Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Van, most 70 (50 volt a legkevesebb idáig). Bár ahogy elnézem Buda köves lesz, szal lehet hogy a 160/70 bõl 140/50 lesz, még várok helyzetjelentést és tesztelem még itthon a setupokat :).
(Még remélem mihamarabb sor kerül a teló útállításra is, mert összhangban a taggal kb 60 psi-n van, de ott hamar elfogy a 100as út... de ez már csak marci után...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem igy is tudod álitani csak meg kell forditani fejjel lefelé a tagot és kész mehet a legalsó lyukba..
nekem swinger air 3way van, egyforgáspontos vázba nagyon jó választás nem pogózik össze-vissza
arra figyelj hogy 50psi mindig legyen a piros kupakos spv kamrában.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Pite, 165-ös tag való abba a vázba és nem járnál jobban a Fox-al. Sõt rosszabbul inkább. Ma többeket megkérdeztem, akik tényleg értenek hozzá és használták mindkettõt. Mindenki véleménye az volt, hogy abba az egyforgáspontos vázba az a Manitou a tökéletes tag.
(persze most megint magam ellen beszélek, mert én szívesen eladok Neked bármit:)) A lényeg, hogy maradjál annál és ha állítani szeretnél esetleg majd a rugóúton (teljesen felesleges, mert arra van állítva, amire használod), akkor kell venni azt, amit Tigris is javasolt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ezzel vettem a vázat (használtan mindkettõt); nem azért mert kinézete érdekel/ lejtõznék annyit hogy a túlfolyó része érdemben értelmet nyerne...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
túlfolyós tag?
sztem nincs ilyenre szükséged, csak pluszsúly..:)
persze komolyabban néz ki, de tényleg egy sima visszaút csilis, kamranyomásos akár lock outos levegõs tagot nézz rá.
Nekem egy manitou S-Type SLR van, és nagyon úgy tûnik, hogy bevált.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
nem, nekem fox float rl volrt benne......enyém egy 03-as karbon váz volt akkor még nem is volt ilyen manitu tag.....csak így ránézésre tûnt 165-ösnek....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

akkor ne cseréld rp3-ra

enyémbe 165-ös kellett, /igaz az csak 100-at mozgott/ ránézésre mintha ez is az lenne...

Ez? (Swinger 4 levegõs csak nem volt olyan sokféle...)

Posted Image

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

A manitou nem pogózik (fél centi aszfalton, az korrekt); ...

akkor ne cseréld rp3-ra

enyémbe 165-ös kellett, /igaz az csak 100-at mozgott/ ránézésre mintha ez is az lenne...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A manitou nem pogózik (fél centi aszfalton, az korrekt); lockot nem szeressük nagyon...
Hogy milyen hosszú tag való bele? :D Utánanézünk, eladóbácsi azonta jó az én vázamba is (Olee), így egyelõre nem néztem utána...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Melyiket vennétek 1 forgáspontos vázhoz? [Scott (G Zero) FX]

Manitou SWINGER AIR SPV 4-WAY vagy Fox RP 3

(Konkrétabban a manitout cserélhetném nem sok ráfizuval a fox tagra; akkor nem lenne útban a táguló és a vázon tudnám átpakolgatni másik felfogatási pontokhoz is a tagot; bár CC/AM felhasználás és sok rugóút nem kell, 100/115 elég nekem hátul. De nem ismerem különösebben eme tagokat; ezért kérdezlek titeket :prosze:)

Olee, köszi a tippet, ebben a doksiban tényleg normálisan benen vannak már a beállítások :prosze:

a manitut nem próbáltam, de az rp3-al szénné pogozná magát......én valami lokolhatót vennék bele, pl egy rs mc3,3-at

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A fox biztos érzékenyebb. Milyen hosszú tag való a vázadba?

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Melyiket vennétek 1 forgáspontos vázhoz? [Scott (G Zero) FX]

Manitou SWINGER AIR SPV 4-WAY vagy Fox RP 3

(Konkrétabban a manitout cserélhetném nem sok ráfizuval a fox tagra; akkor nem lenne útban a táguló és a vázon tudnám átpakolgatni másik felfogatási pontokhoz is a tagot; bár CC/AM felhasználás és sok rugóút nem kell, 100/115 elég nekem hátul. De nem ismerem különösebben eme tagokat; ezért kérdezlek titeket :prosze:)

Olee, köszi a tippet, ebben a doksiban tényleg normálisan benen vannak már a beállítások :prosze:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jolvanna, megvilágosodtam :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

:D
ugy legyen
rájöttem bizonyos dolgokra. Keményiteni kell a bicajon....

Sõt ezt Ádámmal a tavalyi Szexi dh-n is mondtuk. Az üvöltéseden kívül csak a telók csattogása hallatszott, mikor jöttél.:D A legkisebb puklira, vagy tekerésre is összeült a géped.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ezt már egy éve is mondtam neked!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nincs még meg a vanilla, egy használtat néztem és nem ártana benne egy olaj csere, de ha sidet be tudom állítani (még játszom a kamrák nyomásával) úgy hogy kimozogja a teljes útat akkor marad a sid.

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
:D
ugy legyen
rájöttem bizonyos dolgokra. Keményiteni kell a bicajon....

fuck me, i'm famous!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
soha nem adom el és nem is veszek mást. ez a szerelem örökké tart:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
biztosan el akarod adni és azért fényezed ennyire

Sala Setup:

DHX 5.0
Oil:2.5
Tubes: full open
Air pressure:100psi
Rebound: 3 click

fuck me, i'm famous!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

hi!
Marzocchi Roco World cup-rol van valakinek véleménye??

igen. kurva jó. napokig szinte le sem szálltam a bringáról, amikor beraktam, annyira élveztem a bringázást. mire vagy pontosan kiváncsi?