott.megkeményedik benne a rugó? milyen csillapítású teló a legjobb? tapasztalatokat és márkákat is írhattok, köszike...

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Vásárolj 2006. március 31-ig legalább egyszer a www.ebike.hu -n minimum 10.000 Ft értékben, így esélyed nyílik arra, hogy visszanyerd a vásárlás teljes vételárát!

Természetesen azoknak is kedvezünk, akik kisebb összegben vásárolnak nálunk. Közülük hárman 15.000 Ft értékû vásárlási utalványt sorsolunk ki

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
ÁÁÁÁÁÁÁ
Bevágtam a lábam a suliban, majdnem eltört. :( Tiszta vér a gatyám :D

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Szia, este 9 fele szokott beugrani. Már írtam itt neki, hogy biztos fogod keresni.

(Jól letámadjuk szegényt :))

cycleops

cycleops

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Bringás pajtások - Szevasztok!

Egy bizonyos cmaxx-ot keresnék! Úgy értesültem, hogy itt szokott megfordulni. Jól tudom?

Ha elolvastad ezt cmaxx, kérlek jelezd!

Köszönöm!

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Ati, hallgatva tanácsodra, nézek tavaszra valami jobb nyerget. Errõl tudsz valami véleményt?

http://www.biondobik...product_id=3203

A thebikeshoppon egyébként 14.900.- pénz. (öttel olcsóbb!)

Ez pedig csak 6,500.- forint, elvileg: http://www.mali.hu/pics/bg_768.jpg

Oké, hogy nehezebbek, mint az SLR, de azon kívül is gyengébbek?

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Nem bántani a töriseket, mert baj lesz! :)

(És TÖRZSVENDÉG LETTEM!!!)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Szepiikém, élménybeszámolót vártunk :D

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Majd mikor bejön az olyan hogy média meg mûvészet történelem meg tánc és dráma majd akkor fogsz nagyott nézni hogy mekkora feleslegességek. Szerintem a fizika 1 érthetetlen tantárgy (legalábbis én nem szerettem). Töriben legalább van érdekességek. Mindig megtudd valami újat az ember.

Nem újat tudsz meg, hanem régit !:D
Engem meg nem érdekel a múlt. Annyi elég, amit a szülõk, nagyszülõk mesélnek, oszt csõ :D

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

Jajj télleg, te nagy töribuzi vagy :D
Annál értelmetlenebb tantárgy szerintem nincs is. De mind1. Fizika 4ever

Majd mikor bejön az olyan hogy média meg mûvészet történelem meg tánc és dráma majd akkor fogsz nagyott nézni hogy mekkora feleslegességek. Szerintem a fizika 1 érthetetlen tantárgy (legalábbis én nem szerettem). Töriben legalább van érdekességek. Mindig megtudd valami újat az ember.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Jajj télleg, te nagy töribuzi vagy :D
Annál értelmetlenebb tantárgy szerintem nincs is. De mind1. Fizika 4ever

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

Töribõl írtam ma,olyan kapa lesz, hogy felszántom kabalást :D

Akkor erigy és tanuld a törit ne fórumozz. Én is mindjárt megyek és tanulok faktra mert holnap doga a 48-49es szabadságharcból.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

skacok! én már elkezdtem tervezgetni és meg tudnánk szervezni. ismerem a zöld kerék vezetõjét, aki szerintem ugyanaz mint a Nyír KSC vezetõje. szerintem jövõ héten felhívom és beszervezem.
szponzort is lehetne szerezni, ismerettség kell, nem lehetetlen..
a reklámozása is megoldható, csak kellene még vagy 3 ember aki tutira benne van a szervezésben. Debrecenben tanulok, tudok beszélni az ottaniakkal is a szervezés segítése ügyében. írjon aki komolyan gondolja és elindítjuk a dolgokat: email: knapptomi@citromail.hu MSN: knapptomi@hotmail.com

lesz itt Critical Mass....

ja, és még egy körkérdés: nem tud valaki valamilyen hétvégi munkát?

Mazsola ameddig engedi a tanulás én lehet tudnék segíteni pl.: az útvonal megtervezésében. majd szólj és akkor megdumáljuk. VEgyél fel msnen mert nem akar bejelentkezni az enyém. MSN: kllks@freemail.hu

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kutya fáját. A szerelõ nem pörgeti meg a Spriter javítását. Nemtom, hogy készlesz-e SZOMBATIIIIG ?!?!?!:wtf: :wallbange :help:

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Azt hiszem, ezzel a hozzászólásommal leszek törzsvendég!!!:winko: :ladysman:

Nem jött be....

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
skacok! én már elkezdtem tervezgetni és meg tudnánk szervezni. ismerem a zöld kerék vezetõjét, aki szerintem ugyanaz mint a Nyír KSC vezetõje. szerintem jövõ héten felhívom és beszervezem.
szponzort is lehetne szerezni, ismerettség kell, nem lehetetlen..
a reklámozása is megoldható, csak kellene még vagy 3 ember aki tutira benne van a szervezésben. Debrecenben tanulok, tudok beszélni az ottaniakkal is a szervezés segítése ügyében. írjon aki komolyan gondolja és elindítjuk a dolgokat: email: knapptomi@citromail.hu MSN: knapptomi@hotmail.com

lesz itt Critical Mass....

ja, és még egy körkérdés: nem tud valaki valamilyen hétvégi munkát?

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Nem fikázni akarom én a megmozduást, csak aszondom meghaladja a lehetõségeinket. De van itt nálunk is bringás szervezet nem? (Zöld Kerék pl) Õket kellen megkeresni, hogy ha esetleg szervezni akarnak ide is egy CM-et, akkor lelkes uttõrõként -aki akar- segít. De tuti nem fognak, mert nyíregyháza elég kismiska egy ilyenhez. Az aszfaltkoptatón sem voltunk, csak 1 (esetleg 2???) százan max. Vagy tévedek? De semmi képp sem voltunk "kritikus tömeg" Debrecenben vajon mi volt a multkor, õket meg lehetne interjuvolni, és ha megint lenne, az nincs is messze.... De Pestre felvonatozni, aztán vissza, huúúú. Ezerszer inkább a Balaton :) :love1: (Rögeszmés lettem!!! Bocccs!!!) :scared:

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

nah ha nem lesz pesten akkor meg kéne szervezni itt nyíregyen. ki lenne benne a szervezésben?

:wallbange :mybad: Egyetértek gabival. Annyira nem poén, hogy megérné küszködni vele.
Töribõl írtam ma,olyan kapa lesz, hogy felszántom kabalást :D

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Nem akarlak elkedvetleníteni, de ez felnõtt munka. Engedélyeztetni a rendezvényt a rendõrsége, plusz útlezárás biztosítás= iszonyat költség, szerintem milliós nagyságrend. És ne feledd a reklámot. Anélkül senki nem tudja, hogy van, és nem is jön el. Erre valamilyen civil szervezet (egyesület) lehet alkalmas, amely rendelkezik anyagiakkal is. Annyi nem elég, hogy jónapot kívánok, van egy bicajom, meg pár cimbim, aztán mennénk egy kört a városban.....