Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
Gratulalok !!!!!! :D
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
7végi tekerés !? Lehet hogy engem is érdekelne, csak kéne tudnom pontosan hogy mikor és hol és ... jah nincs és, a többi lehet meglepetés! :D
Mert tekerni jó!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
innen az ismeretlenbõl is irigykedve gratulálok az házastársaknak! :-)

meg thommeynak is :-)
(most meg jöhet az objektívre gyûjtögetés :-) - és sosem lesz vége :-) - ismerek ilyen embert :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sok vajúdás után megszületett:D
EOS300D:D
Üdv:Thy

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szerintem Nati volt, bár nem vagyok biztos benne.
Mi is a város másik felén voltunk, egy debil kölkös koleszban. A WC kefe tartójában színültig állt a húgy, ez meghatározta az illatot is. A tetõablak ostoba tervezésének köszönhetõen Kex nyakonöntötte magát 5 liter esõvízzel. És úgy néztek ránk, mint az ufókra. Mondjuk úgy is néztünk ki ;) Amúgy nem volt rossz.

Szerintem szombaton esküvõ, majd party, akarom mondani lakzáj, de vasárnap késõi kelés után tekerhetnénk egyet helyben, amire a legjobb lenne az ífjú párt is elcsábítani. Bors, Mucc?
Ausztria, Kenguruk földje!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
yep, a nyúli vedznek sok boldogságot, és még többet!

Hétvégi tekerentyûben én is benne lennék, mit szóltok börzsönyhöz? Mátra is okk.

Mellon, tavaly valami kolesszerû valamiben szálltunk meg, Zed tudna bõvebbet mondani talán, mert azt hiszem õ zsírozta le a helyet. Flash topikban meg említettek valami faházas balhét. bármi jó alternatíva lehet, csak a lõvér "nomád" kempinget kell elkerülni jó messzirõl.

update: "1, Bausz Hausz, Sopron, Béke u. 1. T:99/329-773, 30/3461-804
A Lõverek alján található, jól megközelíthetõ és parkoló is van. Tesco 1,5km-re.
2, Diana Panzió, Sopron, Lõvér krt. 64. T:99/329-013, 99/329-075
A Lõverek leglõverkebb részén, jó konyha, x csendes hely, parkoló. Tesco 1,5km-re
3,Jagermeister Panzió, Sopron, Bécsi u. 81. T:99/349-045
Az elkerülõ út mellett van. Jól megközelíthetõ. Mást nem tudok róla. Tescotól 3km
4, Kazamata Panzió, Sopron, T:99/323-334, 99/525-552
Sopron belvárosában van, de lehet parkolni, jókat enni, és hangulatos borozója is van. Ez van a legközelebb a Tesco-hoz (1,km)
5, Ózon Camping, Sopron, Erdei Malom köz 3. T:99/523-370
Sopron külvárosában Bánfalván van Brennberg felé. Gyönyörû hely, jó konyha, jól megközelíthetõ. A város másik felén van, 4,5kmre a Tesco-tól."

Jagermeister panzió jól hangzik ;)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Bors és Muci: Nagyon sok boldogságot, és szerelemben, megértésben bõvelkedõ a végsõkig kitartó közös utat kívánok nektek!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Paullal mi a mátrában leszünk szombat-vasárnap. Közös tekerésben benne volnánk.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hello fiatalok, Lányok és Asszonyok!

2 felvetésem volna:

ad1. Vasárnap kéne menni tekerni. Lenne kedvetek egy kiruccanáshoz a Mátrába, vagy valami hasonló középtávon elérhetõ helyre ?

ad2. Flash-re kéne szállást foglalni, de jó lenne egy kupacon laknunk. Én tavaly nem voltam, kérdezném akik voltak, milyen szállásuk volt?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Hát igen, szombattól én már bringás asszony leszek.:-)))
Bors & Muci

:bananadan :clap: :bananadan
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nahát!!!!!:clap: Nektek is Sok Boldogságot!!!!!!! :clap1:

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Hát igen, szombattól én már bringás asszony leszek.:-)))
A kedves "Bringás lányokat" is sok szeretettel várjuk Mátraszentlászlóra, a Három falu templomában tartandó egyházi esküvõnkre!
Bors & Muci

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nagyon boldogok mind a ketten. :)
Kívánom, hogy így maradjon egész életükben.!

(Most szombaton pedig Bors és Muci köti egybe az életét. Nekik is nagyon sok boldogságot kívánok!)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor hát...Just Married
http://pix.bikemag.hu/album501

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Esküvõi fotókat is dobjatok fel, pls!
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én is fotózkodtam a hétvégén és büszlén jelentem, hogy elkövettem az utóbbi 1 év legrosszabb képeit. Nem is lett sok, mert hamar lemerültem és mint kiderült a pótaksi nem volt feltöltve. Érdekes módon a pirosan villogó aksi jellel még így is sikerült órákon át fotózni, csak minden expo után kb fél percig eszméletlen volt a gép, na meg a fókuszálás is egy örökkévalóságig tartott.
Ausztria, Kenguruk földje!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Mint a disznók dagonya után. :)
Nekem az elõzõ heti tekerés jobban tetszett. :)
Azt hiszem most mégsem foglalkozott senki a szépséges panorámával...

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Trifó+jenõ: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!

Thy: Jók a képek. Mennyi "varacskos röff"... :) Úgy látom azért nem hiába álldogáltatok oly sokáig jó képre vadászva ;)
Na igen sárból, abból volt elég. Nekem kicsit sok is.

Láttunk pár teljesen leamortizálódott gépet a versenyen. pl. hátsó váltó mindenestül letörve, asszem annak a váznak is annyi. Viszont volt sok sárosan is boldog ember a mezõnyben.

Ors: hatalmas GRATULA a második helyhez. Mi sajna hamarabb elindultunk hazafelé, úgyhogy az eredményhirdetésen már nem voltunk ott:(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor a képek a futamról:
http://pix.bikemag.hu/album493

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Era, én nem bántam meg hogy kimentem, mert borzasztóan élveztem a bokáig sárban bringázást vagy éppen annak imitálását :D

De mindez nem jöhetett volna létre thy nélkül, aki mint tudjuk -enyhe kifejezéssel élve :D- utálja az ilyen idõt... mégis hajlandó volt kitartani mellettem egész nap Feltöltött kép

:love1: