Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, szasz, szevasz, hali...

Még csak most kezdõdik a nyár, de csak hogy lehessen jóóóól szervezkedni:

3. PARALAZULÓS-HÉT 2005.08.20. - 28. LILLAFÜRED
a szokásos felállások, mint sátrazás, kelés épp nem túl késõn, laza tekergészés, épp annyira hogy jól érezzük magunk, délutánonként a bazársoron sztríteléssel egybe kötött túrista riogatás, sörözgetés/borozgatás/üccsizgetés, esténként vágott-erdõ-égetés...
aki volt tudja milyen szokott lenni, aki nem és érdekli, kérdezze :)

Úgy fest, hogy egy újra éledezõ Õs is velünk tart, még hozzá Liquidbugger személyében, remélem azért még van itt pár olyan emberke, aki emléxik rá... Egyébként Õ most egy együttest alapított, ahol naaaagy próbák folynak (szombaton volt szerencsém Györgyivel végig hallgatni egy ilyet, és mondhatom nagyon jóóók!), így asszem az egy-kerekezés-mestere (nyalnyal) és gitáros-énekese csak színfoltja lesz a hétnek...

na most ennyi... elszállingóztam salátázni... görögsali rulez! :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, Harang Ancsa. :D A másik... nem tudom, de talán az, aki ilyen bordó-fehér virágos shortban mászkált ide-oda és piros felsõben.

A bal oldali a virágos gatyás, a másik ... nem tudom.

Feltöltött kép
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Az a patak amin Lensver lejött, úgy nézett ki mint nyáron egy bob pálya. A víz sodra vitt le a szûk sziklás patakmederben. :)

Lensver, ki az a két új lány? Az egyik a Harang lánya?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Becenév, valódi név, tartózkodási város, esetleg telefonszám (ha komolyan gondolod úgyis beszélnünk, találkoznunk kell majd), saccolós méret, ha nem megy akkor magasság, testsúly, alkat. (Legalább egy olyat, hogy "kicsi vagyok, ezért S vagy M")

Ez nem jár kötelezettséggel, de kéretik komolyan venni! Ha megvan az elég ember, akkor pontosítás a tervekkel, anyaggal és meztípussal, és pénzbeszedés, mezgyártás, átvétel, etc.

Bõvebb infókért meztopic. Mielõtt emilt írsz.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most megint el kezdett szervezõdni a Bmft-mez téma a Bmft-s témában.

Sajna össze kell gyûlnie 50 embernek ahhoz, hogy kijöhessen egy 4-5ezer ft-os mez és hogy le lehessen adni a nevezést. Itt van az ideje annak, hogy mindenki jelezze szándékát arról, hogy mennyi és milyen mez kell neki.

Jelentkezni az infókkal Charonnál ezen a cimen: bmftcsapatmez@gmail.com
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bezony! :) Méghozzá a pataknak volt erõs sodrása is. Kellett hozzá egy kis egyensúly, hogy az ember ne csússzon el a viz alatti sziklákon. Sajnáltam, hogy ti (az itteni freerider szekció) nem vagytok ott, mert nagyon élveztétek volna.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lens: hogy is van ez a kép? DH menet a patakmederben?

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na ki hogyan és milyen élményekkel ért vissza a Szilvás marci után? Nekem a legnagyobb élményem mégiscsak ez volt a hétvégén:
http://www.sportakti...am/05280f24.jpg

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dehogynem! Tavaly elõtt épp napnyugta után értünk ki a betonútra,és akkor lett épp sötét, emlékszel? De akkor hajtottunk is rendesen. :):)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Gabi, te mely távon is mentél most Szilváson? A röviden, igaz? Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy a Szilvás marci 117km-es távja még mindig könnyebb, mint a Rákóczi120! Úgyhogy jól gondold meg, mert ez a Vietnam után a legnehezebb bringás TT és rendezés Mo-on, szvsz. De ugye mivel a Vietnam sose számított rendes TT-nek, ezért bátran állíthatom, hogy az elsõ legnehezebb. Sokkal több viszontagság van rajta, a Szilvás marci egy gyorsan járható autópálya ahhoz képest!

Ez így van, volt szerencsém(? :D ) párszor megtapasztalni...140 alatt még nem értünk be...de világosban sem...:chin:
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gabi, te mely távon is mentél most Szilváson? A röviden, igaz? Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy a Szilvás marci 117km-es távja még mindig könnyebb, mint a Rákóczi120! Úgyhogy jól gondold meg, mert ez a Vietnam után a legnehezebb bringás TT és rendezés Mo-on, szvsz. De ugye mivel a Vietnam sose számított rendes TT-nek, ezért bátran állíthatom, hogy az elsõ legnehezebb. Sokkal több viszontagság van rajta, a Szilvás marci egy gyorsan járható autópálya ahhoz képest!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) vártam mikor jössz végre megen erre...
Drága Folyékony Barátom!

RÉgi háttérképek is ott kell legyenek, de ha mlég sem (mingyá csekkolom) tolom fel õket...
summer 2002? hmm... ez a kérdés már izgalmasabb... :)

Burce: (még mindig nem jöttem rá, hogy tényleg elírtad a neved, vagy tudatosab nem bRuce?)
a képek incsenek manipulálva még semmilyen programmal... ezek a nyersképek... :)
sajna az egyik díjnyertes(legalábbis Nekem tuti) képnél kicsit elkapkodtam...
Van a 3. napban egy tapló gomba fotó... dönörû vízgömbökkel az alján... sajna csak odáig király, hogy észrevettem a témát, viszont sötét lett... asszem vakuzni kellett volna egy pindurit... na mind1... így is szép... ;-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Lovas_Gabi: a 120-hoz szerintem érdemes bejárni elõtte a pályát! érhetnek kellemetlen meglepetések, de errõl azt hiszem Lensver többet tudna mesélni! :-)

Para: jó képek, szép színvilág! (ezek így jöttek ki a gépbõl, vagy még a Photoshopban is jártak?) (téli túra jó túra!)

LiquidB: nem hiszem el, hogy ismét idetévedtél :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Mikkamakka

Mikkamakka

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hi Para!

Megnéztem a képtár tartalmát.

Hol vannak a régi hátterek?
És nagyon érdekelne a SUMMER 2002-es képsorozat is.

Üdv.

Mikkamakka alias Liquid

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
trifo: jövõre májusban megen, illetve gondolkozom egy télin is..........

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Para: olvasgatom az írásodat nagy nyálcsorgatva... Volt szerencsém járni arra pár éve, ehh. Vissza kellene menni!

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csapatmez topic..... ajánlom mindenki figyelmébe.
Este Para felrak még meztervet és variációs lehetõségeket (elvileg). Utána lehet küldeni a megadott e-mailre az igényeket.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Húúú, Gabi! Nekem az túl sok. Tavaly is éjszaka értem be a 75 km-rõl.
Szóval az idén is azt gondoltam...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) bocsi....

még így is sok mindent kivetttem a leírásból :)

fotók fenn vannak!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, ez szupi, most aztán lesz mit olvasnom! :DD