csókolom, kérek egy háromridét. ez szerintem elég autentik. Para egy kicsit lehetne bõvebben az újságról, körülmények, szerkesztõk?(tudom nem illik a konkurencia "felségterületén", de jólenne tudni róla) van máshol róla info?
Más:
http://www.geographi...ct=napi&id=3930szóval ez a kis kõdarabka szántja végig mostanában az eget, a mérések szerint holnap lesz a legfényesebb (3,5 mag). Elvileg lehet látni, bár ha tényleg olyan fényes lesz, mint az androméda, akkor necces a dolog. mindenesetre egy próbát megér.
szummaszummárum, egy olyan ötletem támadt, hogy jó lenne felmenni, vmi jó magas hegyre - (hehe, szóval dombra), ahol esetleg a szmog nem annyira jelentõs, és onnan lecsekkolni a dolgot. ofkuz bringával.
én a jános hegyre szavazok (erzsébetkilátónál), de lehet hhh (lehet ott jobb a kilátás).
viszem a koordinátákat, ami alapján jól be lehet lõni a cuccost, meg egy ilyen öccá forintos játékbinokulárt, amit a szerecsenektõl boltolt a tesóm az aluljáróba, de ha valakinek lenne komolyabb aparátja, az jólenne ha elhozná!!!
Szóval kinek lenne kedve hozzá? hozzávalók: világossság (lámpa), meleg pia (tea, forraltbor etc), jó meleg ruha (szelet mondanak), meg binokulár, ha van !
miting mondjuk 7-kor fogas elõtt ?
p.s.: Nati, gracc a bringához, elég hiperkillerdurvametálzsír. és akkor még enyhén fejeztem ki magam.