Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
thxxx
káááár:((((
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem biztos, hogy jót tesz neki, laposabb szögek, összecsukhatod a vázat...

A sebesség mindent megold.

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
csövi srácok!

szerintetek nagy baj lenne,ha egy 15.5ös 05ös stinky vázba 200as fox van R-t raknék...?
az esetleg tehet kárt,hogy a szabvány/gyári rugóstag méretnél kisebbet rakok bele?
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

MC 3,1

rgyébként 1,5 éve vadászok pearl 3,3-at de a világba nem leeht kapni, csak némely komplett gépben láttam....

jut eszembe canyon nerve ES vázat nem nézted ? az azzal van szerelve......nagyon fincsi kis váz, az 1etlen amelyik a bike labor mérései szerint partiban van a dawg-al merevségben viszont könyebb kicsit, 140 et mozog, és horst linkes....

Kösz!
Hogyne néztem volna, álmaim váza "évek óta"...:love1:
Csak ez (Poison) 350 euro, a Pearl 3.3 ~300 dollár, így egy (bõ) kilóval beljebb vagyok...sajna most csak ez számít...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Üdw all!

Az lenne a kérdésem hogy vélelenül nemtujátok, hogy a tagomat mennyiért szervizelnék meg? (kotyog egy csöppet) Valószínüleg perselyezésrõl lessz szó, már több embertõl hallottam..
Kb? Megközelítõleg? Valakinek már csináltak ilyet? (Veloba fogom vinni)
(manitou Metel Rp"ráfújós") :)

Ajhh és szerintetek a rugón a festés az szinterezés?
Ha szeretném más szinûvé varazsolni a rugót, csak szinterezés jöhet szóba, vagy a natur fujós is rajtamarad? :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igazából amig nem vmi filléres tagról van szó, addig bármit, csak az 5ik elemet ne!
És most már rájöttel Te is miért, úgyolvastam.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fox vanill RC propedálos vagy 5.elem!?
Egyforgáspontos vázban

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Csak ne hogy szavadon fogjalak...;)

Ezért tetszik így kipróbálatlanul a Pearl a legjobban az összes fenti közül...na majd még alszom rá párat...

szerk: Te most milyen tagot használsz a Konában?

MC 3,1

rgyébként 1,5 éve vadászok pearl 3,3-at de a világba nem leeht kapni, csak némely komplett gépben láttam....

jut eszembe canyon nerve ES vázat nem nézted ? az azzal van szerelve......nagyon fincsi kis váz, az 1etlen amelyik a bike labor mérései szerint partiban van a dawg-al merevségben viszont könyebb kicsit, 140 et mozog, és horst linkes....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hja, sztem nem lenne gond eladni...
sõt!
rendelni kéne több vázat is ilyen taggal aztán meg 250euroér továbbadni a tagot :D

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Ha nagyon érzékeny lesz, pogózni fog és neked nem tetszik simán el tudod majd adni (nekem :) ).

Csak ne hogy szavadon fogjalak...;)

az rp3-23 al van esély hogy aszfalton is pogozzon.....ott legalább a dt-vel le tudod zárni, de ez stilus kérdése is...teló lokját én pl soha nem használom, és a tag pogozása is csak aszfalton zavar......és a dt jól is mozog ....

Ezért tetszik így kipróbálatlanul a Pearl a legjobban az összes fenti közül...na majd még alszom rá párat...

szerk: Te most milyen tagot használsz a Konában?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha nagyon érzékeny lesz, pogózni fog és neked nem tetszik simán el tudod majd adni (nekem :) ).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Ezzel azt sugaljátok nekem, hogy rendeljem meg a DT taggal, és ne vadásszak RP3/23-at, vagy Pearl 3.3-at? :chin:
Mondjuk 200 euróért megéri a tag, csak ha nem jön be abban a vázban, akkor tökön szúrom magam...

az rp3-23 al van esély hogy aszfalton is pogozzon.....ott legalább a dt-vel le tudod zárni, de ez stilus kérdése is...teló lokját én pl soha nem használom, és a tag pogozása is csak aszfalton zavar......és a dt jól is mozog ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

hát nem tom én úgy vagyok hogy ha lock akkor már zárjon teljesen.
pike-on is fullra be van tekerve a floodgate pedig pehelysúly vagyok )

az biztos.....mondjuk terepen nem biztos hogy zavaró, a muszáj aszfaltos részekre meg jó a full lock

Ezzel azt sugaljátok nekem, hogy rendeljem meg a DT taggal, és ne vadásszak RP3/23-at, vagy Pearl 3.3-at? :chin:
Mondjuk 200 euróért megéri a tag, csak ha nem jön be abban a vázban, akkor tökön szúrom magam...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

OFF (az utolso tenyleg)

Ha jol be van love a konaba a tag, akkor nem olyan erzes mint a merevfaru

ON

kisebb részben igen, tag beállítás kérdése, de fõként nem - nem hiába került a drágább nagy konákra floater;)
kiküszöböljék azt a nyomorékságát, mely az enélküli vázaknak van.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát nem tom én úgy vagyok hogy ha lock akkor már zárjon teljesen.
pike-on is fullra be van tekerve a floodgate pedig pehelysúly vagyok )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Kösz! Pont a mostani Bike-ban van tesztelve az eggyel "lájtosabb" Poison váz ezzel a taggal...de én tartok tõle, hogy mivel nincs köztes állapot, sima tekeréskor nagyon pogózna...

az biztos.....mondjuk terepen nem biztos hogy zavaró, a muszáj aszfaltos részekre meg jó a full lock

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

szóval valószínû csak lemaradt az L.

Kösz! Pont a mostani Bike-ban van tesztelve az eggyel "lájtosabb" Poison váz ezzel a taggal...de én tartok tõle, hogy mivel nincs köztes állapot, sima tekeréskor nagyon pogózna...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

google se nagyon talál Lö nélküli 190est..

nah de majd válaszolnak, az a tuti. eddig mindig készségesen segítettek )

de csak vázzal együtt ennyi, amugy 299euro..

Hallo,

der hat lock out

Mit freundlichen Grüßen

Poison Bikes

szóval valószínû csak lemaradt az L.

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
koszi, holnap korbejarok

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem rég írta valamelyik velotrade-es fórumtag, hogy van nekik sokféle távtartó.