Gondoltam szólok. Mert bicajnyomot nem láttam

Köszi, de úgy tûnik elkelt. Nagyon hamar lecsaptak rá az irreálisan alacsony ár miattEzt megkonzultálom a zasszonnyal. Bár sajnos már így is több meze van, mint ideje bicajozni...
Ha egri vagy környéki embert érdekelné ez a cucc és nem kéne postázni, még talán árengedményt is tudnék adni:
http://piacter.bikem...=266996&cat=112
Juhász Ferenc barátom mondotta, hogy már beszélt veled valamikor.
Kösz a méltató szavakat!én meg mondtam ,jah, IKON vót anno pisis mongoose hilltopper 200GS-es korszakomban amikor próbáltam itt-ott kerékpárolni cc-ileg, ottó józsi speciár viktor fagyi karcsi nagy lászló stb volt akkor a top 10 meg te is belefértél azért a 10es keretbe ha jól emléxem
Folytontipró. Bicajos bolt, de még egyszer sem jártam benne. Hát a nevét...azt nám nagyon értem...
Folytontipró. Bicajos bolt, de még egyszer sem jártam benne. Hát a nevét...azt nám nagyon értem...A Csiky és a Barkóczy keresztezõdésében van egy fura fantázianevû garázs. Most nem ugrik be a neve. Kicsivel a régesrégi bolt felett. Azmiaz?
franszuá barátom má montta' pofzcsizott veled
Lehet mégis inkább bicajozni kellett volna. Még most is érzem.sajna most pénteken inni megyünk
Így van. Ez a legjobb topik, csak kevés a kommunikáció. Bicajpartnert például egyszer sikerült kerítenem.Sziasztok!
idõnként majd benézek ide
csatlakozz, ha van kedved, úgyis csak estefelé megyünkaz jó
én meg dolgozni, vaz.