Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ne aggódj Vikvuk,lesz még bringás csajos túra. Ezt most már nem tudjuk megváltoztatni, mert többek is ehhez tartják magukat.

Dit, úgy bizony, ahogy szammer mondja! Átjössz a hídon, lemész róla és ha jobbra nézel, egybõl ott leszünk.

Zedlem, úgy van! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Melyik az autós híd?Nem vagyok képben teljesen :cry: De mindegy :lick: gondolom megtalállak benneteket,ha jól kinyitom a szemem :juhu:

gondolom Nati arra gondolt amikor UVH budai oldaláról lejösz akkor az országút mellé jutsz ahol talizni szoktunk
én sajna nem tudok menni...

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Üh, ez nem ér! A Duna Maraton topicban pont szombatra szervezõdött egy visegrádi pályabejárást megkísérlõ túra egy nagyon jó kis csapattal... és oda már elõbb elígérkeztem :( Pedig úgy mennék Veletek...
[Ötlet: nem lehet a kettõt kombinálni?]
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Melyik az autós híd?Nem vagyok képben teljesen :cry: De mindegy :lick: gondolom megtalállak benneteket,ha jól kinyitom a szemem :juhu:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Majd lehet, hogy itt ketté válik a csapat és lesz egy szekció, akik még föltekernek Dobogókõre.

És ott beül a Matyi büfébe egy almás pite elfogyasztására. Majd innen legurul Szentendére, újra találkozik a csapat két fele, és beül a cukrászdába. Hazafelé veszi az irányt, és megáll a Rómain legurítani pár söröt. Majd beül a Királyok útján a cukrászdaába. :D :D :D
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szia Dit, üdv e topikban! :):)

Szóval, szombaton tali:9h-kor, az UVH (Újpesti Vasúti Híd) budai oldalánál az autós hídnál.

Útvonal:

Üröm > Kevély oldala > Hosszú-hegy > Pilisszentkereszt: itt a szokásos cukizás
Majd lehet, hogy itt ketté válik a csapat és lesz egy szekció, akik még föltekernek Dobogókõre.

Tempó: nyugis, szóval, aki rohanni akar, az ne ide jöjjön. Fõ célunk, hogy jól érezzük magunkat és hogy a lassabbak is tudjanak egy jót túrázni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Menjünk! :) A szokásos? UVH - (9-kor?) - Kevély oldala - Pilis - Dobogókõ?

Ja, és nem felejtem, estére Paráékhoz vagyunk hivatalosak Szlovák Pari képek nézegetésére. :)

Szia Dit!
Egy újabb bringás lány a csapatban! :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Hali mindenki! Mit szólnátok egy bringás lányok túrához szombatra? Már olyan rég voltunk így együtt!!! ???

Szia! Én mennék!Hol találkozzunk?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hali mindenki! Mit szólnátok egy bringás lányok túrához szombatra? Már olyan rég voltunk így együtt!!! ???

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tudod, ZED, ezért most ölni tudnék!! (no nem téged)
Egy AUTHOR-t eltörni és ráadásul nem is használat közben....

Inkább nem is mondok semmit!!! :-(((((((((
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Zed: Részvétem. Ugyanakkor elõször, amikor el kezdtem olvasni amit írtál már kezdtem megijedni, hogy egy autós ütött el. Ahhoz képest ez még jó eset.
Sajna vigyázni kell. Remélem hamarosan lesz helyette egy még szebb, jobb, tutibb vázad... :)

Hasonló sztori: Egy barátom utazott vonaton a többszázezres bianchi-jával, amikor felszálláskor egy mamika rácsukta az ajtót az elsõ kerekére és mivel nem ment ezért próbálta erõvel becsukni. A kerék a mûvelet közben csúnyán meghajlott... A srác picit ideges volt... Szerencsére a campa felni egész jól bírta.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mondjuk, hogy haver haverja.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zed: részvétem!

Ismerõs/haver/rokon volt aki ezt a szörnyûséget mûvelte?

--Trifo

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Egy csúnya bácsi eltörte a vázam! Most k.. boldog vagyok, nem tudom még mi lesz.

részvétem Zed...!!!!
jobban válogasd meg legközelebb, hogy kivel utazol mert minden lehetséges!
szam

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Gondolj bele, mi lett volna ha egy Scapin-t tör el! Az Author legalább van idehaza és olcsó is. Lesz még neked szép biciklid, ne búsulj!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Óóóó, Zed! Vérzik a szívem azért a gyönyörû bicikliért. Meg tudjátok javítani, vagy kicseréled a vázat? Megszeretted? Maradsz ennél a váznál?
Nagyon sajnálom. (Jó erõs keze lehetett annak, aki így megroppantott két csövet is.)

Para: Mi csak egy hétvégére + 2 napra tudunk menni Paullal Lillára! De ott leszünk. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nem, semmi extra, Author Sector, alig több, mint két hónapos, és gyönyörû bugyikék. Sokáig kerestem jó cro-mo vázat, többek között régi HT-ket is, de nem találtam méretben és álapotban megfelelõt, míg végül jött az Author.
Az álmom egy Scapin, talán egy Gardás úttal összekötve nyáron...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!

"amarhaökörbirkaállatja"...szerintem ebben minden benne volt:)
Zed,bringás barátom fogadd el õszinte részvétem!Nem tudod behajtani a tettesen?Mert hát mégse olcsó egy új váz,bár én szerencsésebb esetû kölök vagyok,mert most vettem 5000FT-ért egy új,használatlan Heavy Tools cro-mo vázat!Feltöltött kép
Mesélsz a vázról?Lefogadom hogy valami antik darab még a Favorit idejébõl.Jól sejtem?Vagy valami új NASA cro-mo találmány?:)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Egy csúnya bácsi eltörte a vázam! Történt ui, hogy egy srác aki velünk utazott felrakta a bringánkat a tartóra, és mivel a nyeregem beleütközött Nati kormányába, kilazította a bilincset és betolta a saras nyeregcsövet. Szóltam neki, hogy ember, mit csinálsz? - mint kiderült jogosan, mert azóta szép fényes cikkcakk ékeskedik rajta elöl-hátul, és mivel ez egy pár hónapos WCS nyeregcsõ, nem nagy öröm. Erre reagálva kivette a nyeregcsövet és betette a csomtartóba. Majd, hogy le ne essen a bilincs, meghúzta jól. Annyira, hogy a bevágás két széle, ami normál esetben kb 3mm-re van egymástól összeért. Szóval rugalmas anyag a cro-mo, de azért ennyire nem, úgyhogy a bevágás alatt nem sokkal eltört... Most k.. boldog vagyok, nem tudom még mi lesz.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ó-jeeeee...
most csak ez, semmi jihá... finom pihegés, nyugodt idegpályák, finomodó ráncok, széthúzódó szájsarkak...
ezen tünetek jelenleg rajtam mutatkoznak, mivel épp most jöttem haza, Liquidbuggerrel megejtett másfélórás városi tekergésbõl... hmmmmmm... fincsi...

píc-ájszkrím-szeksz ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák