... de kiszakítottam a tengelyt a pedáltestbõl nyeregbõl kiállva a csapágy prrázúzásával...)
Jujj Dante, Te olyan erõs vagy :love1:
... de kiszakítottam a tengelyt a pedáltestbõl nyeregbõl kiállva a csapágy prrázúzásával...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
üzenofalon a menetrend...jelen állás szerint randi délben a szentendrei hév állomáson...várunk szeretettelHa nem xc-zek éppen kerepesen, akkor szeretnék menni én is. (hozé - pedálom megcsináltam...elvileg
múlt szombaton is mentünk volna együtt, de kiszakítottam a tengelyt a pedáltestbõl nyeregbõl kiállva a csapágy prrázúzásával...)
Tervezet van mar. Bikertigger majd leirja, o tudja, en csak megyek amerre visz minket
Papretre fel szerintem es onnan mittomen merre vittek multkor is
ha jönnek Hozéék, akkor lajos forrás és környék, sztem kõhegyrõl kéne menni,Tervezet van mar. Bikertigger majd leirja, o tudja, en csak megyek amerre visz minket
Papretre fel szerintem es onnan mittomen merre vittek multkor is
Engem érdekel. Merre mentek? Van már útvonal?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakLensver
Szombaton ugy nez ki, megint pilis. Van kedved ilyen pici turat nyomni velunk ismet?Vagy barkinek?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Ha jól emlékszek, akkor Lens nem lesz a hétvégén. De lassan pontosíthatnánk..Lensver
Szombaton ugy nez ki, megint pilis. Van kedved ilyen pici turat nyomni velunk ismet?Vagy barkinek?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakPARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák