Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. július 05. - 10:44

Isten éltessen Zed! (csak így egyszerûen...
)

When the day is through, all I want to do is slow down...
vendég_Charon_*
Írta 2005. július 05. - 08:58

Boldog Szülinapot Zed bácsi!
:beer: :impreziar :impra: :mmraise:
Dawn+Charon
:beer: :impreziar :impra: :mmraise:
Dawn+Charon
Írta 2005. július 05. - 08:52

Írta 2005. július 05. - 08:32

Drága Párom! Boldog szülinapot kívánok neked és hosszú, boldog életet.
:winko:
:love1:
:koncert:
:winko:
:love1:
:koncert:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Charon_*
Írta 2005. július 04. - 13:19

Hja. Azért mondom. Kapálni, gyomlálni a kertben rendszeresen szoktam. A legjobb az volt, amikor pólón keresztül is leégtem :-)
Írta 2005. július 04. - 12:43

vendég_Charon_*
Írta 2005. július 04. - 10:37

Kapálj egyszer akár csak egy napot is kint a tûzõ napon, és neked is eltûnnek a csíkjaid.charon, nem is vagy igazi bringás:
még nincs határozott kontraszt a mez által takart, illetve szabadon hagyott kar részei között...s már julius van! :-)
Írta 2005. július 04. - 08:22

Kex, New York és New Jersey state-be, de egész pontosan ide:
1. http://www.plattekill.com/
2. http://www.diablofre.../park_info.html
Ezek freeride parkok, ahol azt tervezzük, hogy bebringázzuk az összes freeride, dh meg cc pályát. Igyekszünk majd egy jó nagy fotóanyagot összeállítani.
1. http://www.plattekill.com/
2. http://www.diablofre.../park_info.html
Ezek freeride parkok, ahol azt tervezzük, hogy bebringázzuk az összes freeride, dh meg cc pályát. Igyekszünk majd egy jó nagy fotóanyagot összeállítani.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. július 01. - 19:38

charon, nem is vagy igazi bringás:
még nincs határozott kontraszt a mez által takart, illetve szabadon hagyott kar részei között...s már julius van! :-)
Írta 2005. július 01. - 18:45

Magas tátra experience. Most jöttem haza, hááát. Egyszerûen ott minden nagyobb, mint nálunk a "hegyekben", elképesztõ méretek. Szegény fenyõk még mindíg konyultak jópár helyen, eltart mág néhány évig a romok takarítása. Próbáltam keresgélni montis útvonalakat, de a fejnyi sziklák miatt talán még benderbringával sem lehetne abszolválni. Thommey Te ha jól emléxem tekertél arrafele ugye? Szerinted esélytelen a dolog?
Nati, Zed, bon volyázs, hozhatnátok amcsiból egy pár norcsórdeszkát szuvenír gyanánt
Pontossabban hova mentek?
Nati, Zed, bon volyázs, hozhatnátok amcsiból egy pár norcsórdeszkát szuvenír gyanánt

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. július 01. - 13:46

Szerdán nem mentem fel Erával a HHH-ra, mert megijedtem egy pár csepp esõtõl ... tegnap úgy gondoltam, nem engedem magam eltántorítani ... kicsit megáztam

"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)
vendég_Charon_*
Írta 2005. július 01. - 09:36

Írta 2005. június 30. - 20:43

Hejj, azt a srácot én ismerem. Hozzá járkáltam a döglõdõ telómmal...
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. június 30. - 18:09

Kala: Bíró Zsolt a becsületes neve. Hogy megy a nagygép?
Köcce!
Gép az fain,már nem olyan chopper,és egyben van de nagyon.Mondjuk nem akkora nagy,mint a tied:) (arra is kíváncsi lennék de nagyon:) )
Írta 2005. június 30. - 16:53

Írta 2005. június 30. - 15:31

Thy, benne vagyok, mehetünk tekerni jól. De Borárosig hév, mert CC géppel is utálom a szabadkikötõit, szörnnyel meg egyenesen katasztrófa.
Nem a bringa nem megy velünk, Garbanzo amúgy is Kanadában van. Majd bérelünk, Platekill-en úgyis Turner DHR a kölcsönzõs gép. Igaz, inkább epic ride-olni fogunk, azaz hosszúkat megyünk majd, naagy hegyekkel. Ja és megnézzük Chase bácsi falujának bájkparkját is.
Ja, és ne verd át a népet, nem is a Velotrade-be mész melózni, hanem a Pól Lánge Hángöribe.
Nem a bringa nem megy velünk, Garbanzo amúgy is Kanadában van. Majd bérelünk, Platekill-en úgyis Turner DHR a kölcsönzõs gép. Igaz, inkább epic ride-olni fogunk, azaz hosszúkat megyünk majd, naagy hegyekkel. Ja és megnézzük Chase bácsi falujának bájkparkját is.

Ja, és ne verd át a népet, nem is a Velotrade-be mész melózni, hanem a Pól Lánge Hángöribe.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. június 30. - 15:22

Kala: Bíró Zsolt a becsületes neve. Hogy megy a nagygép?
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. június 30. - 13:19

Thy:a Ricsi termékmanager srátz keresztnevét meg tudnád majd nékem mondani? 1 Speckó STP 120-szal megy...
Gratta az új melóhoz!Mit fox pontosan csinni?
Gratta az új melóhoz!Mit fox pontosan csinni?
Írta 2005. június 30. - 13:08

Na ezt is megértem:D
Az uccsó "munka"napomat töltöm a Hugóban, és holnaptól Velotrade...
És végre több idõt tölthetek a kedvesemmel, és nem kell hétévégén melózni, meg 4 kor végzek..
USA: fene a pofátok...legalább visszaviszed a gépet megmutatni Garabanzóba?
Jó utat!
Zed:jövõ héttõl meló utáni tekerés?
Az uccsó "munka"napomat töltöm a Hugóban, és holnaptól Velotrade...
És végre több idõt tölthetek a kedvesemmel, és nem kell hétévégén melózni, meg 4 kor végzek..
USA: fene a pofátok...legalább visszaviszed a gépet megmutatni Garabanzóba?
Jó utat!
Zed:jövõ héttõl meló utáni tekerés?
Írta 2005. június 30. - 12:58

Végülis a nappaliban egészen jó esélyed van összefutni egy kedves bringással
Ha sexista, ha nem.

Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt