Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na ezért mondom..
pedig ennyiért van a "rahmenkit"-ben...

külön a 190L 299ajróként kapható náluk. szal nem vágom..

De írtam nekik most mail-t hogy ez akkor most 190L lockouttal, avagy nem?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

végre lesz valakinek tapasztalata :P

én is ezt néztem ki.
200euroér ér kapsz hozzá DTSSD190-t, avval mi a baj?

mellesleg daci is ezen a vázon filózik. rendeljünk hárman egyszerre és kérjünk kedvezményt :)

ja ezt meg csak most látom....200 euróért most hozzál nekem dt 190 tagot, annyiért azonnal kell :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

RP23...buta áron van. Bár ha tutira jó...csak ezt ugye senki sem tudja megmondani...

Ha közösen veszünk egy 23-at, és egyikünknek sem jó, akkor csak fele annyit bukunk...:beer:

szerk: Radium RL? Elvileg van valamelyik netes boltban 190-es 32-ért...újságban dicsérték...

ja, csak nekem 200-as kell

amúgy oda tudnám adni kipróbálni az rp3-at is, meg a rs-t is, de 200-asok ezek is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

RP23......vagy a DT........kb egy árban vannak......
ki kéne próbálni egy rp23-at.....állítólag kicsit keményebb a propedálja mint az rp3-é.....ha tényleg akkor kb olyan mint a rs csak szebben mozog...

dhx-air a jövõ évi lesz jó, kétállású propedal karja lesz, nem ilyen 15 klikkes tekerõ.....

RP23...buta áron van. Bár ha tutira jó...csak ezt ugye senki sem tudja megmondani...

Ha közösen veszünk egy 23-at, és egyikünknek sem jó, akkor csak fele annyit bukunk...:beer:

szerk: Radium RL? Elvileg van valamelyik netes boltban 190-es 32-ért...újságban dicsérték...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Aha. Gondolom, akkor a Pearl detto...esetleg spóroljak egy DHX Air-re? Egyéb ötlet?

szerk: Azért egy lock kéne egy ilyen vázba, vagy nem?

RP23......vagy a DT........kb egy árban vannak......
ki kéne próbálni egy rp23-at.....állítólag kicsit keményebb a propedálja mint az rp3-é.....ha tényleg akkor kb olyan mint a rs csak szebben mozog...

dhx-air a jövõ évi lesz jó, kétállású propedal karja lesz, nem ilyen 15 klikkes tekerõ.....

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

annyira nem nagy durranás az a lock, ami az rs mc-ben van és lényegesen gyengébb a "mozgáskultúrája" mint a foxé......

Aha. Gondolom, akkor a Pearl detto...esetleg spóroljak egy DHX Air-re? Egyéb ötlet?

szerk: Azért egy lock kéne egy ilyen vázba, vagy nem?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Ha majd nem jön be, akkor eladom neked jól...;)

Nem vágom pontosan, hogy melyik ez a DT, a honlapon csak 190L van, lehet a simán nincsen lock? Vagy csak lemaradt az "L"?
Meg a Reba-s tapasztalatokból kiindulva lehet nem hülyeség ez a floodgate-es "lock", ami a 3.3-akban van, és az sem sokkal több (270 EUR)...ha már a váz olcsó, legyen benne egy jó tag.

szerk: OK, de az enyém lesz az egyetlen fehér, ami megy a villámhoz! :P

annyira nem nagy durranás az a lock, ami az rs mc-ben van és lényegesen gyengébb a "mozgáskultúrája" mint a foxé......

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Ha majd nem jön be, akkor eladom neked jól...;)

Nem vágom pontosan, hogy melyik ez a DT, a honlapon csak 190L van, lehet a simán nincsen lock? Vagy csak lemaradt az "L"?
Meg a Reba-s tapasztalatokból kiindulva lehet nem hülyeség ez a floodgate-es "lock", ami a 3.3-akban van, és az sem sokkal több (270 EUR)...ha már a váz olcsó, legyen benne egy jó tag.

szerk: OK, de az enyém lesz az egyetlen fehér, ami megy a villámhoz! :P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
végre lesz valakinek tapasztalata :P

én is ezt néztem ki.
200euroér ér kapsz hozzá DTSSD190-t, avval mi a baj?

mellesleg daci is ezen a vázon filózik. rendeljünk hárman egyszerre és kérjünk kedvezményt :)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Úgy néz ki, ilyen lesz az új vázam.
Posted Image
Ehhez milyen rugóstagot érdemes venni? Én az MC és Pearl 3.3-akat néztem, de lehet "elég" egy Radium RL is? :chin:
Mondjuk MC-bõl nem nagyon láttam 190-est, pedig elvileg létezik. Egyéb ötlet esetleg?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Van egy táblázat, amit kaptál a vázadhoz, a tagon meg van egy O-gyûrû, ha lehajolsz, meglátod :) Úgy fújd fel, hogy ha a gyûrû terheletlen állapotban a becsúszó tetején van, akkor, miután felülsz a gépedre, lekerüljön kb 20%-kal. (ez a hátsó keréknél 2 centis bemozgást jelent, ugye)
Nagyobb beülést (kisebb nyomást) nem érdemes sztem beállítani, mivel elég lineáris a váz mozgása, és durvább terepen kopogna a tag.

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok!
Visszaolvastam a topicot, de sajna egyértelmû választ nem találtam arra a kérdésemre, h. adott testsúlyhoz mekkora PSI-t érdemes lökni FOX Float R tagba? (Tudom, próbálgatás, stílus-, bicaj-, stb. függõ, nektek mekkora érték "jött be"?)
Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
Dello

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
nem 2007es,hanem 05ös-ös v 06os....azokról sincs?
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szerintem manitou-ból csak revox...az uj swingerekrõl nincs tapasztalat.

elõzõ kérdésedre a válasz( 5th) : sajnos nem ismerek olyan embert aki be tudná lõni... Többek közt én sem..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
levegõs manitou swinger 4 (túlfolyó tartályos) zsír új....esetleg szert tudok ilyenre tenni....ez megbízható dh-ra...Mo-i körülmények közti DH-ra?:)
avagy ez 4x tag és megpurcanna?:D

tttoa

tttoa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni egy cseppet abban hogy manitou metel rp típusú rugóstagomba milyen viszkozitású olajat tegyek a csillapításhoz? Eddig túl sûrû volt benne most meg túl hígat sikerült találni bele...
LÉCCI csak az írjon akinek van ilyenben tapasztalata mert már 2x is ráfáztam...
Segítsetek légyszi, köszi, hello!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az xfactor-t kérdezd meg, náluk elõfordulhat.
A sid-embe is ekkora kell, azt hittem egyedi méret.

A sebesség mindent megold.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy amit hazsnálnak fox rugóstag távtartóhoz (gyárilag) 12,7mm-es krómozott acélcsövet belehet-e szerezni valahonnan?
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
üdv!
Sala,egy kis 5th leckét kezdõknek tudnál adni nékem is?
http://terrengsykkel...element 044.jpg
errõl a tagról lenne szó.
thx

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
koszi!