Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. június 24. - 11:28

...meg különben is. Milyen hülyén néz ki, hogy a teló vége átjön a stucnin. És csak úgy meredezik. Legalább ültetnél bele virágot.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. június 24. - 11:21

Charon, nézegettem a fotókat... szal nem akarlak kiábrándítani, de ez nem tandem. A tandem kétüléses. Ezen viszont csak egy szék van. Ez csak egy hosszú birigli.
Ne haragudj, ezt el kellett mondanom, úgy érzem már elég idõs vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot. :air:
Ne haragudj, ezt el kellett mondanom, úgy érzem már elég idõs vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot. :air:
Ausztria, Kenguruk földje!
vendég_Charon_*
Írta 2005. június 24. - 09:47

http://pix.bikemag.h...k_pek/album421/
A tandem is born.
Ma még összebowdenezem keresztbe-kasul és
jövõ hétõl riogatunk mindenkit az utakon és ösvényeken. Jíííííííííííííííííííhááááááááááááááááá!
A tandem is born.
Ma még összebowdenezem keresztbe-kasul és

Írta 2005. június 23. - 23:59

Írta 2005. június 23. - 22:35

mellon, szlovákparis marciról van infód? nevezés, idõpont?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. június 23. - 21:26

Mellon, Thommey!
Boldog szülinapot tõlem is!
Boldog szülinapot tõlem is!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. június 23. - 18:20

Örülök hogy sokan jöttök a Bükk marcira, mi is ott leszünk. Biztos jó buli lesz, már alig várom!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. június 23. - 16:45

:cheers:
Köszönöm én is mindenkinek a jó kívánságokat, egyuttal én is grat Thynak, bár még mindig le van maradva 1 évvel mögöttem, igaz ez már tavaly is így volt...
Egyébként ha minden jól megy, ma este egy rövid HHH körre kijutok tekerni, feltéve, hogy a tegnap este a kerékbe juttatott 1/3ad tubusnyi dzsuba elegendõ legyen a defekt megszüntetésére. Reggel még nem láttam nyomát problémának, remélem jó lesz a kerék így.
Hétvégén esküvõre megyünk Zitával, így most sajnos nem tudunk tekerni, de majd jövõ héten igyekszünk bepótolni a lemaradást.
A Bükk marcit még nem tudom. Akor lesza Szlov paradicsomos maraton is, lehet, hogy inkább oda kéne mennem ??
Majd megétom még.
Köszönöm én is mindenkinek a jó kívánságokat, egyuttal én is grat Thynak, bár még mindig le van maradva 1 évvel mögöttem, igaz ez már tavaly is így volt...

Egyébként ha minden jól megy, ma este egy rövid HHH körre kijutok tekerni, feltéve, hogy a tegnap este a kerékbe juttatott 1/3ad tubusnyi dzsuba elegendõ legyen a defekt megszüntetésére. Reggel még nem láttam nyomát problémának, remélem jó lesz a kerék így.
Hétvégén esküvõre megyünk Zitával, így most sajnos nem tudunk tekerni, de majd jövõ héten igyekszünk bepótolni a lemaradást.
A Bükk marcit még nem tudom. Akor lesza Szlov paradicsomos maraton is, lehet, hogy inkább oda kéne mennem ??
Majd megétom még.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2005. június 23. - 16:44

Írta 2005. június 23. - 16:15

szam, de megyünk,csak nincs meg a 3. embör. jah, tesom uzeni, h "kabbe"
) amúgy bro mostanában minden nap hegyen van, kicsit rákattant a témára. jah és VETT BUKÓÓÓTTTTT
)))

Írta 2005. június 23. - 14:44

KeX:
Miért? nem mentek Norbival a Salzkammerguti marcira?
Szam
ui.:Tegnap majdnem elütöttem tesódat a margithídon...sorry.
Miért? nem mentek Norbival a Salzkammerguti marcira?
Szam
ui.:Tegnap majdnem elütöttem tesódat a margithídon...sorry.
Írta 2005. június 23. - 14:31

Kex:nekem sajna ugrott a Salzkammergut ez évben is...
bocs
Mindenkinek köszi a köszöntést:)

bocs
Mindenkinek köszi a köszöntést:)
Írta 2005. június 23. - 14:23

Írta 2005. június 23. - 14:14

Írta 2005. június 23. - 13:52

Era:mi van veled? hétvégén merre leszel?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2005. június 23. - 13:13

Konamanó: Paullal mi is kérünk 2 helyet a Bükkmarci szálására!
Thy, Mellon: Boldog szülinapot!
Thy, Mellon: Boldog szülinapot!
Írta 2005. június 23. - 13:01

isten éltesse a születésnaposokat!
valaki ma késõ délután egy laza kevély/kovácsi/akármi tekerés? (mobilom meghalt úgyhogy itt fórumon értek el)
következõ eseses potenciális idõpont?
Thy: skammergutra mikor tudsz biztosat mondani, mert lenne pár emberke, aki lenyúlná a 3. helyet.
valaki ma késõ délután egy laza kevély/kovácsi/akármi tekerés? (mobilom meghalt úgyhogy itt fórumon értek el)
következõ eseses potenciális idõpont?

Thy: skammergutra mikor tudsz biztosat mondani, mert lenne pár emberke, aki lenyúlná a 3. helyet.
Írta 2005. június 23. - 10:52

Írta 2005. június 23. - 10:27

naná, hogy sátor!
tényleg úgy az igazi.
Korán kelni én se szeretek, de így beszéltük meg a többiekkel, mert az a vonat ami pénteken megy nem igazán jön össze nekünk.

Korán kelni én se szeretek, de így beszéltük meg a többiekkel, mert az a vonat ami pénteken megy nem igazán jön össze nekünk.

Írta 2005. június 23. - 10:10

konamano: én már lemennék péntek este,hogy szombaton végre ne keljen korán kelnem,rohadtul utálom és hétköznap nem tudok nyugotan heverészni :spioch: ti is sátraznátok? mert szerintem úgy az igazi :lick:Mellon, Thommey: Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Skiri és konamano
Ja igen és a szállás intézve
7 személyes házikók vannak, ahogy tavaly is 1300 Ft egy éccaka per buksi (eddig két házat foglaltam, de még van szabad)
akik eddig jelentkeztek:
thommey+ors
wanna
kahlesz + ?
lens + zed
dit
dit: gyere akkor velünk! Öcsémékkel, meg két barátunkkal megyek, viszont csak szombat reggel. Konavonattal, ami ha jól amlékszem 8:05-kor indul a délibõl.
a lábad hogy van?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu