Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

... de kiszakítottam a tengelyt a pedáltestbõl nyeregbõl kiállva a csapágy prrázúzásával...)

Jujj Dante, Te olyan erõs vagy :love1:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
okké, köszi, átnézek oda, de majd csak szombaton fog kiderülni szerintem...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ha nem xc-zek éppen kerepesen, akkor szeretnék menni én is. (hozé - pedálom megcsináltam...elvileg :) múlt szombaton is mentünk volna együtt, de kiszakítottam a tengelyt a pedáltestbõl nyeregbõl kiállva a csapágy prrázúzásával...)

üzenofalon a menetrend...jelen állás szerint randi délben a szentendrei hév állomáson...várunk szeretettel :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Tervezet van mar. Bikertigger majd leirja, o tudja, en csak megyek amerre visz minket :) Papretre fel szerintem es onnan mittomen merre vittek multkor is :)

Ha nem xc-zek éppen kerepesen, akkor szeretnék menni én is. (hozé - pedálom megcsináltam...elvileg :) múlt szombaton is mentünk volna együtt, de kiszakítottam a tengelyt a pedáltestbõl nyeregbõl kiállva a csapágy prrázúzásával...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
nem ez az a topik: http://www.forum.bik...read.php?t=2060 ? :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pixel: mennyibe kerül egy ilyen kirándulás? Lehet én is elmennék...

Na, komolyan. Jövõ hétvégén van a fórumos tali Sikondán. Itt egy kis kedvcsináló:
http://zooom.uw.hu/p...konda/index.htm

Egyébként itt a topik: http://www.forum.bik...read.php?t=2066

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
Volt tavaly az a Scott carbonos cikk az újságban. Ott a bemutató valahol Svájcban volt, kb. 3000m-es magasságban. És a cikkiró nagyon ki volt bukva a magasságtól. Bár elvileg néhány nap alatt hozzászoksz.
Vagy nem.
Marci

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Srácok, most nem tudok menni, mert a hétvégén a Mátrába utazunk. Jövõ hétvégén pedig a Mecsekbe, azután meg a Bükkbe. Viszont azután ismét ráérek. :)

Pixel, hát ez nagyszerû, és hogy pont Norbi lesz a társad, nem csodálom, õ majd tud húzni fölfele! ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tervezet van mar. Bikertigger majd leirja, o tudja, en csak megyek amerre visz minket :) Papretre fel szerintem es onnan mittomen merre vittek multkor is :)

ha jönnek Hozéék, akkor lajos forrás és környék, sztem kõhegyrõl kéne menni,
ha nem akkor én dobogókõt vagy prédikálószéket javasolnék, vagy ilesmi...meglássuk...
ha közbe lesz még esõ és dágvány akkor megint más...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Engem érdekel. Merre mentek? Van már útvonal?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Lensver

Szombaton ugy nez ki, megint pilis. Van kedved ilyen pici turat nyomni velunk ismet? :) Vagy barkinek?

Engem érdekel. Merre mentek? Van már útvonal?

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Lensver

Szombaton ugy nez ki, megint pilis. Van kedved ilyen pici turat nyomni velunk ismet? :) Vagy barkinek?

Ha jól emlékszek, akkor Lens nem lesz a hétvégén. De lassan pontosíthatnánk.. :) (Vagy már megtettük?)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Újdonsült barátunk, Norbi lesz az utitársam.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lensver

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Pix, mit takar a "megyünk"??? Örülök, hogy ennyi jóhírt olvasok itt a BL topikban! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Jajjajajjj, nagyon úgy néz ki, tényleg megyünk a Himalaya maratonra, ha valaki még élve akar látni, az sürgősen szóljon, mert kint 13 féle betegségtől fogok meghalni, miközben 3000 méteren 0 fokban vacogok a sátorban, úgy érzem magam mint aki beszállt valami ultrabrutál hullámvasútba és már csak az indulást várja :)))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hejhejhej!!!
Hölgyeim és Uraim nagyon úgy fest, hogy jövõhét közepétõl végre búcsút mondok a bkv által nyújtott élvezeteknek, és négy kerékre váltok végreeeeeeeeeeee!!!!!
:) :) :)
veszélyesen húzódik szét a szám, így ha sikondán kissé dzsókeres fazonnal jelennék meg, az csak a gyönyörtõl lesz :)
jippppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Halihó!

Jelentjük, megjöttünk délrõl, élünk és virulunk, csak az elmúlt 3 nap munka már kicsit feledtette a nyaralást :(
Ami egyébként szuper volt, kifogástalan idõjárással :)
A fotókat is sikerült ma felvarázsolni, úgyhogy akit érdekelnek további fotók, itt megnézheti! Asszondták, akik már látták, hogy nagyon szépek :D

Azt viszont nagyon sajnáljuk, hogy a szombati Börzsöny túráról lemaradtunk.

üdv mindenkinek, Sikondára megyünk!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Elindult az újabb kör a BikeMagForumTeam-es mezigények összegyûjtésére. Nézzetek be ide: http://forum.bikemag...24&page=2&pp=10

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pontosan. Szal magyarok gatyát felkötni.