Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
lehet róla szó, mondjuk nekem bába hegytõl képzavar van

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Savanya, milyen vót a Bikavér ivászat?
Mi fehérboros hétvégét tartottunk a Zemplénbe. Kafa volt! :-)
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Én akarok dobni vmit csütörtökön v.lehet péntek is.Nekem csak meló után megy,az azt jelenti,hogy fél 5 után...
Tegnap Budaörsön voltam fejtágításon.Vittem bringát is és agytröszt után tekertem egy kicsit-de jót-Biatorbágyon(viadukt) és a környékbeli erdõkben.Legközelebb már térképpel is készülök és úgy hódítom meg a vadont arrafelé!:-)
Magellan-os

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts
Pénteken bicaj valaki? (Eger>valamerre)
pl rövidtávot én is szívesen bejárnám
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
elmentem ma bükk rövidet bejárni, hát féltávnál olyan szintem eltájékozódtam, vagy mittom én mi, hogy megúntam a kiút keresést, s inkább legurultam szarvaskõbe :) :(

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
a keze rohadna le az ilyen embereknek...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
vmi szopóálarc lelopta a gyerekülés egyik lábtartóját.
remélem, nem féllábú a gyereke..
aranyküllõtõl kaptam 2-t gratis, úgyhogy lájk aranyküllõ

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Únnézki vasárnap délelõtt Kristóffal neki eredünk a bikknek s a BM rövidtávot lenyomjuk. Ha vki kedvet kap, csatlakozhat nyugodtan.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Gáborom!Tegnap összekentem a gépet,mega saját számat is elkentem.Napszúrást kaptam,vagy mifene,de este már a hideg rázott,éjszaka meg belázasodtam.Nem is voltam ma melóba,így borfeszt is kimaradt,pedig azt meg akartam jobban nézni.Jó volt a hangulat,zene,borok,kaja...
Még most is szarul vagyok,a belem is fáj,a buta fejem már nem.Tekerek egy jót és utána ki vagyok ütve!Tiszta röhej!Szarabbul vagyok,mintha bebaszcsiztam volna.
Tárkányi kõbányánál cirkuszolt egy krosszmotoros,mikor elment mellettem,mondtam neki,h'a természetvédelmi õrök elkenhetik a száját.Erre õ:
-Találkoztál velük,amúgy nekem van engedélyem,erdész vagyok-mondta.Amúgy kösz,h'szóltál-folytatta.
Biztos sokat csuklott az édesanyja.De jó,hogy aki zöld ruhában van és az erdõkben tartózkodik,mindent megtehet-f.szom bürokrácia.
De azért sántít a történet,amiért rákérdezett,h'találkoztam-e õrökkel.Na mindegy...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Jövõre-ha tehetjük-ismét elmegyünk a Rákóczi TT-re,de akkor már készülünk úgy,hogy esetleg rossz idõ esetén gyalog nyomunk le vmilyen távot.Most is ez lett volna még a járható út!Kamásli,esõkabát,esõgatya és uccu neki...
Magellan-os

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Louis....így ismeretlenül...a bringát én is vittem,de jobbnak láttam a gyaloglást...egy bringanyomot láttam a "sárban"...Vágáshuta után ez eltünt=valószínûleg hosszabb távot nyomott..nem írigykedtem rá...az 50-es is elég volt nekem a s...r idõjárásban...
https://picasaweb.go...akocziTtZemplen

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
akkor lehet kinézek erre a bikavírus ünnepre...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nyomogassad tesa
csüt-tõl bikavér ünnep
rontenkájbosok a vendégeim innen E.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
az elsõ dupla görcs bõ 40 km-nél ugrott be s zsemle méretû lett a kéttérdem, egy amatõr vidós szépen vette is sisak kamerával ahogy ülök az útszélén s maszírozom a 2 lábam. A második görcs salamon torony után kis mászókán volt ...
Én ahéten nem hiszem hogy bringa közelbe jutok, de jövõhéttõl ráfexem bükk maraton rövidtávra s azt nyomogatom majd többször, hogy azon magamhoz képest jó idõt tudjak menni

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Há!Jó szülinap lenne nekem ez a Drótszamár feszt!Monti,szülinap,bor,hmm!Nem hiszem,h'1 héten belül kétszer azon a vidéken járnék,pedig nem tiltakoznáknék.:-)A szülinapomon otthon kellene maradnom,hátha jön vki.
Jó idõt kívánok nektek Alex!Ha már nekünk nem jött össze...
Csütörtökön tervezek 1 nagy tekerést a bükkben meló után,aki csatlakozna,hajrá!
Igen,Duna közép és hosszú nem az a pihenõs pályák.2009ben visszatértem középtávra,nekem is volt görcs ott a Dunán,de sikerült "kihúzni".De legdúrvább görcs 1 Duna hosszún volt,Visegrád fölött Nagyvillámnál úgy összerándult a combizmom,mintha 1 cipót helyeztek volna rá.Ott ültem kb.5 percig a fûben,mire kiállt a görcs és tudtam tovább menni.Gondolod milyen lehetett a vége elõtt kb.3 kmk-rel bekapni a görcsöt...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hétvégén tekerés a Zemplénbe!
Péntek délutántól vasárnap délutánig lent leszek, lesz kontenbájolás, ivászat, móka-kacagás. Mickócrul is jönnek népek, gyertek jó lesz!
/A Merkapt sátornál keressetek, vagy telcsin./

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Hát Duna, hm...

A rövid táv rövidsége miatt átneveztem középre. De az nekem nagyon kemény volt. bõ 6 óra a hegyen, ez sokat elárul. Pálya jól tekerhetõ volt, de soxor azt éreztem hogy DH versenyen vagyok. 2x begörcsölt a lábam - ebbõl az egyik esetben egyszerre mindkettõ, kemény volt. De végig csináltam az utolsó pár km-en az esõ is elkezdett esni. Ez pont jó volt arra, hogy tudjam nem állok még készen a középtávra. Van még mit fejlõdenem, fõleg a technikás lefelékre kell rágyúrnom.
Most ráfexem a bükk rövidjére, párszor bejárom szerintem, hogy magamhoz képest jó idõt tudjak majd menni.
Részletes beszámoló majd lesz a blogon.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Piszta!Duna milyen volt?úgy olvastam,hogy talaj nem volt rossz.Rövid táv aztán már tényleg elég rövid volt!Melyiken mentél?Ekkora távért kár pénzt kiadni:-)
Jó tudom nem vagyunk 1formák,nem 1formán van szabadidõnk,szóval másképp alakulnak dolgaink...Úgy néz ki,h'Bükkön n1ek,de azért már mégis marad a hosszú.
Zempléni hétvége kaka lett.A sírás kerülgetett!kocsog idõjárás,gyûlölöm!Pénteken még jó idõ volt,de az a nap már elment szerencsi és sárospataki nézelõdéssel,utazással.Éccaka esett végig,szombat kora d.u.-ig folyamatosan,h'ba...ódjon meg.Délután kicsi városnézés és a határ földerítése.Ja,TT-n nem indultunk,mert csak anyázás lett volna a sárberagadás miatt,+esett is,+hûvös is volt,tiszta õsz!
Vasárnap azért csináltunk délelõtt 1 kis gyalogtúrát a Tengerszemhez,az fajín volt,szép hely,szívesen megmásztam volna bike-kal is azta hegyet,de így is jó volt.Délelõtt még napsütyi,mikor már a tengerszemtõl mentünk vissza Patakra,megint hüsi.Campingban összecuccoltunk és nekiindultunk a Zemplínnek célba véve a Regéci várat.Odáig is végig szakadta esõ,míg fölmentünk a várba addig is.Panoráma pazar volt,tetszett a vár is.Mellesleg a 120as MTB táv is érintette volna.Innen még elmentünk a Boldogkõváraljai várba is,bár ehhez már nem sok kedvem volt.Megnéztük,utána kavartunk is haza,én már azt vártam a legjobban ezután a 7vége után...
Hétköznap azért is nyomok majd 1 nagyobb terepezést a Bükkben,ha nem szárad föl a talaj,akkor is...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
megy prájvit

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

oké peceró
hivlak héten sztem, kéne kis szivesség

reggel indulok vissza pestia ott leszek vasárnap éjszakáig, mondjuk napközben a h.ringen vagyok reggeltõl késõ estig, de késõ este még tudok mozgolódni ha kell valami...híjjjááá :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító