(Még remélem mihamarabb sor kerül a teló útállításra is, mert összhangban a taggal kb 60 psi-n van, de ott hamar elfogy a 100as út... de ez már csak marci után...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
akkor ne cseréld rp3-ra
enyémbe 165-ös kellett, /igaz az csak 100-at mozgott/ ránézésre mintha ez is az lenne...
akkor ne cseréld rp3-raA manitou nem pogózik (fél centi aszfalton, az korrekt); ...
a manitut nem próbáltam, de az rp3-al szénné pogozná magát......én valami lokolhatót vennék bele, pl egy rs mc3,3-atMelyiket vennétek 1 forgáspontos vázhoz? [Scott (G Zero) FX]
Manitou SWINGER AIR SPV 4-WAY vagy Fox RP 3
(Konkrétabban a manitout cserélhetném nem sok ráfizuval a fox tagra; akkor nem lenne útban a táguló és a vázon tudnám átpakolgatni másik felfogatási pontokhoz is a tagot; bár CC/AM felhasználás és sok rugóút nem kell, 100/115 elég nekem hátul. De nem ismerem különösebben eme tagokat; ezért kérdezlek titeket :prosze:)
Olee, köszi a tippet, ebben a doksiban tényleg normálisan benen vannak már a beállítások :prosze:
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ugy legyen
rájöttem bizonyos dolgokra. Keményiteni kell a bicajon....
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
hi!
Marzocchi Roco World cup-rol van valakinek véleménye??