Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ok,mert eddig nincs válasz....:D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Vigyem a laptopot? :)

Nem igérem meg, mert bringával kellene mennem, de nem biztos, hogy lesz kedvem a hátamon vinni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És dvd.olvasó,mert akkor még át kell tennem cd-re...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
..

Lensver: Hol van mán a receptem? Éhes vagyok. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, mi ott leszünk mindenképp. Most már nagyon vágyom egy jó kis baráti találkára!:)

Igen, van olyan influenza is sajna, aminek semmi egyéb tünete nincs, csak a gyomorfájás meg a hasmenés. Örülök, hogy túl vagy rajta!
Szerencsére ma megint szebb napunk van, ilyen napsütésben az életkedv is megjön.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok!
Ismét munkában... :(
A tegnapelõtti napot és éjszakát nem kívánnám senkinek, de a tegnapi nap koplalása és pihenése azt hiszem újból emberré varázsolt! Én gyomor rontásra gondoltam, de azt mondjátok vírus is van ilyen? (Szerencsére Paul nem kapta el.)
Szóval akinek kétségei lettek volna, nem marad el a mai parti.

Thommey: Paul gépe nem a legmodernebb. 98-as windows fut rajta és nincs DVD, csak CD írója. Ha moderneb felszerelésre van szükség, akkor hozni kellene.

A cím mégegyszer: Reviczky u. 20. A 6- 86 busz végállomásánál a park ÉNY-i csücskében egy 3 emeletes épület. Az aljában egy kis élelmiszer üzlettel. Ott a bejárat is. 5-ös kapucsengõ (Paulovits).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
van Eránál DVD író?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Benne van a Szederik Grácia? Dejó :cool2: . Asszem helyben le is másolódnak majd egész véletlenül...
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
MOst néztem meg 3x a Graciás részt...ISTEN!!!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
vigyél :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Vigyek holnap disorder 5-öt,meg chain reaction 5-öt?:D

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Úgy tűnik, az eső miatt a mai program elmarad :shit:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hú kocsi, azok irtó jó képek! MIlyen kár, hogy nem teljes nagyságban! Milyen klasszul néz ki a Jani-h teteje, mintha nem is MO lenne!

Reggel már linkeltem a képeket a hírtopicba, nagyon megfogott.

Lensver: Hol van mán a receptem? Éhes vagyok. ;)

P.s.: Az avatarodon a pacinak csak a lábai mozognak. Akkor most lopakodik, vagy beteg? :chin:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú kocsi, azok irtó jó képek! MIlyen kár, hogy nem teljes nagyságban! Milyen klasszul néz ki a Jani-h teteje, mintha nem is MO lenne!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

A HHH-ra fogassal ugyanannyi a szint, mint anélkül :)

De csalinak akkor is jó :-)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
A HHH-ra fogassal ugyanannyi a szint, mint anélkül :)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

találkozunk a fogas alsó megállójában

Már megijedtem, hogy fogassal akarsz fölmenni :-)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
"Tekerjünk a hegyen sötétben" c. műsorunk első részét ma vetítjük kedves nézőinknek. Ma (csütörtök) este hétkor találkozunk a fogas alsó megállójában, majd feltekerünk a HHH tetejére. Tesztelt útvonal, nem sáros. Eső esetén a műsort jövő héten vetítjük. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
http://index.hu/poli...var/hideg1012w/

Ilyen képeket nem csinált ma véletlenül valaki?

A felhõk fölé akarok menni! :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Játsszatok:

http://www.vox.de/flash/game.html

jobbra nyilat gyorsan nyomkodni, majd a fal elõtt space

Hullajó. ;)