Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De csak miután megjavították a defektet.... ;-)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lehet, hogy csak szexisták. Egy feminista fel lenne háborodva a helyedben. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Na, tényleg egészen meg vagyok hatódva, milyen segítõkészek vagytok fiúk.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Vagy a nappaliban ... :)
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Leszámítva, ha összefutsz egy bringással a kapualjban.... :-)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Para! Szép álmokat!

Képzeljétek, holnap nem dolgozom, köztisztviselõk napja van. Tekerhetnénk, ha ráér valaki!

Ja, elfelejtettem a történetem végét elmondani. Este, mikor már órák óta otthon pihent a gép, egyszercsak nagy szisszenést hallok. Leeresztett az elsõkerék. Nem értettem miért éppen akkor csinálta, de örülök, hogy nem útközben hazafelé. Szóval ma hazamegyek és kénytelen leszek én magam megragasztani azt a gumit. :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, sziasztok!

Újra itt... kicsit még fáradtan (aki volt a talin, tudja miért is)...

Nagyon mennék tekerni a dombunkra (mátra) vmikor jövõhétvégén pölö, ha van csatlakozó...

Most ennyi... mingyá lefejelem a billentyûzetet... :-/ (a héten már mentem egy majdnem teljes kört az 1essel, mert elaludtam...)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Ezt nem egészen így éltem meg. Olyan mérges voltam magamra, mert az esõbõl nem lett semmi viszont jó lett volna tekerni egyet ...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Te tudtál valamit, miért nem kell oda felmenni...

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Era: így utólag könnyû okosnak lenni, de a margithídon tudtam volna adni pótbelsõt és ragacskészletet is :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagyon félnek. :)
Lensver, Zed jó utat, érezzétek magatokat nagyon jól, de aztán várunk haza titeket. ;)

Tegnapi defektjeim története:
Reggel, amikor a munkába indultam a biciklivel a kapuban eszembe jutott, hogy vissza kellene mennem a defekt javító készletért, de nem tettem, gondolván úgysem volt már egy éve defektem. Persze az élet megmutatta, hogy mindig hallgassunk a megérzéseinkre.
Munka után feltekertem a HHH-re. Fenyõgyöngyétõl balra felfelé megtámadtam a hegyet. Jó erõben voltam és a biciklin történt állítások is nagyon tetszettek. Elégedetten izzadtam felfelé, amikor egyszercsak az Erdészháznál hallom, hogy valami veri a hátsó támvillát. Mi ez valami ág? Odanézek, hát egy 100-as szög állt ki a gumiból. Egy néma sikoly szakadt ki belõlem. Kihuzzam? De akkor leereszt! De nem forog el a kerék. Kihúztam és azonnal használhatatlanná vált a bicikli. Szerencsére arra jött két nagyon kedves Bringabandás srác és nekigyürekeztek a defektjavításnak. Az egyik srác azt mondta, hogy egy fél órája szerelte õ is az elsõ defektjét. Hamar megragasztották és felpumpálták és elporoztak a hegynek felfelé.
Elbizonytalanodtam, merre menjek, tekerjek-e tovább, vagy húzzak haza, amíg van levegõ a kerékben.
De én mentem tovább. A hangár fölötti ösvényen kivágták azokat a tavasszal oly szép kis sárga virágos bokrokat, amikbõl mára csak a tüskés ágak maradtak. Kerülgettem õket, márahogy sikerült, néhányon azért átgurultam, ilyenkor fel is jajjdultam magamban. Aztán elégedetten rátértem a szintútra és már majdnem elértem a hazafelé vezetõ kék csúcsjelzésû meredek ösvényt, amikor valahogy fura hangja lett a kerék alatt a talajnak. Ajjaj, csak nem ? És igen, látom, hogy lapos az elsõ! De megrémülni nem igazán volt idõm, mert a kanyarban ott állt megmentõ angyalom egy karbon Giant-es srác személyében. Éppen állt és telefonált. :) Azonnal felmérte a helyzetet, ahogy begördültem elé. Talán esdeklõ tekintetem, vagy a furcsa zaj miatt, de megnyugtatólag bólogatott - segít. Aztán kérés nélkül nekifogott a bringa szerelésének. Nem tudom, hogy ez a nap szerencsés, vagy szerencsétlen volt-e részemrõl. Minden esetre nagyon kedves és segítõkész srácokkal találkoztam. Ezúton is köszönöm és hálás vagyok érte, hogy ilyenek ezek a bringás fiúk.
Azt a tanulságot azért leszûrtem, hogy mint az esõkabát az esõt, a javító készlet is távol tartja a tüskéket!

Vasárnap Duna Maraton!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gratula! Érdekes, hogy mennyit szórakoznak a vízummal...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gondoltam megosztom veletek örömömet:

Megkaptam Usába a vizumot 10 évre!!! Ehhez kemény évek munkája szükségeltetett, mert be kellett bizonyítanom, hogy visszatérek MO-ra. Eddig már vagy 7szer voltam kint, és mikor ezt megmondtam a konzulnak, azt mondta, hogy "ó az igen", megkérdezte, nem-e akarok ott maradni, mire mondtam, hogy Mo is van olyan jó hely, mint Usa, és kösz nem, és erre megadta ezt a manapság ritkaságba menõ intervallumot.
Nekem, aki úgy kezdte pályafutását 1998-ban a nagykövetségen, hogy egybõl elutasítottak. :D
Szóval most végre Hawaii van! (És a hab a tortán: Zed is megkapta! - bár csak egy évre, úgyhogy 2 hét múlva együtt utazunk.)
Éljen!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Féken is. :-)
De egy jó hosszú utas teló rengeteget dob a teljesítményen.

Ez nem igaz. A Stabban X-Vert carbon van, eminek elég hosszú az útja (180mm), mégis lassabban megyek vele, mint a CC gép/SID kombinációval. Legalábbis felfelé :D :D :D
Ausztria, Kenguruk földje!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nézzetek be a BikeMagFórumTeam/új csapatmez topikba!
Úgy néz ki, valóban lesz mezünk!
Megvan az 50 ember!
Aki szeretne még fórumos mezt, az igyekezzen, nehogy lemaradjon! :)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
kössz Charon :)

:love1:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sajna nem...nincsen..de nekünk is csak 2 bringa lesz:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Féken is. :-)
Ha túl jó, akkor bízol benne és mered engedni. Ha nem fog és nem tudtad, akkor is. :-DDD
De egy jó hosszú utas teló rengeteget dob a teljesítményen.

@Thy: Foglaltam nektek is szállást: 2e perfõperéj, garázzsal, részünkrõl 3, részetekrõl 4 bringával, meg szumma két autóval, nagy garázzsal, kerttel, medencével, saját zuhanyzókkal, etc. Szal Hilton *****.
Ótóval jöttök?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért az nem csak a telón múlik...

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
grat az új telóhoz era!

a Bükkmarcis szállásról:

lefoglaltam a 3. házat is, mert már 16-an vagyunk :)

Viszont így még van 5 szabad helyünk!!!!