Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Dig:
http://www.forum.bik...hp?userid=10155 Libavér = Gabesz/Mr.Koporsó :D:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Emberek:!

11.05. Szombat délutántól Encsi, egy volt bicisfutár és Zsó, a tesóm finom-finom szittya pitát dagaszt, süt és árul a Westend Ferdinánd-hídas végénél. lesz még málnaszörp meg forraltbor, valamint az ínycsiklandozó kenyérlángos tepertõs, kolbászos vagy császárszalonnás feltéttel, jól jön a meleg kaja fõleg télen! ha arrafele jártok, menjetek és egyetek, plusz a bringával érkezõk kapnak valami finomat!
adjátok tovább mindenkinek, ott lesznek egész év végéig!
üdv: Birdy

KÉPEK ITT! NÉZZÉTEK MEG!!! és gyertek mindenképpen!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Tigger: lehet, de ha megtudom ki volt, jajj neki... :angevil: Olvastam, hogy voltatok Pilisezni, a képek láttán sírt a szívem (azért jó volt Villány, nagyon is). Gondoltam rátok.

Kölyök: abban nem voltunk. Ezek szerint kellett volna? :) Günzer Tamás féle és a Szende pincében kóstolgattam.. A Szendébe a végén már csak a lilahagymás zsíroskenyér miatt mentünk be, de végül nem bántam meg.. :)

ja jó volt...de a legjobbat nem fotózta le Hozé...megújítottam a KTT tagságom, és még egy jó mély vízmosásba is beestem...vártam kicsit hátha visszajönnek egy fotóra, de aztán fázni kezdtem és kimásztam..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hááát, sajnálom, hogy csak Günzerig jutottatok. Nem rossz, de... ;) Majd legközelebb!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

...(egy Pécsi bambagyerek...:D)

Legalább bevallja :D
MEgint lemerült az egér eleme :-/

Ride everywhere.

.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Tigger: lehet, de ha megtudom ki volt, jajj neki... :angevil: Olvastam, hogy voltatok Pilisezni, a képek láttán sírt a szívem (azért jó volt Villány, nagyon is). Gondoltam rátok.

Kölyök: abban nem voltunk. Ezek szerint kellett volna? :) Günzer Tamás féle és a Szende pincében kóstolgattam.. A Szendébe a végén már csak a lilahagymás zsíroskenyér miatt mentünk be, de végül nem bántam meg.. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Villány környéke jó! Ismerjük hááát. Polgár Pincében voltatok?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A hétvége nagyon jó volt! Ezer ágra sütött a nap és Villány környéke szép. Volt túra, geocaching és borozás is, ez utóbbi csak nekem.. :) Ha valaki arra jár, akkor a Tenkescsárdát csak ajánlani tudom! Onnan indult az egyik túra, ahol össze is futottunk egy 4 fõs bringás társasággal. Kedvet is kaptam, hogy kipróbáljam a terepet. Ha valaki ismerõs arra, akkor szerintem érti miért.. Mondjuk lehetett látni, hogy ki bringázik rendszeresen. Két tag biciklis ruha, bukó kesztyû, stb, a másik kettõn utcai ruha, és bukó sem volt, csak egy kötött sapi a hideg miatt. Pedig, ha ott esnek...

Ha szimplán rongált volna is ideges lennék, de itt nem ez történt. Lehet, hogy használni akarta a vonalat, vagy nem tudom.. Más kérdés, hogy nem sok esélye volt, mert egyirányúsítva volt...

lehet erre Õ is rájött...(mármint hogy 1irányú) és bosszúból rongált még kicsit...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Azért a hétvége jól telt? :)
Az ilyen meg kapja be. Nekünk a régi antennadobozt rugdalták, olyankor három-négy napig színes mákos volt az adás :(

A hétvége nagyon jó volt! Ezer ágra sütött a nap és Villány környéke szép. Volt túra, geocaching és borozás is, ez utóbbi csak nekem.. :) Ha valaki arra jár, akkor a Tenkescsárdát csak ajánlani tudom! Onnan indult az egyik túra, ahol össze is futottunk egy 4 fõs bringás társasággal. Kedvet is kaptam, hogy kipróbáljam a terepet. Ha valaki ismerõs arra, akkor szerintem érti miért.. Mondjuk lehetett látni, hogy ki bringázik rendszeresen. Két tag biciklis ruha, bukó kesztyû, stb, a másik kettõn utcai ruha, és bukó sem volt, csak egy kötött sapi a hideg miatt. Pedig, ha ott esnek...

Ha szimplán rongált volna is ideges lennék, de itt nem ez történt. Lehet, hogy használni akarta a vonalat, vagy nem tudom.. Más kérdés, hogy nem sok esélye volt, mert egyirányúsítva volt...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Én most beszólok, bocs, ha durva lesz!

Az a hülye köcsög, aki szétbuzerálta a telefonom, menjen a !%/!*'"-!%-ba!!!!

Hogy érthetõbb legyen. Nna nem a káromkodás, mert azt az olvasóra bízom.. :)
A telefonunk süket lett. Elõtte egyirányúsítva volt, mert a szolgáltató egy barom. Azt hittük, hogy felmondták a szerzõdést. Nna egy csomó rohanga és idegeskedés után kiderült, hogy nem. Vonal akkor sincs. Hibabejelntés és várakozás. Kijön a szerelõ és miután mindent lemért derült ki, hogy valaki (akinek mégegyszer üzenem, hogy a f*rkával játszon!) kikötötte a lenti tobozból a telefont és bekötött helyette egy másikat. Még egy pici nyomozás, és kiderült, hogy a másik vezeték 15 centi és el van vágva.. Hmm.. Nem is értem, hogy ez miért volt jó.....

Azért a hétvége jól telt? :)
Az ilyen meg kapja be. Nekünk a régi antennadobozt rugdalták, olyankor három-négy napig színes mákos volt az adás :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Én most beszólok, bocs, ha durva lesz!

Az a hülye köcsög, aki szétbuzerálta a telefonom, menjen a !%/!*'"-!%-ba!!!!

Hogy érthetõbb legyen. Nna nem a káromkodás, mert azt az olvasóra bízom.. :)
A telefonunk süket lett. Elõtte egyirányúsítva volt, mert a szolgáltató egy barom. Azt hittük, hogy felmondták a szerzõdést. Nna egy csomó rohanga és idegeskedés után kiderült, hogy nem. Vonal akkor sincs. Hibabejelntés és várakozás. Kijön a szerelõ és miután mindent lemért derült ki, hogy valaki (akinek mégegyszer üzenem, hogy a f*rkával játszon!) kikötötte a lenti tobozból a telefont és bekötött helyette egy másikat. Még egy pici nyomozás, és kiderült, hogy a másik vezeték 15 centi és el van vágva.. Hmm.. Nem is értem, hogy ez miért volt jó.....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
na hali
most lett elektronyosság a cégnél,8 óra óta pihi volt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
törölve..
Van állásom...:bananadan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Kislust!
Törölj privit

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

thy:
nem talaltam ilyet
bar van apar file ami nemtom mi de
kifejezetten nincs olasz/magyar

majd meg megproba nezni vhol.

kolira nem tudtam belepni.

Oké:)
Köszi!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dig privi.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Mondom én :D azért folyik a háború!

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

JAaa! Akkor ilyenkor nálatok háborús övezet van :D
Aztán meg elhelyezedõket a pincébe mint foglyokat ;)

Teljesen véletlenül Apu szabadságon van, úgyhogy õt érte a megtiszteltetés. :) Itt minden pince foglalt. A lakótelepen a pince kincs, verekszenek érte.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
JAaa! Akkor ilyenkor nálatok háborús övezet van :D
Aztán meg elhelyezedõket a pincébe mint foglyokat ;)

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ja Voti és dawn boldog sz. nap nektek!

Csatlakozom! Dawn, Voti :birth: