burce: a viharsarkiak ennyibõl is megértik egymást ;-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Started by
zOrg
, 2004. November 16. 09:55
Posted 2005. July 21. - 13:04

Posted 2005. July 21. - 12:59

ez jó!
- hoax vagy ismered?
- igen!
:-)
szóval akkor melyik?
(amúgy Era részesedést kap tuti :-))
Ha meg jól értem a dolgokat, amit virágnyelven elmeséltek, akkor Trifóék boldog utánfutót a tandem mögé :-)
- hoax vagy ismered?
- igen!
:-)
szóval akkor melyik?
(amúgy Era részesedést kap tuti :-))
Ha meg jól értem a dolgokat, amit virágnyelven elmeséltek, akkor Trifóék boldog utánfutót a tandem mögé :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. July 21. - 12:09

Lesz ma telihódas tekerés KT2.0-sokkal, tali 9 órakor a Batthyányi téren. Felzúzunk a HHH-ra betonon, aztán bulizunk a rekettyésben, jó idő esetén alternatív programként lehet kicsit éjszakai terepezni hazafelé (lámpa).
Posted 2005. July 21. - 10:00

Hehe...ezt kérdeztem kábé 10mp ezelõtt Én is

When the day is through, all I want to do is slow down...
Posted 2005. July 21. - 09:51

Posted 2005. July 21. - 09:43

Era!
Ez a levél amit küldtél, ez komoly, vagy csak hoax? (szal ismered, aki kiadja?)
Köszi.
Ez a levél amit küldtél, ez komoly, vagy csak hoax? (szal ismered, aki kiadja?)
Köszi.
When the day is through, all I want to do is slow down...
Posted 2005. July 21. - 08:46

A tandem hátsó ülését ajánlod fel?
Huhh, ahhoz nagyon meg kell ám bízni az elõl ülõben...
Szia Jenõ!
Hogy vagy?
Nõ a pocak?
Tegnap Orssal, Thy-jal egy aszfaltosat mentünk, én kiköptem mögöttük a tûdõmet. A tájbringa gyakorlás le lett szavazva, így még aszfaltoztunk egy kicsit. Aztán hazafelé Paullal legurultunk a Szép juhászné felé, repülõtér, HHH.
Az egyik "laza" felfelénél a reptér mellett Paul megkérdezte mennyi a pulzusom, mondtam, 193. Neki 125! volt. (Ennyit a kondimról.
)
De nagyon jó volt a lefelé jövet. Apró dolgokat állítottunk a biciklin és most álom volt vele jönni. Nem is féltem!
Huhh, ahhoz nagyon meg kell ám bízni az elõl ülõben...

Szia Jenõ!
Hogy vagy?
Nõ a pocak?

Tegnap Orssal, Thy-jal egy aszfaltosat mentünk, én kiköptem mögöttük a tûdõmet. A tájbringa gyakorlás le lett szavazva, így még aszfaltoztunk egy kicsit. Aztán hazafelé Paullal legurultunk a Szép juhászné felé, repülõtér, HHH.
Az egyik "laza" felfelénél a reptér mellett Paul megkérdezte mennyi a pulzusom, mondtam, 193. Neki 125! volt. (Ennyit a kondimról.

De nagyon jó volt a lefelé jövet. Apró dolgokat állítottunk a biciklin és most álom volt vele jönni. Nem is féltem!

Posted 2005. July 20. - 22:32

Na, errõl a délutáni bringázásról meg jól lemaradtam, pedig mentem volna...
Elnyerte "már tényleg majdnem teljesen kész" formáját a tandemünk. Éppen csak a kazánfûtõm már felmentést kapott kazánfûtésbõl. Szoval, keresek vállalkozó szellemû kerekest, hogy segítsen tesztelni.
...mert már megint elfelejtettem kijelentkezni...
--Trifo
Elnyerte "már tényleg majdnem teljesen kész" formáját a tandemünk. Éppen csak a kazánfûtõm már felmentést kapott kazánfûtésbõl. Szoval, keresek vállalkozó szellemû kerekest, hogy segítsen tesztelni.
...mert már megint elfelejtettem kijelentkezni...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2005. July 20. - 22:29

Posted 2005. July 20. - 16:20

Hehe
Ez a szellemes sztori jó lehetett.
Ma találkozzunk akkor a Mammutnál negyed 6-kor.
Lehet egy kis tájbringa kóstolás is becsúszik.
Ez a szellemes sztori jó lehetett.

Ma találkozzunk akkor a Mammutnál negyed 6-kor.
Lehet egy kis tájbringa kóstolás is becsúszik.

Posted 2005. July 20. - 14:43

Era: koszi szepen! 
Egyebkent a mosomedvek bekoltoztek a hazba es akkora zajt csaptak a falak menten levo resekben, hogy volt olyan latogato, aki nem mert egyedul maradni a felso emeleten, mert olyan hangjuk volt,mintha szellemek futkaroznanak, kaparasznanak, sivitenenek. A medvecsalad vegul ki lett lakoltatva. Meg jo, mert egy csomo horrort neztunk itt mostanaban, es egyedul a nema csendben is kisse felelmetes odafont a recsego padloval.

Egyebkent a mosomedvek bekoltoztek a hazba es akkora zajt csaptak a falak menten levo resekben, hogy volt olyan latogato, aki nem mert egyedul maradni a felso emeleten, mert olyan hangjuk volt,mintha szellemek futkaroznanak, kaparasznanak, sivitenenek. A medvecsalad vegul ki lett lakoltatva. Meg jo, mert egy csomo horrort neztunk itt mostanaban, es egyedul a nema csendben is kisse felelmetes odafont a recsego padloval.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. July 20. - 13:33

Posted 2005. July 20. - 08:37

Lensver nagyon jó pihenést, és szórakozást kívánok. (Nekem a mosómaci tetszett a legjobban.)
Van kedve valakinek ma munka után tekeregni itt a budai hegyekben, persze csak kényelmesen?
Van kedve valakinek ma munka után tekeregni itt a budai hegyekben, persze csak kényelmesen?
Posted 2005. July 20. - 00:56

Nem, en anyut latogatom, mert o itt lakik mar kb.8 eve!
Ugyhogy most kiralysag van, es holnaputan erkezik Zed is, es akkor mar bringas kepeket is tudok felrakni.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. July 19. - 23:29

Para, a szlovák pari lehet, hogy engem is érdekelne! (fõleg ha még turbósítanánk egy ottani sátrazással ;-))
Charon, tudnék kölcsönadni, csak ugye te ott, én itt stb.
Lens, a többiek biztos értenek mindent, de megkérdezhetem, hogy te most akkor dolgozni utaztál ki? vagy ez is olyasmi út, mint ahogy Bors volt a finneknél?
Jó idõt mindenkinek!
B.
Charon, tudnék kölcsönadni, csak ugye te ott, én itt stb.
Lens, a többiek biztos értenek mindent, de megkérdezhetem, hogy te most akkor dolgozni utaztál ki? vagy ez is olyasmi út, mint ahogy Bors volt a finneknél?
Jó idõt mindenkinek!
B.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. July 19. - 18:49

Sziasztok! Vegre New Jersey-be is megjott a jo ido, azaz mar nem szakad tobbet az eso. Sajna meg mindig 90%-os a paratartalom, de legalabb sut a nap. A dogmeleget azonban csak azok erzik, akik a szabadban dolgoznak, hiszen itt mindenki kocsival jar kel, ahol legkondi van. Egyebkent erre nekem -aki nincs hozzaszokva a jeghideg levegohoz - kulon fel kell keszulnom es minden boltba egy hosszu ujju bringas szeldzsekivel megyek be. Elofordul olyan bolt, ahol meg ebben is fazom.
Itt van nehany foto az allatokrol, amik korbevesznek minket a farmon - jo sok van beloluk. http://community.web.../user/lensver33
Mai erdei setam kozben pl. lattam sok ozet, borzokat meg egy marha ari erdei teknost, amint eppen tele volt a szaja kajaval.
Itt van nehany foto az allatokrol, amik korbevesznek minket a farmon - jo sok van beloluk. http://community.web.../user/lensver33
Mai erdei setam kozben pl. lattam sok ozet, borzokat meg egy marha ari erdei teknost, amint eppen tele volt a szaja kajaval.
Posted 2005. July 19. - 16:30

Szammer: én is csak hét közepén mennék le, szívesen csatlakozok hozzád. Viszont a visszautat már a többiekkel egyidõben (vasárnap?) tervezem.
Posted 2005. July 19. - 16:19

Csaó Para!
Az agusztusi Lillafüredi tekerés a tavalyi élmények miatt (kutya, kormányválság stb) miatt idén is érdekel.
De csak a hét közepén mennék 2-3 napra ha lesz olyan 1-2 tag aki hajlandó kocsival lejönni velem. (a kocsit biztosítom)
Joghurt veled!
Szammer
Az agusztusi Lillafüredi tekerés a tavalyi élmények miatt (kutya, kormányválság stb) miatt idén is érdekel.
De csak a hét közepén mennék 2-3 napra ha lesz olyan 1-2 tag aki hajlandó kocsival lejönni velem. (a kocsit biztosítom)
Joghurt veled!
Szammer
Posted 2005. July 19. - 11:42

vendég_Charon_*
Posted 2005. July 19. - 11:33

Egy akármilyen olcsó fajta (nem feltétlen Thule) kerékpártartót autó tetõre valaki nem tudna kölcsönadni SAUH idejére?