Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Meg a pannonhalmi apátság tanulói között is dúl ilyesmi, most jut eszembe.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

elkapta valamilyen gyomor virus

A kistarcsai kórházban emiatt még zárlatot is elrendeltek.... :squeeze:

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
köszönöm lensver!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

én bármire (;)) nyitott vagyok :-)

Remélem a hálózsákom nem ezt mondja majd! :D

Expert! Igy kéne csinálnod (és ekkor már elvárandó, hogy a kép egy netes helyen legyen fönt pl. a tar.hu-n, vagy a bikemag gallériában)

Itt a szerkesztõpanelben balról a 10.gomb, megnyomod és oda beirod a kép netes linkjét. Ekkor leokézod, és meg fog jelenni.

Erának gyors gyógyulást kivánunk!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
"jó estét" kívánok nektek, Erának gyógyulást!

Zed: köszönöm szépen az útmutatást :-)

Lens: konkrét hely nincs, tavaly a bükkben volt (mindig csak ezt mondogatom :X), én bármire (;)) nyitott vagyok :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok!Era helyett írok mert beteg(jártányi ereje sincs,elkapta valamilyen gyomor virus-nem az én fõztömtõl!!).Kb 20-an leszünk remélem elférünk majd.Minden játék jól jön.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
off: vki segítene nekem? van számotokra egy a témához kapcsolódó képem a gépemen, de a megadott módon (a kódokkal) az istenért sem tudom felrakni, pedig már mindent próbáltam!
Ha vki leírná nekem emberi nyelven, azt nagyon szépen megköszönném!
És sorry az Off-ért...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era! Mivel Trifó eddig nem jelentkezett, hozok én Activity-t. Oksi-moksi? :bananadan Let's party!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Rakott padlizsán mozzarellával
...
Találkozunk a jövõ héten is.
:bananadan

Akkor benézek jövõ héten is :-)))

(Miért nem járok ide gyakrabban?)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Lensver szereti Charont :D amiért ilyeneket irkál. Tök jó, hogy te is szeretsz fõzni és értékeled is. Nagyon szupra klassz kajáról irtál itten, és meghoztad hozzá a kedvemet is, hogy ilyet csináljak legközelebb! Hálából megoszthatom majd veled a fincsi canelloni receptemet. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tegnap este sütögettem egy kicsit, gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy szeretem a hasamat. Most kivételesen vega kaja lett a végeredmény. :)

Rakott padlizsán mozzarellával

2 db kb 30 dekás padlizsán (kemény - de érett legyen)
2 csomag mini-mozzarella (2x125g)
egy kevés reszelt parmezán, vagy trappista
egy nagy fej vöröshagyma
három gerezd fokhagyma
paradicsomszósz (háziból akár fél liter is)
bazsalikom (csokor, vagy szárított)
só, liszt
olaj a sütéshez

A padlizsánokat meghámozzuk, és fél-egy centis karikákra vágjuk. Ha van benne csúnya fekete rész, akkor azt kivágjuk. A karikákat besózzuk és egymásra fektetjük, hogy levet engedjenek, amit majd késõbb leöntünk róla.
Nekilátunk hagymát pucolni, majd felaprítjuk és nagyon kevés olajon kicsit megpirítjuk, majd hozzáöntünk érzés szerint paradicsomszószt, két-három gerezd apróra vágott fokhagymát és pár nagy csipet bazsalikomot. Ha érezni az illatát, akkor jó. 10-15 percig fõzöcskézzük....
Mire idáig eljutunk már levet engedett a padlizsán, ami alapjáraton megkeserítené a kajcsit, tehát leöntjük és egyesével lemossuk róla a sós lötyit, és újra felhalmozzuk, majd kevés lisztbe panírozva kisütjük olajban.
Sütés közben egyes részei ropogósak lesznek, más részei meg éppenhogy puhák, de nem kell aggódni, hogy megég, vagy nyers lesz, nehéz elrontani. A padlizsán szereti magába szívni az olajat, tehát a kiszedés után jó, ha minél hamarabb felitatjuk, ami rajta van.
Ha már eddig eljutottunk, akkor elõ kéne venni egy jénai üvegedényt, és a paradicsomos szószból belekanalazni egy keveset, rá pedig egy réteg reszelt sajtot. Erre szorosan padlizsászeletek kerülnek, majd szósz megint. Az egyik mozzarellaadagot félbevagdosva rakosgatjuk újabb rétegnek, majd padlizsán jön. Szósz, mozzarella, padlizsán. Elvileg mostanra elfogyott minden alkotóelem, ha meg mégsem, akkor lehet enni a sült padlizsánból is. :)
A maradék szószt ráöntjük, megszórjuk reszelt sajttal és 180-os sütõben kb fél órán át melengetjük. Ha már látszik, hogy az edényben forr a paradicsomos szósz, rárakhatjuk a végsõ adag reszelt sajtot (sajtmániás vagyok ;D), és 200 fokon pirulósra sütjük.
Köret nem kell hozzá, csak két éhes ember, aki belakmározik belõle.

Kedves olvasóink, önök a Charon_Receptklub mûsorát olvasták.
Találkozunk a jövõ héten is.
:bananadan

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zed: Ne viccelj! Tényleg tárcsát is kell cserélni? :(

Nati a Cap-es lemezt szívesen megnézném.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hát még a benzinmotoros fûnyírósat!!!! :lick:

A cape epicet ide a tenyerembe szeretném majdan kérni, hogy ha tetszik akkor kerüljön gyûjteménybe polcocskára a többi fénymarózott mûanyagkorongocska mellé otthon jól. :)
(Meg a Thy-nál levõ videósvinyóra is felrippelném)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Braindeeeeeeeeeaaaaaaaaad LOL Lensver - látom van ízlésed. :)

Hát tudod, kiskoromban nagyon megfogott ez a film. Azóta is láttam még párszor, de sose csalódtam benne. :D

Ok, akkor a Cape Epic-es dvd-t elhozom, de a Hullajó-t...hát nem tudom, lehet, hogy nem mindenki értékelné az utolsó, láncfûrészes jelenetet. :D :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Braindeeeeeeeeeaaaaaaaaad LOL Lensver - látom van ízlésed. :)

Cape Epicet nem akarod valahogyan majd megmutatni?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Legyen F80X...akkor azt szerezzek inkább?:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hummm, lehet, hogy tajekozatlan vagyok, de ugytom, ha manitoura XT-t teszel, a tarcsat is cserelned kell 170-esre. Ez egy perverz Shimano meret, mert nem tudtak olyan adaptert csinalni, ami eleg kozel tartja a feket a postmount konzolhoz.
Era, hiaba, venned kell egy Fox F80X villat, ahhoz nem kell adapter, sem masik tarcsa - tehat sokkal olcsobb ;-)
Ausztria, Kenguruk földje!

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Segítség! Tud valaki nekem egy monitorjavító humanoidot ajánlani? Meghalt a monitorom, és adni szeretnék neki egy esélyt, mert mégiscsak 19" Sony.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Thommey: ne felejtsd légyszi a roppantó gyûrût és az XT 160-as tárcsához az adaptert a Manitou Axel Elite telómhoz. Köszi

Era! Nagyon vágod! :D

Elhozzam a Cape Epic-es dvd-met? Végre nálam van! Bár elég elit mezõny centrikus, de azért lehet majd látni rajta, hogy hol tekertünk.
Vagy hozzam el a Hullajót? :D:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Melyiket vigyem a kb 50 közül? És ez mind bringás:D
Sponsored by Charon:D