Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
énis mindent szétszedek
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ehh hideg van kint es sotet

hal istennek van mindkettore megoldasom! :-)

hat ez szetjott 8-)
http://img6.imagesha...64/romeo5zw.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No nem megy ez nekem ma :(

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

És most elhúzok aludni. LL-nek jó étvágyat, ha jól számolom, ma melegszendvics van soron, de lehet, hogy tévedek. :)

túl vagyok a vacsin. ( kicsit korai volt :()
rizs+fasírt+savanyúpaprika

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Pedig a lézernyomtató hasonló elven mûködik a nyomdagépekkel, a tintás és a mátrix totál más. Az offsetnyomtatásnál is van egy nedvesíthetõ és egy nem nedvesíthetõ felület, a lézernyominak a nedvesíthetõ/nemnedv. "elektromos töltéssel" érik el és csak egyszer marad ilyen mindig "frissíteni" kell a többi viszont ugyanaz, bemegy a henger a festékbe, ahol kell felszedi, ahol nem nem szedi fel a festéket, papír felszívja...
"MElyik cipõboltba lehet kapni pedált?"

Kész, nekem mára kiakadt az információfelszedõ izém. :) Nem bír több infóval, vagy úgy jár mint Kelly Bundy, mikor a vetélkedõre készült. Ha jön egy új info, megy egy régebben tanult.
(Amúgy azt írtam, hogy a lézer, és a nyomdagép hasonló, különböznek a tintasugarastól, lehet, hogy félreérthetõ voltam. :))

És most elhúzok aludni. LL-nek jó étvágyat, ha jól számolom, ma melegszendvics van soron, de lehet, hogy tévedek. :)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Pedig a lézernyomtató hasonló elven mûködik a nyomdagépekkel, a tintás és a mátrix totál más. Az offsetnyomtatásnál is van egy nedvesíthetõ és egy nem nedvesíthetõ felület, a lézernyominak a nedvesíthetõ/nemnedv. "elektromos töltéssel" érik el és csak egyszer marad ilyen mindig "frissíteni" kell a többi viszont ugyanaz, bemegy a henger a festékbe, ahol kell felszedi, ahol nem nem szedi fel a festéket, papír felszívja...
"MElyik cipõboltba lehet kapni pedált?"

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

nem ha 250 fölé megy a pulzusod, akkor szétnyilik a felsõcsõ, és fékezõernyõ lesz belõle....

:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Igen, most ezt is elmagyarázta, hogy a lézernyomtató, és a nyomdagép más elven mûködik. Valamennyire azért sejtettem, de professzor most sem lettem a témából. :)
Inkább figurázzátok még ki a jó kérdéseket. :) Ha túl gyors a pulzusom,akkor is fékez a gép, ha össze van kötve a fékkel a pulzusmérõ, vagy csak akkor, ha megáll a szivem?

nem ha 250 fölé megy a pulzusod, akkor szétnyilik a felsõcsõ, és fékezõernyõ lesz belõle....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

igen tintasugaras nyomtatóknál igaz, ott van értelme...- meg a nyomtatógyártók is a tintán kaszálják halálra magukat- nyomdatecnikánál nem igazán kell, az kicsit más elven mûxik...

Igen, most ezt is elmagyarázta, hogy a lézernyomtató, és a nyomdagép más elven mûködik. Valamennyire azért sejtettem, de professzor most sem lettem a témából. :)
Inkább figurázzátok még ki a jó kérdéseket. :) Ha túl gyors a pulzusom,akkor is fékez a gép, ha össze van kötve a fékkel a pulzusmérõ, vagy csak akkor, ha megáll a szivem?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nem, ne ezek tök jó ötletek a jövõ bringájai számára. Én nagyon jókat rötyögök itt magamban. :)
Azért valami értelme van. Most magyarázta el a férjem, hogy pl. bõrszín nyomtatásnál jobb.

igen tintasugaras nyomtatóknál igaz, ott van értelme...- meg a nyomtatógyártók is a tintán kaszálják halálra magukat- nyomdatecnikánál nem igazán kell, az kicsit más elven mûxik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tudom, vannak ilyenek, sok értelme nincs mert már a feketét is ki tudják keverni színesbõl, vagyis van de csak akkor ha külön színenként cserélhetsz patront. (nem informatikuszolle vagyok, csak egy hülye nyomdász >;) )
"És a féket össze tudnám kötni a pulzusmérõvel, hogyha megáll a szívem automatikusan lefékezzen a gép?"
Abba hagyom asszem :D

Nem, ne ezek tök jó ötletek a jövõ bringájai számára. Én nagyon jókat rötyögök itt magamban. :)
Azért valami értelme van. Most magyarázta el a férjem, hogy pl. bõrszín nyomtatásnál jobb.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Tudom, vannak ilyenek, sok értelme nincs mert már a feketét is ki tudják keverni színesbõl, vagyis van de csak akkor ha külön színenként cserélhetsz patront. (nem informatikuszolle vagyok, csak egy hülye nyomdász >;) )
"És a féket össze tudnám kötni a pulzusmérõvel, hogyha megáll a szívem automatikusan lefékezzen a gép?"
Abba hagyom asszem :D

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nekem szakmám ez a szarság, és nem pasztell színek, hanem ezek a fõ, alapszínek. bármitki lehet keverni belõlük
Cyan magenta yellow black ez. van minden kiadványon mielõtt levágják azt a részt, kivétel csak akkor van ha valamelyik cégnek saját szín kell a pantone skálából (Pl shell. blekdonátsz ilyesmi...)
"és a geo az amivel váltok ugye?"

én se viccbõl írtam azt a 6szín colort amibe zöld, meg narancs volt plusszban....az nem biztos hogy az agfa volt,,,de vmik nagy cég....

amugy a geoval nem váltasz...fékezel...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Nekem szakmám ez a szarság, és nem pasztell színek, hanem ezek a fõ, alapszínek. bármitki lehet keverni belõlük
Cyan magenta yellow black ez. van minden kiadványon mielõtt levágják azt a részt, kivétel csak akkor van ha valamelyik cégnek saját szín kell a pantone skálából (Pl shell. blekdonátsz ilyesmi...)

Nekem nem szakmám, csak amit a férjemtõl ellesek, de ebben a gépben három plusz volt a szokásos négy mellett. Fura volt, feltûnt, mert az elején vannak a patronok, és rá is kérdeztem.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

csak akkor ha magenta szinû felnid van....amúgy csak a geoja lesz szar...:)

Ezeket komolyan megkérdezik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A magenta az mindig magenta volt, ami közelebb van a piroshoz, a ciánnak viszon semmi köze hozzá, a halvány cián is csak halvány kékeszöld.
"HA az elsõ és a hátsó kereket megcserélem tényleg orrnehéz lessz a gép?"

csak akkor ha magenta szinû felnid van....amúgy csak a geoja lesz szar...:)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

öööö az lehet akár halványabb cián is....
sõt tán a agfa kisérletezett régen 6szin nyomással ott asszem zöld volt még és narancs....és ez nem CYK de nem is magenta :) csak hogy kötekeggyek...

Jóvan, értem én, most jöttünk haza, egy Epsonnal nyomtuk a kislányokat 100x140-es méretben, mert az apukájuk így akarja látni a kis drágákat a falon, életnagyságban, csupa rózsaszín ruhában, és a light magenta, és a magenta ki is fogyott mire végeztünk. :) Van még benne más pasztellszín is, de azért a legtöbben ezt a négyet ismerik.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A magenta az mindig magenta volt, ami közelebb van a piroshoz, a ciánnak viszon semmi köze hozzá, a halvány cián is csak halvány kékeszöld.
"HA az elsõ és a hátsó kereket megcserélem tényleg orrnehéz lessz a gép?"

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

szerinted? :usmiech_o

ööö, kérhetek telefonos segítséget? :D