lehet szelektíven olvasok...de mikor is lenne ez a gyalogos túra ????
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. január 07. - 11:13

Írta 2005. január 07. - 10:35

Sziasztok!
Na,végre szabad vagyok,mint a madár. :aniolek_n
Mostantól sasszemmel figyelem mikor csaphatok le egy jó kis túrára. :jupi:
Na,végre szabad vagyok,mint a madár. :aniolek_n
Mostantól sasszemmel figyelem mikor csaphatok le egy jó kis túrára. :jupi:
Írta 2005. január 07. - 09:08

Ja, és a Zólyomi túrára Paul és Era is jelentkezik.

Írta 2005. január 07. - 08:51

Flow: De jó neked, hogy láthatod a csillagokat, mióta Pesten lakom, nagyon hiányoznak.
KeX: Mit csináljunk? Talán ma?
Lensver: Én is észre vettem ám ezeket a rózsaszín, narancs, sárga fekete pamacsokat robogni az égen... ; ´
Sajnos munkában csak a felettem lévõ eget láthatom. Köszi ezeket a csodálatos képeket a naplementérõl, eddig nem tudtam mibõl maradtam ki.
KeX: Mit csináljunk? Talán ma?
Lensver: Én is észre vettem ám ezeket a rózsaszín, narancs, sárga fekete pamacsokat robogni az égen... ; ´
Sajnos munkában csak a felettem lévõ eget láthatom. Köszi ezeket a csodálatos képeket a naplementérõl, eddig nem tudtam mibõl maradtam ki.
Írta 2005. január 07. - 08:19

Besztercebánya képek,
tömegközlekedés, leírás,
Zólyom,
ZÓLYOM VÁRA (ZÁMOK ZVOLEN)

A várkastély 1370 és 1382 között épült I. Lajos magyar király részére. 1548 után átépítették és megerõsítették. 1894 és 1382 között restaurálták, teljes rekonstrukciójára 1945 után került sor. A várkastélyt a Szlovák Nemzeti Galéria felügyeli.
Tárlatok:

A gótikusmûvészetek lapidáriuma
Régi európai mesterségek
Tel.: +421 (0)45/532 19 03
Nyitva: kedd-péntek, 10.00-tól 17.00-ig
szombat 9.00-tól 17.00-ig, vasárnap 10.00-tól 16.00-ig
Ismerjükmegkörnyezetünketgyalogosan mûsor jelentkezõi:
Dawn
Charon
MészÁgi+1
Nati
Zed
Györgyi
Péef
Busz szabad kapacitás: 0fõ
Sajna Pix 2 fõ hely már nincs :-(
DE gyertek akkor ótóval, és egybõl még 2 hely szabad!
tömegközlekedés, leírás,
Zólyom,
ZÓLYOM VÁRA (ZÁMOK ZVOLEN)

A várkastély 1370 és 1382 között épült I. Lajos magyar király részére. 1548 után átépítették és megerõsítették. 1894 és 1382 között restaurálták, teljes rekonstrukciójára 1945 után került sor. A várkastélyt a Szlovák Nemzeti Galéria felügyeli.
Tárlatok:

Tel.: +421 (0)45/532 19 03
Nyitva: kedd-péntek, 10.00-tól 17.00-ig
szombat 9.00-tól 17.00-ig, vasárnap 10.00-tól 16.00-ig
Ismerjükmegkörnyezetünketgyalogosan mûsor jelentkezõi:
Dawn
Charon
MészÁgi+1
Nati
Zed
Györgyi
Péef
Busz szabad kapacitás: 0fõ
Sajna Pix 2 fõ hely már nincs :-(
DE gyertek akkor ótóval, és egybõl még 2 hely szabad!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. január 07. - 01:06

lens: én is ezt tettem, csak lusta voltam kimozdulni, így az ablakból készültek képek
sztem is gyönyörûek voltak
sztem is gyönyörûek voltak
:a lángoló HHH:
avagy hogyan lesz egy szürke felhõbõl gyönyörûség
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
Írta 2005. január 06. - 23:54

Para, van még két hely Zólyombabe?
Ha nincs, mehetünk autóval is, és akkor még ketten beférnek hozzánk.
Ha nincs, mehetünk autóval is, és akkor még ketten beférnek hozzánk.
Írta 2005. január 06. - 23:53

Mivel nem lehet az elõzõ hozzászólásomat megváltoztatni, kénytelen vagyok egy új hozzászólást csinálni.
Valaki észrevette, hogy ma micsoda felhõzet volt az égen, miután a szél hû pásztorkutya módjára kergetni kezdte a barikat? Fogtam a fotómasinériát, és siettem ki a Margit-hidra, ahonnan a naplementés fotókat készitettem. Káprázatos, szinpompás elõadásban lehetett részem.
Ime, a Gyönyör Maga
Valaki észrevette, hogy ma micsoda felhõzet volt az égen, miután a szél hû pásztorkutya módjára kergetni kezdte a barikat? Fogtam a fotómasinériát, és siettem ki a Margit-hidra, ahonnan a naplementés fotókat készitettem. Káprázatos, szinpompás elõadásban lehetett részem.
Ime, a Gyönyör Maga

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. január 06. - 23:05

Para: én és Zed is megyünk tutira!!! Még a szülinapi partimat is elcsúsztatjuk emiatt.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. január 06. - 23:02

Bécsben a Prater strasse-i Cannondale üzletbe jár minden magyar cannondale buzi. Melegen
ajánljuk!!!

Írta 2005. január 06. - 21:14

Sziasztok, BUÉK utólag mindenkinek!
Bécsben nem tudtok véletlen valami jó kis bringaboltot, ahol érdemes lenne jövõ7n szétnézni?
Szammer bármilyen hihetetlen, még mindig nem felejtettem el a kompjútersztorit! Ha aktuális még, akkor privi!
üdv. mindenkinek!
Bécsben nem tudtok véletlen valami jó kis bringaboltot, ahol érdemes lenne jövõ7n szétnézni?

Szammer bármilyen hihetetlen, még mindig nem felejtettem el a kompjútersztorit! Ha aktuális még, akkor privi!

üdv. mindenkinek!
When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2005. január 06. - 20:01

egyedül asszem nemmegyek, túl sok a jeti a hegyen este.
azért ha valakit érdekel:
http://www.heavens-a...Budapest&TZ=CET
Hát ennyiben szerencsések a vidékiek! Nincs akkora "fényszennyezettség" (sem). Nekem csak ki kell nézni az ablakon azt ott van! Egy viszonylag sötét utcában szabad szemmel is megtaláltam ezt az üstököst. Egyébkén már kábé 2 hete egész jól látható kis kézitávcsõvel is, ha az ember megtalálja az égen. Nem kell nagy látványosságra számítani ám, egy kis homályos folt az egész.
Írta 2005. január 06. - 18:32

egyedül asszem nemmegyek, túl sok a jeti a hegyen este.
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 06. - 17:07

Írta 2005. január 06. - 17:04

vendég_Charon_*
Írta 2005. január 06. - 16:38

Én most is látok egy fénycsíkot, ha felnézek. 
Az van ráírva, hogy Philips 60W.

Az van ráírva, hogy Philips 60W.

Írta 2005. január 06. - 16:17

noh, tehát a gyegébbek kedvért: MA lesz a legfényesebb (január 6.), bringázáshoz úgy kapcsolódik, hogy akinek biciklije van, az nem bkv-val felmenni hegyre. Igen hegyre, mert nem a zeniten fog "világítani" bár most utánanéztem a dolognak, viszonylag magasan lesz. Viszont a hegyes dolog inkább a szmog miatt lenne jó. methu elvileg tiszta holdacskát jelez, de most konkrétan nemsok kék foltot látok magam felett (lehet mert szobában vagyok?
). magyarán ha 7-kor még mindíg ilyen szutyak, akkor canceled az egész.
eddig akkor senki? látcsöve vkinek?

eddig akkor senki? látcsöve vkinek?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. január 06. - 15:54

busztelítettségtõl függõen az útiktsg cca1000-2500HuF lenne...
mennyi is egy jegy miskolcig a vonatra? hmmmm...
mennyi is egy jegy miskolcig a vonatra? hmmmm...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. január 06. - 15:52

... 1894 és 1382 között restaurálták, teljes rekonstrukciójára 1945 után került sor ...
nem rossz. tudtak valamit ezek a sracok

mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. január 06. - 15:42

Para, mennyibe kerülne a zólyomi kirándulás?