Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Besztercebánya képek,
tömegközlekedés, leírás,
Zólyom,

ZÓLYOM VÁRA (ZÁMOK ZVOLEN)

Feltöltött kép

A várkastély 1370 és 1382 között épült I. Lajos magyar király részére. 1548 után átépítették és megerõsítették. 1894 és 1382 között restaurálták, teljes rekonstrukciójára 1945 után került sor. A várkastélyt a Szlovák Nemzeti Galéria felügyeli.

Tárlatok:
Feltöltött kép
Feltöltött kép A gótikusmûvészetek lapidáriuma
Feltöltött kép Régi európai mesterségek

Tel.: +421 (0)45/532 19 03
Nyitva: kedd-péntek, 10.00-tól 17.00-ig
szombat 9.00-tól 17.00-ig, vasárnap 10.00-tól 16.00-ig

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

De ha nem hozod a héten a cd-imet,akkor átnevezzük UTOLSÓ VACSORÁRA!!!:D
Thy

De ha nem hozod vissza a fogómat végre, akkor neked is véged lesz, mint a botnak! :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
De ha nem hozod a héten a cd-imet,akkor átnevezzük UTOLSÓ VACSORÁRA!!!:D
Thy

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Emberek!
Jövõ hét pénteken szeretettel várunk mindenkit Paullal egy tészta partira! :)
Program, menü a szokásos.

nem tudok elmenni ...
Feltöltött képFeltöltött kép

:love1:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
No, Hölgyeim és Uraim!

NAPTÁR2005 megbeszélt találkán akár már MA is megvehetõ Tõlem!
:-) naon ott van... bazinagy... :-)))))

Gyalogosvárosnézegetõsismerjükmegkörnyékbelihelyeinket címû mûsorunk elsõ adása elõre láthatólag január végén egyik vasárnap, amikor is Besztercebánya és Zólyom lenne a célpont...
Szabad helyek a buszban: 6
Lehet tervezgetni, kóstolgatni a gondolatot és a programot ;-)

HJa igen!
;-) MÁJUSBAN SLOVENSKI RAJ TORTÚRA! :-) --> szikla mászók topicja...

Most szombaton egy mátra sarazás-havazás? ::)

Era: most lehet, hogy Én is mennék arra a tésztamajszolásra... ::)

Jihááá... Paraferee voltam.......................................................

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Emberek!
Jövõ hét pénteken szeretettel várunk mindenkit Paullal egy tészta partira! :)
Program, menü a szokásos.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A met.hu - n holnaptól kezdve már tök jó idõt mondanak. Remélem ugyanúgy bejön, mint a tegnapi nappal kapcsolatos igaz elõrejelzés!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kahlesz: jobbulást kívánok! :)

KeX: Nem ma estére gondoltál? Tegnap persze szép tiszta volt az ég, de ma... :(

Para: Hurrá!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
És a cd-im is jönnek???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!
NAPTÁR2005 HOLNAPTÓL!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nati, gracc a bringához, elég hiperkillerdurvametálzsír. és akkor még enyhén fejeztem ki magam.

Húúú, ez pontos jellemzés volt! Tényleg ilyen! :D

Sajna csak most láttam ezt a meteoros kiirást, de most már késõ van ahhoz, hogy bárhova elinduljak. Azért mindjárt kinézek az erkélyrõl, hátha látom az Oriont.
:juhu:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
jól van, látom Ti sem vagytok normálisak :))
jánosh. vs. hhhnál miért számít a kilátás :rolleyes:? felfele mindenhol ua. neeem?

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szazs havercsótányok!
Ha már egyesek ilyen hebrákosra vették a vakerát, én is megkaparászom homloklebenyem belsõ oldalát, és megpróbálom kisagyam birizgálásával ide vakarintani pár sorocskát.:)
Szal csak röptében csókoltam a vakerátokat, de ha jól hegyezem fejem két oldalán ágaskodó radarernyejét, valami üss-tökös, vagy meeeteror akar elsuhanni felettünk ezzel is belepiszkolva egyhangú monoton ámbátor lenyûgözõen szép feketeségünkbe? És mindezt úgy teszi, hogy a média nem csinált belõle Sorozatot? Gondolok itt a vészhelyzetre meg ilyesfitty.
Vagy teljesen megettem a dolgot, és halvány lila tehenem sincs arról mit tekertek itt? Ez esetben tökk mindegy, jól esett már végre nem mechanikát tanulni.:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
csókolom, kérek egy háromridét. ez szerintem elég autentik. Para egy kicsit lehetne bõvebben az újságról, körülmények, szerkesztõk?(tudom nem illik a konkurencia "felségterületén", de jólenne tudni róla) van máshol róla info?

Más: http://www.geographi...ct=napi&id=3930

szóval ez a kis kõdarabka szántja végig mostanában az eget, a mérések szerint holnap lesz a legfényesebb (3,5 mag). Elvileg lehet látni, bár ha tényleg olyan fényes lesz, mint az androméda, akkor necces a dolog. mindenesetre egy próbát megér.
szummaszummárum, egy olyan ötletem támadt, hogy jó lenne felmenni, vmi jó magas hegyre - (hehe, szóval dombra), ahol esetleg a szmog nem annyira jelentõs, és onnan lecsekkolni a dolgot. ofkuz bringával.
én a jános hegyre szavazok (erzsébetkilátónál), de lehet hhh (lehet ott jobb a kilátás).
viszem a koordinátákat, ami alapján jól be lehet lõni a cuccost, meg egy ilyen öccá forintos játékbinokulárt, amit a szerecsenektõl boltolt a tesóm az aluljáróba, de ha valakinek lenne komolyabb aparátja, az jólenne ha elhozná!!!

Szóval kinek lenne kedve hozzá? hozzávalók: világossság (lámpa), meleg pia (tea, forraltbor etc), jó meleg ruha (szelet mondanak), meg binokulár, ha van !

miting mondjuk 7-kor fogas elõtt ?

p.s.: Nati, gracc a bringához, elég hiperkillerdurvametálzsír. és akkor még enyhén fejeztem ki magam.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
:-) na az sem rossz...

bruce: talán az a leghatékonyabb ha leírod nekik papírra ;-)

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

ezentúl már tök hülyének fognak nézni az újságárusok.

kereshetek bájkmagot. hogy mit? mondom b-á-j-k-m-a-g. jajj olyan nincs. és b-i-k-e-m-a-g? jaaaa, az a biciklis? várjon megnézem. elfogyott.

vagy akkor outdoor-t. áútdór van? nincs. o-u-t-d-o-o-r? nincs. de a múltkopr még volt! tudja, az a picit. jaaa! várjon csak aranyoskám, hát itt van egy. huh, jó, köszi.

:-)

a 3ride-ot hogy kérjem újságosnénitõl?:-)

nekem áutdórmagazin helyett áutósmagazint akart adni a csajszi :D

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ezentúl már tök hülyének fognak nézni az újságárusok.

kereshetek bájkmagot. hogy mit? mondom b-á-j-k-m-a-g. jajj olyan nincs. és b-i-k-e-m-a-g? jaaaa, az a biciklis? várjon megnézem. elfogyott.

vagy akkor outdoor-t. áútdór van? nincs. o-u-t-d-o-o-r? nincs. de a múltkopr még volt! tudja, az a picit. jaaa! várjon csak aranyoskám, hát itt van egy. huh, jó, köszi.

:-)

a 3ride-ot hogy kérjem újságosnénitõl?:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=299

mátra tt-vel kapcs senkinek semmi infó ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
A legtöbb pesti üzletben kapható...
Sajna próba számra a minisztérium nem ad vonalkódot, vónalkód nélkül nem veszi át hírker... :-P

Charon: jelenleg 4kerék vagyok reggel s este... :-(
dehordokmagamnálhaösszefutnánk ;-)

De megoldjuk... ;-)

mátra tt-vel kapcs senkinek semmi infó?

NAPTÁR2005: legfrissebb infó szerint MA kerül ki a boltokba, illetve hozzám... megfelelõ helyen jelentkezem ez ügyben!

péef voltam....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én Para szavaiból úgy vettem ki, hogy pesti bringás boltban van...