Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2007. July 24. - 21:33
fasza!
Janiék 2-en, koca, Feri meg Eczi, +2 emberke tõlem,+én
azaz 8 ember szép pályabejáros, akár lánctalpazhatunk is felfelé
Janiék 2-en, koca, Feri meg Eczi, +2 emberke tõlem,+én
azaz 8 ember szép pályabejáros, akár lánctalpazhatunk is felfelé
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. July 24. - 21:25
akkor péntekre neked is ki kell pihenned magad én meg ma is meg teganp is 2 köves mászáson fel Bükkszentkeresztre uj rekordot mentem de csütörtökön már nem fárasztom le magam. majd ha tudtok pontosabbat h mikor kezdödik a közös pályabejárás meg mikor jön a többi vendég /MJani../ akkor szoljatok.
Posted 2007. July 24. - 20:53
péntekre +2fõ:
franszoá, s jómagam jelentkeznénk...
raktunk ma is egy 30<ast a szokásoson /berva piros kereszt fel- homonna tetõ-szarvaskõi kék- almár ~2 óra lájtba'.
nagyon nem ment mámmma'
franszoá, s jómagam jelentkeznénk...
raktunk ma is egy 30<ast a szokásoson /berva piros kereszt fel- homonna tetõ-szarvaskõi kék- almár ~2 óra lájtba'.
nagyon nem ment mámmma'
Posted 2007. July 24. - 13:21
figyu ha ma nem megy ne eröltesd, gabi meg haverja ugyis ismerik a pályát meg ök melo után biztos elszántan veszik a tekerést mindig a lényeg hogy péntekre pihend ki magad
jobbulást addig is
jobbulást addig is
Posted 2007. July 24. - 11:55
Mjani-val egyeztetünk hét közepén és akkor megtudjuk mikor indulunk pénteken, leszünk egy páran ha minden igaz mert jönne még 2 haver tõlem is
a mai nap meg még érdekes lesz mert fáj a talpam a tekeréstõl mint állat , de azért bepróbáljuk!
a mai nap meg még érdekes lesz mert fáj a talpam a tekeréstõl mint állat , de azért bepróbáljuk!
Posted 2007. July 23. - 20:56
na jo eldöntöttem. sztem péntekre tolom! akkor nekem is jobb meg ice-nak is jobb. te meg sajnos melozol mindig, dehát ilyen az élet...
akkor ice ha majd tudsz pontosabbat irj ill szolj hogy mikor indulsz / indultok pénteken! /nem tudom jön e még vki.../
holnap meg edzek itt a Bükkbe Bükkszentkeresztre feltekerek majd a szárazszinván az jo is lesz
ja ha van msn cimetek akkor pls vegyetek fel: molnar-balazs@freemail.hu
akkor ice ha majd tudsz pontosabbat irj ill szolj hogy mikor indulsz / indultok pénteken! /nem tudom jön e még vki.../
holnap meg edzek itt a Bükkbe Bükkszentkeresztre feltekerek majd a szárazszinván az jo is lesz
ja ha van msn cimetek akkor pls vegyetek fel: molnar-balazs@freemail.hu
Posted 2007. July 23. - 20:51
ha tudsz jönni OK! Én örülnék.
Ha vonatos téma nem kúl, egyeztess inkább ájsz kollegával, úgy olvastam, õ péntekre is nyomat egy közepet, s akkor pianoban szét tudsz nézni.
De sztem nem rossz az éccakai bükk.
csak a gonosz pelével kell vigyázni, aki aljasul támad! :-)
Ha vonatos téma nem kúl, egyeztess inkább ájsz kollegával, úgy olvastam, õ péntekre is nyomat egy közepet, s akkor pianoban szét tudsz nézni.
De sztem nem rossz az éccakai bükk.
csak a gonosz pelével kell vigyázni, aki aljasul támad! :-)
Posted 2007. July 23. - 20:47
:chin: na most akkor mi legyen fiuk? nekem jo a 4:30 Mol kut! mennyi idö alatt tekernénk le a távot kb? tök sötétbe már ugyse vágok neki a bükknek miskóc fele. majd kinézek hazafele vmi vonatot és azzal hazajövök.
vagy menjek inkább pénteken ice? mert mondtad h akkor ráérsz meg addigra már tiszta és jo lenne a bicajod és akkor már délelött mondjuk 10-11 re átmennék egerbe ...
vagy menjek inkább pénteken ice? mert mondtad h akkor ráérsz meg addigra már tiszta és jo lenne a bicajod és akkor már délelött mondjuk 10-11 re átmennék egerbe ...
Posted 2007. July 23. - 20:27
jaj, téleg. mindig magamból indulok ki. sötét, akkor lámpa.
egyeztessünk kocával, tekerd meg vele hétközben vmikor... sajna, nekünk
így néz ki a beosztás: MUNKAIDÕ-szabadidõ
uszkve, rossz idõ nincs, csak tekerés.
sár van: nabumm. sötét van: nabumm. :-)
mosogatni kell: igen, szivem!!! :-)))
egyeztessünk kocával, tekerd meg vele hétközben vmikor... sajna, nekünk
így néz ki a beosztás: MUNKAIDÕ-szabadidõ
uszkve, rossz idõ nincs, csak tekerés.
sár van: nabumm. sötét van: nabumm. :-)
mosogatni kell: igen, szivem!!! :-)))
Posted 2007. July 23. - 16:44
telót nem dobáljuk, mert már így is kész van, meg én is mert tegnap meghaltam, holnapra akkor összerakom a paripát oszt ha nem változik a dolog akkor nekem jó!
De kocát elvisszük egy 4-4.30 karikára aztán még hazazavarjuk sötétben miskolcra?
oke lehet sietni is a pályán de én most tuti nem fogok akkor csak a felén megyek...
De kocát elvisszük egy 4-4.30 karikára aztán még hazazavarjuk sötétben miskolcra?
oke lehet sietni is a pályán de én most tuti nem fogok akkor csak a felén megyek...
Posted 2007. July 23. - 16:34
holnapra tervezném a dolgot, mondjuk 16:20 MOL kút-szokásos.
Dobj már Ice egy telót, ha neked OK.
koca:
16:30-kor a Berva bányánál! :-)
Dobj már Ice egy telót, ha neked OK.
koca:
16:30-kor a Berva bányánál! :-)
Posted 2007. July 23. - 14:53
várjá én errõl még nem tudok, a bringám még a kocsiban van darabokban nyakig sarasan, váltásom elmenve minden felé, ez nekem még jó pár óra helyre rakni!
Posted 2007. July 23. - 13:18
miskóciba irta h volt vmi róka parti meg egyebek meg azt is mesélte h keddre azaz holnapra terveztetek középtáv belyárást és ha van kedvem menjek. namármost kedvem az van csak pontositsunk: mikor akartok indulni meg hol tudnánk egerbe találkozni?
Posted 2007. July 23. - 11:28
na megvolt a kinntalvós bebasz*s hétvége, maister uram?
Posted 2007. July 19. - 10:37
jah közben én is hazaértem
kedden elmentem túrakisírõnek még szilvásról lilafüredre, hát bakker amatõröket kisérgetni fárasztóbb mint bármi más(még jó hogy vissza már nem jöttek velünk)
...az tud valamit, hogy álltam egy helyben, erre sikerült beborítaniuk a csalánnal teli árokba
kedden elmentem túrakisírõnek még szilvásról lilafüredre, hát bakker amatõröket kisérgetni fárasztóbb mint bármi más(még jó hogy vissza már nem jöttek velünk)
...az tud valamit, hogy álltam egy helyben, erre sikerült beborítaniuk a csalánnal teli árokba
Posted 2007. July 15. - 00:23
hö.
shimano szabadonfutót akarok szétszedni./hézagolni, mer' lóg/
ehhöz kéne szerszám, kõcsönbe-boré- Eger miskolc környékén elmék érte.
tisztánlátás kedvéért:
nem a kazit akarom lehuzni, azt meg tudom oldani-van- hanem magát a kilincsmûvet rejtõ házat szétszedni, -igen,ahol azok a kis buzi golyók vannak, amik mindig eláznak, ha nagy esõ van-hogy kihézagolhassam, mer má vagy 6 éves alivio szegény
shimano szabadonfutót akarok szétszedni./hézagolni, mer' lóg/
ehhöz kéne szerszám, kõcsönbe-boré- Eger miskolc környékén elmék érte.
tisztánlátás kedvéért:
nem a kazit akarom lehuzni, azt meg tudom oldani-van- hanem magát a kilincsmûvet rejtõ házat szétszedni, -igen,ahol azok a kis buzi golyók vannak, amik mindig eláznak, ha nagy esõ van-hogy kihézagolhassam, mer má vagy 6 éves alivio szegény
Posted 2007. July 12. - 05:55
:-))
no, a piszka, legalább kivülrõl szarrá ázott! :-)
Bár, próbálkoztam 7fõn is borral, de az nem ment annyira.
ma szólok neki országutilag, elvisszük_A urat egy kis séta fikára..
magának, meg jó munkát, uram!
no, a piszka, legalább kivülrõl szarrá ázott! :-)
Bár, próbálkoztam 7fõn is borral, de az nem ment annyira.
ma szólok neki országutilag, elvisszük_A urat egy kis séta fikára..
magának, meg jó munkát, uram!
Posted 2007. July 11. - 21:28
folt? ja ha lassú akkor csere az a tuti
amúgy meg jó idõ volt ma, vittem esõkabátot, osztan lenyomtam egy bükk marci közepet rajtól-célig, büszke vagyok mert végigtekertem az egészet, tudod Eci ez nekem már jó jel
hazafelé meg összefutottam Feri báttyával, oszt már vissza akart fordulni az esõfelhõk miatt én meg meggyõztem, hogy mire a fensíkra ér eláll, fogadtunk is egy energia szeletben, háááát azt kell hogy mondjam valószínû lógok neki egy szelettel, de ennyit megért hogy szarrá áztassam
no héten már nem vagyok, de majd jövõ héten ütközünk!
amúgy meg jó idõ volt ma, vittem esõkabátot, osztan lenyomtam egy bükk marci közepet rajtól-célig, büszke vagyok mert végigtekertem az egészet, tudod Eci ez nekem már jó jel
hazafelé meg összefutottam Feri báttyával, oszt már vissza akart fordulni az esõfelhõk miatt én meg meggyõztem, hogy mire a fensíkra ér eláll, fogadtunk is egy energia szeletben, háááát azt kell hogy mondjam valószínû lógok neki egy szelettel, de ennyit megért hogy szarrá áztassam
no héten már nem vagyok, de majd jövõ héten ütközünk!
Posted 2007. July 11. - 21:10
csináld meg, vaze.
nem lehetsz ilyen.
lassú defekt. asztán meg egy kanyarban lefordul szép lassan a felnirõl, s odakoppansz.
vegyé belsõt.
Igenis, Nem leszek ilyen. Van belsõm, de tartalékolni szerettem volna:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2007. July 11. - 20:47
csináld meg, vaze.
nem lehetsz ilyen.
lassú defekt. asztán meg egy kanyarban lefordul szép lassan a felnirõl, s odakoppansz.
vegyé belsõt.
nem lehetsz ilyen.
vegyé belsõt.