Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A pénteki tésztaparti helyszíne: III. ker. Óbuda, (86, 6. busz végállomása, v. Hév Filatorigát, Baumax mellett) Reviczky u. 20. 5. kapucsengõ. Tel: 30/397-0836
Mindenkit szeretettel várunk!
Nati, vagy Trifo: Activity-t hozzatok, Solo kártya van.
Thommey: ne felejtsd légyszi a roppantó gyûrût és az XT 160-as tárcsához az adaptert a Manitou Axel Elite telómhoz. Köszi
Számítógép, dvd lejátszó van, filmet is hozhattok!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Na azert nem csak tolem fug. Mega van par hianyzo dolog. Jo, hogy tarcsafekes, mert utalok bowdenezni. Ebbol a szempontbol Rave SS-je az idealis gep. Vagy 1 fixi ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nos, köszönjük szépen Zed mester! :D

Era: ez Zed-tõl függ, úgyhogy szerintem a szülinapom tájékán fog végleg összerakódni, bár a fele már most is megvan, és eddig jól néz ki. Már alig várom, hogy kipróbáljam, bár az az igazság, hogy a sárba sajnálni fogom belevinni, betonon meg nem sok értelme ezt használni, úgyhogy meg fogom várni vele a felszáradást. Hétvégén meg ma is voltam a hegyekben, hát ott olyan dzsuva van, hogy nem Kismiska! Szombaton épp eleget szorult a kerekem, úgyhogy ma már csak betonon mentem. De milyet!!! Felmelegedés-ide vagy oda, irtóra élveztem ezt a mai meleget. Másfél mezben tekertem olyan meleg volt a hegyre föl. Aztán ahogy a nap elkezdett lebukni a felhõtlen égen, a Pilis hegyoldalai bearanyozódtak és olyan varázs lebegett az erdõk fölött, ami egy újabb feledhetetlen órával gazdagitotta meg életemet. Ezekért a percekért (is) érdemes élni. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Zed: ezek nekem csak szavak egymás után... :(
Majd megnézem személyesen azt a biciklit és eldöntöm, hogy szép-e vagy sem. A színe, ha jól tudom ezüst. :)

Nati: Mikorra lesz kész? Pénteken már azzal jösz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para: Nekünk jó. :)

Reggel majdnem elütött egy lökött turistabicajos az ELTE két épülete között a járdán. Olyan jó úttaartása volt, mint egy verébfingban megszédült muslicának. Komolyan attól féltem, hogy nekimegy az épületnek (már ha eljut odáig). De végül eldõlt, hogy nem megy neki. Kanyarodott egyet jobbra, és a nagy igyekezetben lerakta a térdét, mint a motorosok, aztán, ha már ilyen közel hajolt a szent anyaföldhöz, le is feküdt, hogy megcsókolja azt.
Így dõlt el, hogy egyszerûen eldõlt.

:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
igen.. febr. 6. lett a jan vége :-( remélem így is jó Mindenkinek...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Látom van idõd lógni:D
Menjél görgõzni:D
csak van ott egy....
Üdv:thy

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nemmegy, annyira nincs meleg :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Rohadjál meg:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Bruce: ha jól tudom, semmi se egyezik Nrs-sel, de errõl bõvebben nálam okosabb emberek tudnának beszélni (pl.Zed). Zed, itt vagy? Most szólj ehhez hozzá! :D A Romic rugóstag állitólag nagyon jó fölfelé (mert nem rugózik be), és irtó klassz lefelé. Ez kissé hárdkórosabb tag, mint egy cc-felfüggesztés, de azért 3 métert már nem lehet vele bevállalni. Nem mintha én bevállalnék.

Amiben megegyezik, hogy mindketto egy hagyomanyos vazformaju FSR felfuggeszteses negyforgaspontos vaz. Maga a vazforma nem a Giant talalmanya, 94-ben mar ugyanigy nezett ki a Turner Burner. A Gianttot ugy terveztek, hogy a rugostag alapallapota a teljesen kirugozott allapot legyen, es meg igy is kepes legyen reagalni a terep egyenetlensegeire. Mas vazakat is beallithatsz igy (kokemenyre fujod a tagot), de azok rugozni sem fognak. Az Azonic nem koveti a Giant szabadalmat, a felfuggesztes mukodese is hagyomanyos, tehat a rider sulya alatt beul. Itt a Romic tag gondoskodik arrol, hogy ne pogozzon a gep. A Romic a legkonnyebb letezo spiralrugostag, mukodese pedig a tobbi platformcsillapitasu tagehoz hasonlit, azzal a difivel, hogy nem legnyomas szabalyozza a platform szelep erzekenyseget, mint a 5th element es SPV tagokban. Lasd meg Fox Propedal, DT HVR, Manitou Metel

Udv a szeles Hollandiabol

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Holnap lesz valami tekerés valamerre?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

na a lényeg, hogy ne nézzetek sok tévét, mert azt nem engedem. és evés után mossatok fogat, valamint legyetek jók, ne játsszatok a tûzzel, és egyetek gyümölcsöket, kerüljétek a bulvársajtót, meg a közönségessé válást, álljatok ki az elveitek mellett, és szeressétek a felebarátaitokat is.

Bruce, az elõbbiek közül rám csak a "ne játsszatok a tûzzel" a nem igaz, a többi igen. Ezekszerint mehetek bivakkolni? Egyébként ez hol lenne és hogy nézne ki?

Para, most akkor febr.6-ra cserélted az idõpontot január vége helyett???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Bivakolásban én is benne lennék, csak már nincs hozzá energiám, nincs kocsim, hogy leutazzak oda, nincs jó hálózsákom, amiben tudnék aludni, meg idõm is kevés van, mivel már annyi program jön, hogy nem semmi. Ami van, az a kedv. :)

hálózsák nem lehet akadály. tavaly Orsi nyomta legkeményebben: nyári zsák + mentõfólia :D asszondja hideg volt :) (hiszi a piszi;)). Era is meg én is 2 hálózsákkal nyomtuk. részemrõl egyszerû, kisgyerekkorom óta használatos hálózsák + egy nyári (~6 fok komforttal). (én így nem fáztam, és úgytom Era sem)

na a lényeg, hogy ne nézzetek sok tévét, mert azt nem engedem. és evés után mossatok fogat, valamint legyetek jók, ne játsszatok a tûzzel, és egyetek gyümölcsöket, kerüljétek a bulvársajtót, meg a közönségessé válást, álljatok ki az elveitek mellett, és szeressétek a felebarátaitokat is.

jönnek az orvosok. mennem kell.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Zólyom: febr.6

Pont jó lesz szülinapi kirándulásnak! :)

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Nagyszabású távcsöves üstökösbemutató
a Polaris Csillagvizsgálóban január 8-án
szombaton este 18-22 óra között
(derült idõ esetén)!

http://polaris.mcse....pcsolatfelvetel

http://www.mcse.hu/e...050102_2300.jpg
"Mit életünkben teszünk, az örökké valóban visszhangzik"

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Zólyom: febr.6

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bruce: ha jól tudom, semmi se egyezik Nrs-sel, de errõl bõvebben nálam okosabb emberek tudnának beszélni (pl.Zed). Zed, itt vagy? Most szólj ehhez hozzá! :D A Romic rugóstag állitólag nagyon jó fölfelé (mert nem rugózik be), és irtó klassz lefelé. Ez kissé hárdkórosabb tag, mint egy cc-felfüggesztés, de azért 3 métert már nem lehet vele bevállalni. Nem mintha én bevállalnék.

Bivakolásban én is benne lennék, csak már nincs hozzá energiám, nincs kocsim, hogy leutazzak oda, nincs jó hálózsákom, amiben tudnék aludni, meg idõm is kevés van, mivel már annyi program jön, hogy nem semmi. Ami van, az a kedv. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Sajnos munkában csak a felettem lévõ eget láthatom.

nincs tetõ? :-)

Más:
BükkiBarlangosBivakolás: kiket érdekel?
(azért mert nem írok róla olyan hosszan, meg sokszor, mint pl Para a szlovák paradicsomról, lehet ez még jó :-))

Lens: szép képek, meg most láttam a vázadat is! ez csak elsõ pillantásra hasonlít az nrs-re, vagy komolyabb egyezések is vannak, vagy teljesen különbözõk? és grat hozzá!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ez elég ködösen megfogalmazva jan. 30-at jelentheti?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Gyalogosvárosnézegetõsismerjükmegkörnyékbelihelyeinket címû mûsorunk elsõ adása elõre láthatólag január végén egyik vasárnap, amikor is Besztercebánya és Zólyom lenne a célpont...

íme