Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Nagyapámat is hívta a feri és jól elbeszélgettek :)

Aszfaltkoptatón meg lesz rengeteg ember és mind bringás. Lehet ismerkedni, szervezkedni.

Máté. TT re hozhatsz sok térképet, mert lehet h nemtudok majd venni :)
Ha meg egyedül jösz péntek este akkor jöhetsz albérletünkbe. (ha megigéred hogy nem vandálkodsz és nem kiabálsz 10után) <- apróbetüs :P

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

offtopic :) gyurcsány felhívott felvételrõl, de nem érdekelt és leraktam. jóltettem? :)

Egyedül nem tudsz tekerni ? AMúgy több100an lesznek, szal asse biztos, hogy megtalálod Petit...

Ferkó minek hívott fel ? :D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
nah ha megy lasy az aszfaltkoptatóra akkor én is megyek, legalább lesz kivel beszélgetni :) egyedül én pl nem szeretek tekerni
offtopic :) gyurcsány felhívott felvételrõl, de nem érdekelt és leraktam. jóltettem? :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Egyedül már nem is jó tekerni? :)

Hétvégén gyere túrára. Lasy nemjön, mert nemhozta a bringáját.(ö aszfaltkoptatózik)
Üdv mindenkinek!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
senki sincs itthon :( SUli ÁÁÁ:cry:

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Én emntem is miskocra.
Máté: Majd ott találkoztunk. Ha 8ig nem találkozunk akkor hívjuk egymást. Ja és mellékesen jön lasy is. Azt még nemtudom melyik távon, de ha gyõzködöd tudi beválal egy 80asat :)
Tekerjetek sokat. Jó aszfaltkoptatót.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Én is inkább a bükki teljesitménytúrára mek. Mégis cska szebb helyen van és a 110es táv nagyon tetszik nekem :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
szerintem nem égõ, sõt ha az kell akkor inkább jõjjön velünk minthogy ne legyen. az igaz hogy sokan már ténleg csak a pia miatt akar szerenádot de vannak olyanok is mint pl én aki folytatni akarja ezt a hagyományt.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Nem megyek sztem az aszfaltkoptatóra. A bükkbe megyek bp-i barátokkal 1 teljesítménytúrára. 80 km-es. De ha szar idõ lesz ide megyek !

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

már unom az egész huzavonát pedig még ténlegesen el se kezdõdött.
köcsög önkormányzat meg megtiltotta a szerenádozást :( nekünk is benn lesz a suliban 1 "szerenádbuli", de az nem az igazi. Minden hagyományt meg akarnak már tiltani a sulikban :(

:offtopic:
Ehhez muszáj hozzászólnom, bár besavanyodott vénember dumának fog hangzani: Mi még az osztályfõnökünk kíséretében, épp csak szalonspiccesen látogattuk végig a tanárokat, normális nótákat normálisan elõadva nyomtuk. Utánna, és nem az utcán csapatosan kóborolva persze mi is lerészegedtünk, mert ez kötelezõ...Aztán a szerenádozás évrõl évre igénytelenedett, az utóbbi évekre már egyenesen részeg randalírozássá fajult. Rögtön hozzáteszem tisztelet a kivételnek, mert 10 brigádból 1 azért tényleg kifejezetten igényes elõadást szokott produkálni. Csak éppen ez az arány kevés arra, hogy a szerenádozók megítélését javítsa. Úgyhogy szomorú éppen nem vagyok a tiltás miatt, de azt elismerem, hogy más megoldást kellene találnia az iskoláknak. Mondjuk kötelezõen menjen a végzõsökkel legalább egy tanár is. (Csak hát egyszerûbb betiltani az egészet, mint mondjuk az osztályfõnököket megkérni arra, hogy egy kicsit tegyék oda magukat a diákjaikért. Vagy ez már égõ?)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Nekünk is egyben volt. Csak ofõt látogattuk. Hát télleg más volt mintha végigmentünk volna mindenkihez.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
a csajok szoknyája alá még be lehet kukkantani :) Azt nem tilthatják be :D

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Gyorsan letekered és mész is be. :)
Még túl korán van ahoz, hogy minden hétvégén táncoljatok. Elég lesz ha már csak 2 hét van és még felét sem tudjátok. :)

már unom az egész huzavonát pedig még ténlegesen el se kezdõdött.
köcsög önkormányzat meg megtiltotta a szerenádozást :( nekünk is benn lesz a suliban 1 "szerenádbuli", de az nem az igazi. Minden hagyományt meg akarnak már tiltani a sulikban :(

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Boldog szülinapot :P

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
hEHE :D

Jééé ! Jubilálok 400. hozzászólás :P

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Gyorsan letekered és mész is be. :)
Még túl korán van ahoz, hogy minden hétvégén táncoljatok. Elég lesz ha már csak 2 hét van és még felét sem tudjátok. :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Úgyhogy jössz te is ! :no: otthon maradni !

Nem rajtam múlik hanem a tánctanáron. ha azt mondja hogy szombaton is kell menni akkor menni kell (szallagavatós tánc úgyhogy kötelezõ a megjelenés :( ), már holnap is kell menni 4re

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Bakker a maratont teljesítettem 3 órán belül, és az 55 km volt :D
Úgyhogy jössz te is ! :no: otthon maradni !

18,54 Km/h volt az átlagom. Az aszfaltos emelkedõkön meg 20val mentem :)

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

ahoz hogy a szintidõn belül legyen az ember kb 17-es átlagot kell menni 50km-en. még meglátom hogy megyek-e. ha más nem én leszek a "biztonsági autó" hátul :)

márcsak 1 megkülönböztetõ jelzést kell szereznem :)
Szerintem fogok menni de még kiderül hogy nem-e lesz tánc akkor. ha lesz akkor nem megyek. még megkérdezem a többi osztálytársamat hogy lesz-e kedvük jönni.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Remélem lesz nagy tömeg és akkor senki nem fog egyedül tekerni.
A vége ebszélgethet az eleje meg izzad és szenved. És a végén mindenki boldog, mert egy jót tekert kivéve aki nemjött el, mert azok majd bánhatják, hogy kihagytak 1 nagy közös tekerést.