http://www.forum.bik...hp?userid=10155 Libavér = Gabesz/Mr.Koporsó

11.05. Szombat délutántól Encsi, egy volt bicisfutár és Zsó, a tesóm finom-finom szittya pitát dagaszt, süt és árul a Westend Ferdinánd-hídas végénél. lesz még málnaszörp meg forraltbor, valamint az ínycsiklandozó kenyérlángos tepertõs, kolbászos vagy császárszalonnás feltéttel, jól jön a meleg kaja fõleg télen! ha arrafele jártok, menjetek és egyetek, plusz a bringával érkezõk kapnak valami finomat!
adjátok tovább mindenkinek, ott lesznek egész év végéig!
üdv: Birdy
KÉPEK ITT! NÉZZÉTEK MEG!!! és gyertek mindenképpen!
ja jó volt...de a legjobbat nem fotózta le Hozé...megújítottam a KTT tagságom, és még egy jó mély vízmosásba is beestem...vártam kicsit hátha visszajönnek egy fotóra, de aztán fázni kezdtem és kimásztam..Tigger: lehet, de ha megtudom ki volt, jajj neki... :angevil: Olvastam, hogy voltatok Pilisezni, a képek láttán sírt a szívem (azért jó volt Villány, nagyon is). Gondoltam rátok.
Kölyök: abban nem voltunk. Ezek szerint kellett volna?Günzer Tamás féle és a Szende pincében kóstolgattam.. A Szendébe a végén már csak a lilahagymás zsíroskenyér miatt mentünk be, de végül nem bántam meg..
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Legalább bevallja...(egy Pécsi bambagyerek...
)
Ride everywhere.
.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
lehet erre Õ is rájött...(mármint hogy 1irányú) és bosszúból rongált még kicsit...A hétvége nagyon jó volt! Ezer ágra sütött a nap és Villány környéke szép. Volt túra, geocaching és borozás is, ez utóbbi csak nekem..
Ha valaki arra jár, akkor a Tenkescsárdát csak ajánlani tudom! Onnan indult az egyik túra, ahol össze is futottunk egy 4 fõs bringás társasággal. Kedvet is kaptam, hogy kipróbáljam a terepet. Ha valaki ismerõs arra, akkor szerintem érti miért.. Mondjuk lehetett látni, hogy ki bringázik rendszeresen. Két tag biciklis ruha, bukó kesztyû, stb, a másik kettõn utcai ruha, és bukó sem volt, csak egy kötött sapi a hideg miatt. Pedig, ha ott esnek...
Ha szimplán rongált volna is ideges lennék, de itt nem ez történt. Lehet, hogy használni akarta a vonalat, vagy nem tudom.. Más kérdés, hogy nem sok esélye volt, mert egyirányúsítva volt...
A hétvége nagyon jó volt! Ezer ágra sütött a nap és Villány környéke szép. Volt túra, geocaching és borozás is, ez utóbbi csak nekem..Azért a hétvége jól telt?
Az ilyen meg kapja be. Nekünk a régi antennadobozt rugdalták, olyankor három-négy napig színes mákos volt az adás
Én most beszólok, bocs, ha durva lesz!
Az a hülye köcsög, aki szétbuzerálta a telefonom, menjen a !%/!*'"-!%-ba!!!!
Hogy érthetõbb legyen. Nna nem a káromkodás, mert azt az olvasóra bízom..
A telefonunk süket lett. Elõtte egyirányúsítva volt, mert a szolgáltató egy barom. Azt hittük, hogy felmondták a szerzõdést. Nna egy csomó rohanga és idegeskedés után kiderült, hogy nem. Vonal akkor sincs. Hibabejelntés és várakozás. Kijön a szerelõ és miután mindent lemért derült ki, hogy valaki (akinek mégegyszer üzenem, hogy a f*rkával játszon!) kikötötte a lenti tobozból a telefont és bekötött helyette egy másikat. Még egy pici nyomozás, és kiderült, hogy a másik vezeték 15 centi és el van vágva.. Hmm.. Nem is értem, hogy ez miért volt jó.....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Okéthy:
nem talaltam ilyet
bar van apar file ami nemtom mi de
kifejezetten nincs olasz/magyar
majd meg megproba nezni vhol.
kolira nem tudtam belepni.
JAaa! Akkor ilyenkor nálatok háborús övezet van
Aztán meg elhelyezedõket a pincébe mint foglyokat
Ride everywhere.
.