Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

A telcsirõl annyit,hogy Norbinak megvolt(bocs!)
A 22-es átlagról annyit,hogy nem fogom otthagyni a havert!
Egyébként üzenem mindenkinek,hogy túrára mentünk elvileg vagy nem?
Semmi baj,ami volt elmúlt!Csak elgondolkodtató!

Norbi egy köcsög, nem szólt :D Túra túra... Jó
de nehogymár jobb erõben legyek, mint egy 20 évesekbõl verbuválódott csapat. Mikor akkor kezdtem el mozogni

Azért Legeonnal szervezek programot, mert megbízható, és :) jobban bírja a tempót. Csak erõsebb emberrel lehet fejlõdni.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts

PSYLO-nál elég érdekes amit leírtál ez nem igazán fedi a valóságot.A rugósrendszer ugyanis nem igazán érzékeny a hidegre.Nem is tudtam hogy ilyen hatalmas tudásanyaggal rendelkezel telók terén.Azt nagyon nem bírom hogy olyan osztja itt az észt ,aki belerak egy merevvázba egy duplavállast és rögtön dh bringa lesz belõle.Máténak és neked szerényebbnek kellene lenni egy icipicit.Elõször gondolgodni kellene utána állást foglalni.Máté koma is csak úgy dobálózik hogy idemegyek meg ezt veszek azt veszek meg ezt csináljuk meg azt.Ezzel a mentalitással komoly felnõtt emberek lesztek.Sajna mostanra felgyült bennem a szar de hát aminek ki kell jönni annak.......Nem ártana egy kis önvizsgálat. UI:ti nagyon egymásra találtatok, szervezkedni kezdtek mindenrõl ,partnerek is lennének a többiek aztán szépen utolsó pillanatban kiszáltok.

Most erre jobb ha nem reagálok, mert még megsértenélek. Cserbenhagyás témában meg nemhiszem, hogy bármi alapod is lenne számonkérni bármirõl...

Ha ilyen véleményel avgytok akkor szerintem azlesz a legjobb ha ezután nem megyünk együtt sehova. Én megyek Mátéval, lasyval és még aki akar jönni.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Most erre azt írom, hogy nem tetszett szepii hozzáállása. Meg felkészülése. A naptejjel semmi baj, megértem, mert Szepii hófehérke, jóhogy leégett volna.
De az, hogy hegymászás elõtt lángost enni... Már faxx kivolt azzal is, hogy abba fáradtam el, hogy 22-es átlaggal értünk Tokajba. Nem tudtuk Feri számát. Fel se tudtuk hívni, hogy hol vannak, micsináljuk. Néztünk egy vonatot, gondolván arra, hogy felnõtt emberek tudnak vigyázni magukra.
Nem tudtunk egy húron pengülni, hiszen, az volt az elsõ igazi túránk.

A telcsirõl annyit,hogy Norbinak megvolt(bocs!)
A 22-es átlagról annyit,hogy nem fogom otthagyni a havert!
Egyébként üzenem mindenkinek,hogy túrára mentünk elvileg vagy nem?
Semmi baj,ami volt elmúlt!Csak elgondolkodtató!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Szerintem a becsület nem ezt diktálja,lehet hogy régimódi vagyok.Én is megvártalak benneteket (Gabit és téged)anno,pedig hát jóval nagyobb a különbség erõnlétileg.

te is tudod, ha egy hosszu távot teszel meg, annál szarabb a seggednek, minél lassabban mész. Akkor meg még meg sem szoktam az új bringát. A nyerget. Mi is bevártuk a többieket. Jóhogy jobb tempót tudsz, nem 0,5 éve bringázol. 1,5 éve, még 1 fekvõt se tudtam csinálni...

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Most erre azt írom, hogy nem tetszett szepii hozzáállása. Meg felkészülése. A naptejjel semmi baj, megértem, mert Szepii hófehérke, jóhogy leégett volna.
De az, hogy hegymászás elõtt lángost enni... Már faxx kivolt azzal is, hogy abba fáradtam el, hogy 22-es átlaggal értünk Tokajba. Nem tudtuk Feri számát. Fel se tudtuk hívni, hogy hol vannak, micsináljuk. Néztünk egy vonatot, gondolván arra, hogy felnõtt emberek tudnak vigyázni magukra.

Szerintem a becsület nem ezt diktálja,lehet hogy régimódi vagyok.Én is megvártalak benneteket (Gabit és téged)anno,pedig hát jóval nagyobb a különbség erõnlétileg.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Nyáron a túrán kit hagytatok cserben?Együtt megyünk ,külön jövünk ?

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Nehéz a felfogás,vagy ennyire feledékeny vagy?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

A nyár már olyan régen volt, ugye?Amúgy megmondtam!

Most miért írod ezt ? Jah a tél miatt depressziós vagyok, nem hülye. Ezt megérdemeltük ?:(

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

NEm ! Van abban igazság amit mondasz. De ilyen még sosem volt, hogy rendes ok nélkül cserben hagyok bárkit is!(sõt sose senkit) egyszer késtem találkozórol életemben, akkor is a busz miatt. Ha megrendeltem volna Szepiivel a jegyet, vagy mittomé, elmegyek. Ekkora segg nem vagyok. Andrissal meg egymásra találtunk :D Lehet gondolkodni kéne vmi maffia ügyben.
Mondd meg nyugodtan, ami nem tetszik, megpróbálok alkalmazkodni!

A nyár már olyan régen volt, ugye?Amúgy megmondtam!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Pont az ilyen megbízható emberek miatt kérik elõre a pénzt ugye Máté fiam.Szepivel felirattad volna magad aztán visszalépsz.Errõl beszélek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEm ! Van abban igazság amit mondasz. De ilyen még sosem volt, hogy rendes ok nélkül cserben hagyok bárkit is!(sõt sose senkit) egyszer késtem találkozórol életemben, akkor is a busz miatt. Ha megrendeltem volna Szepiivel a jegyet, vagy mittomé, elmegyek. Ekkora segg nem vagyok. Andrissal meg egymásra találtunk :D Lehet gondolkodni kéne vmi maffia ügyben.
Mondd meg nyugodtan, ami nem tetszik, megpróbálok alkalmazkodni!

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

16:00-tól nekem jó Lécci !!! mennyi pénz is 600 ? akkor OK
Faszé kell elõre fizetni. Kérdezd meg kell e cipõ, meg milyen cuccba menjünk ?

Pont az ilyen megbízható emberek miatt kérik elõre a pénzt ugye Máté fiam.Szepivel felirattad volna magad aztán visszalépsz.Errõl beszélek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Az az igazság hogy ezt nem csak én látom így.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Szerintem rst-k nagyrész meghal hidegben. Sõt psylonál láttam ilyen problémát. Mozgásban legjobbak a marzók. Persze nem a legolcsóbbakat kell nézni. Amit olcsó jó szépen mozog az a régesrégi z1. Nemhiszem, hogy van 20-30ért hasonlóan jó teló :)
Ha valaki tud szoljon. (mért adat hogy 1850g)
Gondolom nemkarsz 100k felett költeni telóra tehát a 3nagy gyártó termékei között nézz szét. Vagy használtak között. Konkrét ötlet után konkrétebb válasz :)

PSYLO-nál elég érdekes amit leírtál ez nem igazán fedi a valóságot.A rugósrendszer ugyanis nem igazán érzékeny a hidegre.Nem is tudtam hogy ilyen hatalmas tudásanyaggal rendelkezel telók terén.Azt nagyon nem bírom hogy olyan osztja itt az észt ,aki belerak egy merevvázba egy duplavállast és rögtön dh bringa lesz belõle.Máténak és neked szerényebbnek kellene lenni egy icipicit.Elõször gondolgodni kellene utána állást foglalni.Máté koma is csak úgy dobálózik hogy idemegyek meg ezt veszek azt veszek meg ezt csináljuk meg azt.Ezzel a mentalitással komoly felnõtt emberek lesztek.Sajna mostanra felgyült bennem a szar de hát aminek ki kell jönni annak.......Nem ártana egy kis önvizsgálat. UI:ti nagyon egymásra találtatok, szervezkedni kezdtek mindenrõl ,partnerek is lennének a többiek aztán szépen utolsó pillanatban kiszáltok.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Szerintem rst-k nagyrész meghal hidegben. Sõt psylonál láttam ilyen problémát. Mozgásban legjobbak a marzók. Persze nem a legolcsóbbakat kell nézni. Amit olcsó jó szépen mozog az a régesrégi z1. Nemhiszem, hogy van 20-30ért hasonlóan jó teló :)
Ha valaki tud szoljon. (mért adat hogy 1850g)
Gondolom nemkarsz 100k felett költeni telóra tehát a 3nagy gyártó termékei között nézz szét. Vagy használtak között. Konkrét ötlet után konkrétebb válasz :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Az mitõl van, hogy nem látok jól ? Sok vért vesztettem :D

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Majd jövõ kedden!

Jóvanna, már megbeszéltük HE. Ne égess itt a többiek elõtt

Izé

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Szepiikém, élménybeszámolót vártunk :D

Majd jövõ kedden!

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

egy kérdés: az rst gila telóm mikor ma kimentem bicózni kb 10 percig még mûködött rendesen aztán már csak kb 1 cm-t mozgott.megkeményedik benne a rugó? milyen csillapítású teló a legjobb? tapasztalatokat és márkákat is írhattok, köszike...

Rock shox,Manitou,Marzocchi,(Fox ami veszett áron de nagyon tuti)(Pace a mûkedvelõ,technokratáknak szintén veszett áron ez is nagyon nagyon tuti)Az elõbbiek elérhetõbb áron vannak.Az elasztomer lemerevedik a hidegben ,valószínü ez a probléma a telóddal.Csillapításban mindenképpen olaj a legjobb(lehet még súrlódásos és levegõs de ezeket el kell felejteni),rugózóelem tekintetében legjobb a spirálrugó,és a levegõs rendszer.Szívesen segítek a megfelelõ teleszkóp kiválasztásában.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Bringás pajtások - Szevasztok!

Egy bizonyos cmaxx-ot keresnék! Úgy értesültem, hogy itt szokott megfordulni. Jól tudom?

Ha elolvastad ezt cmaxx, kérlek jelezd!

Köszönöm!

Szia kivagy és miben segíthetek?