Ne haragúdjatok, hogy tegnap más irányba mentünk, de igy is késtem tiz percet a taliról. Ha tegnap hideg volt, hát akkor ma meg lehet fagyni! Igaz, csodásan süt a nap, meg minden, de a hegyekben a hõmérõ közelit a -10-hez is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. január 17. - 10:20

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. január 16. - 21:01

Írta 2005. január 16. - 20:38

muszály választanom?
kiégessem akkor? liberót bekészíteni!
)

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. január 16. - 10:23

Írta 2005. január 16. - 01:13

Era, nem ilyesmid volt neked?: http://index.hu/poli...5.01.15.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. január 15. - 19:17

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! tesómtól kaptam ajándékba egy korongot, rajta egy The collective c. filmmel. Most ha lenne lámpám, akkor mennék egyet hegyezni. Ez eddig "A" montenbájos film. Makes you ride.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. január 15. - 18:59

Elõszöris szeretném megköszönni Erának és Paul-nak a tegnapi nagyszerû bulit!! Isteni volt a kaja és király volt a társaság. Nagyon jó volt ennyi jó baráttal együtt lenni ismét, együtt dumálni, röhögni a jobbnál jobb poénokon!
Én annyit ettem, hogy éjjel még fájt is a hasam egy kicsit utána. De azért megérte. Mások ugyanennyit ittak.
Ma igazán szép, kirándulásra alkalmas nap volt. Ki merre járt? Fotókat is pakoljatok föl.
Mi Zed-del és Pixellel fölkerekeztünk a Keresztes-tetõre, majd vissza Nagykoviba. Nagyon szép volt minden.
Én annyit ettem, hogy éjjel még fájt is a hasam egy kicsit utána. De azért megérte. Mások ugyanennyit ittak.

Ma igazán szép, kirándulásra alkalmas nap volt. Ki merre járt? Fotókat is pakoljatok föl.
Mi Zed-del és Pixellel fölkerekeztünk a Keresztes-tetõre, majd vissza Nagykoviba. Nagyon szép volt minden.
Írta 2005. január 15. - 17:13

Kex, Zed és lensver is nagyon sok boldog szülinapot kivánnak neked!!!

Írta 2005. január 15. - 12:11

Így van!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. január 15. - 11:12

Írta 2005. január 14. - 19:12

Érdekes téma kezd kibontakozni. Kiváncsi lennék, kinek milyen problémája van az orrkifújással hidegben és azt hogy tudja megoldani.
![]()
Asszem én inkább maradok a receptek olvasgatásánál :-)))
Írta 2005. január 14. - 17:38

Bors, mi fél7-re megyünk!
Nézzetek át a cc-sek maratonisták ide topikba a megmozdulásban. Érdekes téma kezd kibontakozni. Kiváncsi lennék, kinek milyen problémája van az orrkifújással hidegben és azt hogy tudja megoldani.

Ez kezd engem emlékeztetni a "szúnyogok, legyek", "borotváljam avagy ne" topikokra (sajna már nem is emlékszem mi volt a pontos nevük), de irtó poénosak voltak.
Be jó is lenne egy olyan topikot csinálni, hogy "Tampon vagy betét, avagy tanácsok lányoknak menszesz idején"..... csak nem merek. Pedig tuti, hogy néhány lánynak kéne tanács ilyen téren is, nemcsak orrfolyás terén. :krol:
Nézzetek át a cc-sek maratonisták ide topikba a megmozdulásban. Érdekes téma kezd kibontakozni. Kiváncsi lennék, kinek milyen problémája van az orrkifújással hidegben és azt hogy tudja megoldani.

Ez kezd engem emlékeztetni a "szúnyogok, legyek", "borotváljam avagy ne" topikokra (sajna már nem is emlékszem mi volt a pontos nevük), de irtó poénosak voltak.
Be jó is lenne egy olyan topikot csinálni, hogy "Tampon vagy betét, avagy tanácsok lányoknak menszesz idején"..... csak nem merek. Pedig tuti, hogy néhány lánynak kéne tanács ilyen téren is, nemcsak orrfolyás terén. :krol:
Írta 2005. január 14. - 16:29

Asszem Zsolt gépében is van DVD-olvasó, szóval visszük. Mikor is kezdõdik a buli?
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 14. - 15:45

Írta 2005. január 14. - 15:06

Na jól van, látom, hogy tényleg komolyan gondolod. Én ma ezt fogom csinálni ebédre, úgyhogy leirom ide is.
Túróval töltött cannelloni (cannelloni= olyan tészta, ami csõ alakú, de bazi nagy, és kiskanállal meg tudod tölteni - vagy töltõzacsival, kapható gazdagabb abc-kben, úgy mint Kaizers)
hozzávalók:
500g tehéntúró
2 tojás
3 ek cukker
1 ek étkezési keményitõ
1 ek citromlé
1 tasak vaniliacukor
100g mazsola
250g cannelloni (22-26db) (egy doboz magyar cannelloni-ban 25 van)
40g vaj
400g konzerv meggy
2 ek mandulalevélke
A bevonathoz:
500g yoghurt
150ml tej
2 ek. méz
Elkészités: Az elsõ hat cuccot összekeverjük géppel, majd hozzáadjuk a mazsolát.
A cannellonikat elõfõzés nélkül megtöltjük masszával, majd a vajjal kikent jénaiba belerakjuk. A meggyet egyenletesen a cannelloni tetejére rakjuk.
A bevonatot elkészitjük úgy, hogy a 3 összetevõt összekeverjük és a tésztára tesszük. Az egészet megszórjuk mandulával. (persze mással is lehet)
A tálat a sütõ középsõ rácsára tesszük és kb.50 percig sütjük a már elõmelegitett sütõben a 2-3-as fokozaton (kb.160fokon).
:beer:
Túróval töltött cannelloni (cannelloni= olyan tészta, ami csõ alakú, de bazi nagy, és kiskanállal meg tudod tölteni - vagy töltõzacsival, kapható gazdagabb abc-kben, úgy mint Kaizers)
hozzávalók:
500g tehéntúró
2 tojás
3 ek cukker
1 ek étkezési keményitõ
1 ek citromlé
1 tasak vaniliacukor
100g mazsola
250g cannelloni (22-26db) (egy doboz magyar cannelloni-ban 25 van)
40g vaj
400g konzerv meggy
2 ek mandulalevélke
A bevonathoz:
500g yoghurt
150ml tej
2 ek. méz
Elkészités: Az elsõ hat cuccot összekeverjük géppel, majd hozzáadjuk a mazsolát.
A cannellonikat elõfõzés nélkül megtöltjük masszával, majd a vajjal kikent jénaiba belerakjuk. A meggyet egyenletesen a cannelloni tetejére rakjuk.
A bevonatot elkészitjük úgy, hogy a 3 összetevõt összekeverjük és a tésztára tesszük. Az egészet megszórjuk mandulával. (persze mással is lehet)
A tálat a sütõ középsõ rácsára tesszük és kb.50 percig sütjük a már elõmelegitett sütõben a 2-3-as fokozaton (kb.160fokon).
:beer:
Írta 2005. január 14. - 14:56

Írta 2005. január 14. - 14:48

Talán van még rá remény, hogy idén is szánkózhassunk a Normafánál.
DVD: Talán Skiriben még bízhatunk...
Mindjárt megyek bevásárolni, Most a kérdés, hogy 8 vagy 20 ember eszik-e gombás makarónit.
A piacig még kitalálom.
Már nagyon várom, hogy este találkozzunk!
Aki eltévedt, hívjon! 30/397-0836
DVD: Talán Skiriben még bízhatunk...
Mindjárt megyek bevásárolni, Most a kérdés, hogy 8 vagy 20 ember eszik-e gombás makarónit.
A piacig még kitalálom.

Már nagyon várom, hogy este találkozzunk!
Aki eltévedt, hívjon! 30/397-0836
Írta 2005. január 14. - 14:20

Era, de kár, pedig már készültem volna dvd-vel.
Sajna cd-re nem tudom átkonvertálni.
Sajna cd-re nem tudom átkonvertálni.
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 14. - 14:14

Képzeljétek mit találtam az apróban:

LOL!!!
Egyébként meg miért nincs ilyen idõ?
Havat akarok. :mad:

LOL!!!
Egyébként meg miért nincs ilyen idõ?
Havat akarok. :mad:

Írta 2005. január 14. - 13:44

Lensver: Tényleg szép az élet!
Sikerült 2 nap alatt leadnom, amit az elmúlt hónapban (karácsonyi hastömés) felszedtem.
Már a napfelkelte is szép volt. (Piros, narancs, arany, kék, meg a szokásos...) Paultól pont látni. Jó így ébredni reggelenként.
Thommey: Nem olvas a gép DVD-t sem. Tegnapelõtt teszteltük éppen le.
Sikerült 2 nap alatt leadnom, amit az elmúlt hónapban (karácsonyi hastömés) felszedtem.

Már a napfelkelte is szép volt. (Piros, narancs, arany, kék, meg a szokásos...) Paultól pont látni. Jó így ébredni reggelenként.

Thommey: Nem olvas a gép DVD-t sem. Tegnapelõtt teszteltük éppen le.